el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ίντερ – Βενέτσια Προγνωστικά, Στατιστικά. 23η Αγωνιστική Serie A 22/01/22

Σημαντικές ανακατατάξεις μπορεί να συμβούν την 23η αγωνιστική στη Serie A στην Ιταλία. Eκτός από το μεγάλο ντέρμπι της Μίλαν με τη Γιουβέντους, υπάρχουν σπουδαία παιχνίδια, τα οποία μπορούν να επηρεάσουν την κατάσταση στη βαθμολογία. To ενδιαφέρον έχει φουντώσει τόσο στη μάχη της κορυφής και την έξοδο στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις όσο και σε αυτή της ουράς για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Με 600+ αγορές για κάθε ματς στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις η 23η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος γίνεται πιο συναρπαστική.

 


Ίντερ – Βενέτσια: Προγνωστικά 22/01/2022

Η Ίντερ παραμένει το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στην Ιταλία κι αυτό δεν άλλαξε ιδιαίτερα από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Αταλάντα στο Μπέργκαμο.

Οι «νερατζούρι» δημιούργησαν πολλές ευκαιρίες για ακόμη ένα παιχνίδι, κάτι που συνηθίζουν άλλωστε, όμως για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα (!) δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα!

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μείνουν στο μηδέν και να αφήσουν δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη του τίτλου. Παρά το άσχημο αποτέλεσμα, όμως, είδαν τη διαφορά από τη δεύτερη Μίλαν να αυξάνεται, καθώς οι «ροσονέρι» έπεσαν θύμα έκπληξης και ηττήθηκαν στον εντός έδρας αγώνα από τη Σπέτσια.

Με την επιστροφή στο «Τζουζέπε Μεάτσα», ο Ιντζάγκι δεν μπορεί να σκέφτεται άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη. Άλλωστε η έδρα της Ίντερ παραμένει το μοναδικό απόρθητο… κάστρο της σεζόν στην Ιταλία.

 

Συγκεκριμένα, σε δέκα αναμετρήσεις μέχρι στιγμής, η Ίντερ μετράει οκτώ νίκες και μόλις δύο ισοπαλίες (8-2-0), με 27-7 συγκομιδή γκολ. Οι δύο ισοπαλίες που έχει φέρει ήταν με την Αταλάντα (2-2 στις 25/9) και με τη Γιουβέντους (1-1 στις 24/10).

Έκτοτε οι «νερατζούρι» μετρούν έξι συνεχόμενες νίκες με προοπτική φυσικά να τις κάνουν επτά, αφού η δυναμική της αντιπάλου δεν μπορεί να τρομάξει τους πρωταθλητές.

Πάντως, τα… χρειάστηκαν στο Κύπελλο, αφού για να αποκλείσουν την Έμπολι το ματς πήγε στην παράταση με γκολ του Ρανόκια στο 91’ και πήραν τη νίκη με γκολ του Σένσι στο 104’!

Σε αντίθεση με την Ίντερ που γενικότερα δείχνει σε πολύ κατάσταση, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο για τη Βενέτσια. Η ομάδα της Βενετίας είναι μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και χρειάζεται άμεσα βαθμούς.

Βέβαια οι πιθανότητες να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Τζουζέπε Μεάτσα», είναι εξαιρετικές μικρές, κάτι που γνωρίζει πολύ καλά ο Πάολο Ζανέτι.

Η ΙΝΤΕΡ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10!

inter2 novibet

Ίντερ – Βενέτσια: Στατιστικά 22/01/2022

  • Το γεγονός ότι η Βενέτσια αποτελεί «ασανσέρ» μεταξύ της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας σημαίνει ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερα πρόσφατη προϊστορία μεταξύ των δύο.
  • Η πιο πρόσφατη αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Μιλάνο ήταν στις 16 Σεπτεμβρίου του 2001, όταν η Ίντερ επικράτησε με 2-1.
  • Σε εκείνο το παιχνίδι υπήρχε και ελληνική παρουσία, αφού στο αρχικό σχήμα της Ίντερ, ήταν ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο οποίος έγινε αλλαγή στο 57’.
  • Συνολικά έχουν γίνει 13 παιχνίδια πρωταθλήματος μεταξύ των δύο αντιπάλων και η Ίντερ μετράει δέκα νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα.
  • Η μία και μοναδική νίκη της Βενέτσια ήταν στη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου και συγκεκριμένα στις 25 Απριλίου του 1943!
  • Η Βενέτσια έχει δύο νίκες εκτός έδρας φέτος (2-3-5), εκ των οποίων η πιο πρόσφατη είναι στις 21 Νοεμβρίου στην έδρα της Μπολόνια.
  • Το Over έχει την… τιμητική του στους έδρας αγώνες της Ίντερ, καθώς σε 21 αναμετρήσεις οι «νερατζούρι» έχουν 13 Over και 8 Under.
  • Βαθμολογία Serie A

Λάτσιο – Αταλάντα: Προγνωστικά 22/01/2022

Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται στο «Ολίμπικο», όπου η Λάτσιο φιλοξενεί την Αταλάντα, με τις δύο ομάδες να έχουν υψηλούς στόχους για τη φετινή σεζόν. Μετά την ήττα από την Ίντερ, οι γηπεδούχοι ξέσπασαν στην ουραγό της βαθμολογίας Σαλερνιτάνα, την οποία νίκησαν εύκολα με 3-0.

Ο Ιμόμπιλε πέτυχε δύο γκολ στο μέσα σε τέσσερα λεπτά (7’, 10’) και το ματς έλαβε ουσιαστικά τέλος, πριν καν αρχίσει. Ωστόσο χρειάζονται κι άλλα νικηφόρα αποτελέσματα για να παραμείνει σε τροχιά… Ευρώπης.

Μέχρι στιγμής είναι στην 8η θέση, αλλά υπάρχει τριπλή ισοβαθμία με τις Φιορεντίνα και Ρόμα στους 35 βαθμούς. Η αποστολή των ποδοσφαιριστών του Μαουρίτσιο Σάρι δεν θα είναι εύκολη, απέναντι σε μία ομάδα που έχει ως στόχο μέχρι και τον τίτλο!

Στη διάρκεια της εβδομάδας ήρθε και η πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου με 1-0 επί της Ουντινέζε, με γκολ του Ιμόμπιλε στην παράταση.

Η Αταλάντα μπορεί να βρίσκεται οκτώ βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ίντερ, όμως όπως έδειξε και στο πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι, δεν υστερεί πουθενά σε σχέση με τις δύο ομάδες του Μιλάνο και τη Νάπολι που βρίσκεται στην 3η θέση.

Βέβαια, οι γκέλες κοστίζουν, όπως για παράδειγμα η εκτός έδρας ισοπαλία με την Τζένοα στις 21 Δεκεμβρίου, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Τζιανπιέρο Γκασπερίνι καλείται να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα, ώστε να μην ανοίξει κι άλλο η ψαλίδα από την πρώτη τριάδα και κατά συνέπεια να δώσει την ευκαιρία στη Γιουβέντους να την προσπεράσει.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, παραμένει εκτός ως τραυματίας, ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, Ζαπάτα.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.65

lazio novibet

Λάτσιο – Αταλάντα: Στατιστικά 22/01/2022

  • Η… χαρά του Over είναι η Λάτσιο μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα. Μετράει 18 σε 22 αγωνιστικές, εκ των οποίων τα 8 είναι μέσα στο «Ολίμπικο» σε σύνολο δέκα αγώνων στην έδρα της.
  • Έτσι εξηγείται και το γεγονός ότι έχει εξαιρετική σχέση με τα δίχτυα, αφού η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι διαθέτει την τρίτη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 46 γκολ!
  • Ανάλογη επίδοση έχει και η Αταλάντα στα Over. Μέχρι στιγμής έχει δώσει 11 παιχνίδια μακριά από το Μπέργκαμο, στα οποία μετράει 8 Over και μόλις 3 Under.
  • Οι φιλοξενούμενοι έχουν χτίσει μία καλή προϊστορία τα τελευταία τέσσερα χρόνια, στα οποία φεύγουν αήττητοι από τη Ρώμη, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.
  • Αξίζει να προσέξουμε ότι και τα τέσσερα αυτά παιχνίδια ήταν στο Goal (1-4, 3-3, 1-3, 1-1) και τα τρία από αυτά ήταν και Over.
  • Βαθμολογία Serie A


Έμπολι – Ρόμα: Προγνωστικά 23/01/2022

Είναι ξεκάθαρο ότι Έμπολι και Ρόμα έχουν τελείως διαφορετικούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα, εν όψει και της κυριακάτικης μεταξύ τους αναμέτρησης (23/1, 19:00).

Οι γηπεδούχοι ανέβηκαν φέτος στην κατηγορία και θέλουν να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή. Το αρχικό καλό ξεκίνημα που έκαναν το πρώτο δίμηνο δεν είχε ανάλογη συνέχεια αφού αγνοούν τη νίκη από τις 12 Δεκεμβρίου και το «διπλό» στην έδρα της Νάπολι (1-0).

Έκτοτε όμως μετρούν τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες με πιο πρόσφατο αποτέλεσμα την εκτός έδρας ισοπαλία με τη Βενέτσια (1-1). Το προβάδισμα που έδωσε ο Ζουρκόβσκι δεν έφτανε και στο 73’ ο Οκερέκε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Η Έμπολι θα έχει και τώρα δύσκολη αποστολή κόντρα σε ένα σαφέστατα καλύτερο αντίπαλο.

roma novibet

Στα μέσα της εβδομάδας προσπάθησαν να κάνουν την έκπληξη και να αποκλείσουν την Ίντερ στο Κύπελλο, αλλά δέχθηκαν την ισοφάριση στο 91’ και τελικά ηττήθηκαν στην παράταση με γκολ στο 104’.

Η Ρόμα, από την άλλη, προσπαθεί να βρει μία ισορροπία στα αποτελέσματά της. Μετά το 4-1 επί της Αταλάντα εκτός έδρας, ακολούθησαν τρία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Αρχικά το 1-1 με τη Σαμπντόρια εντός έδρας και στη συνέχεια δύο ήττες από Μίλαν (1-3) και Γιουβέντους (3-4).

Βέβαια στα μέσα της εβδομάδας πέτυχε ακόμη μία νίκη, με 3-1 επί της Λέτσε στο Κύπελλο και προκρίθηκε στα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει την Ίντερ. Η νίκη ήρθε με ανατροπή. Μετά το προβάδισμα της Λέτσε με τον Καλαμπρέσι, η Ρόμα απάντησε με τους Κουμπούλα, Έιμπραχαμ και Σομουρόντοφ.

Εν τέλει κατάφεραν να επιστρέψουν στις νίκες στο 1-0 επί της Κάλιαρι στο «Ολίμπικο», όπου ο Ζοσέ Μουρίνιο χρησιμοποίησε ως αλλαγή και τον 17χρονο κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Κεραμίτση. Μάλιστα ο Πορτογάλος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νεαρό Έλληνα στόπερ.

Το τελευταίο διάστημα κυκλοφόρησαν κάποιες φήμες για ενδιαφέρον της Έβερτον για τον Μουρίνιο, όμως οι Πορτογάλος τις διέψευσε κατηγορηματικά!

Η ΡΟΜΑ ΕΧΕΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΕΑ ΝΙΚΗ. ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83

Έμπολι – Ρόμα: Στατιστικά 23/01/2022

  • Αρκετά… χαλαρή στην άμυνα αποδεικνύεται η Έμπολι, όπως μαρτυρούν και τα τελευταία της αποτελέσματα. Ειδικά στα εντός έδρας παιχνίδια, όπου έχει πέντε συνεχόμενα Over (2-1-2).
  • Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι είχε δύο νίκες (2-1 με Φιορεντίνα, 3-1 με Ουντινέζε), μία ισοπαλία (2-2 με Τζένοα) και δύο ήττες (2-4 με Μίλαν και 1-5 με Σασουόλο).
  • Η προϊστορία είναι υπέρ της Ρόμα τόσο συνολικά όσο και στα σχετικά πιο πρόσφατα παιχνίδια. Οι Ρωμαίοι έχουν επτά νίκες, τρεις ισοπαλίες μια τρεις ήττες, ενώ είναι αήττητοι στο Έμπολι από τις 17 Φεβρουαρίου 2022!
  • Από τότε έχουν γίνει πέντε παιχνίδια, στα οποία μετρούν τρεις νίκες (2-0, 3-1, 1-0) και δύο ισοπαλίες (0-0, 2-2).
  • Βαθμολογία Serie A


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ