el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Λίβερπουλ – Άρσεναλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 23/12/2023

Η Λίβερπουλ υποδέχεται την Άρσεναλ στο Anfield στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Premier League. Για το ντέρμπι κορυφής ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Λίγο πριν την Boxing Day η Premier League έχει ντέρμπι κορυφής, με Λίβερπουλ και Άρσεναλ να τίθενται αντιμέτωπες με φόντο την πρωτιά στην κούρσα λεπτομερειών για τον τίτλο.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Anfield γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στην Premier League!


Λίβερπουλ – Άρσεναλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 23/12/2023

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα και την Boxing Day που καθηλώνει, το πρόγραμμα της Premier League περιλαμβάνει άλλο ένα παιχνίδι που καθηλώνει.

Ένα ντέρμπι κορυφής που θα κρίνει ποια ομάδα θα παραταχθεί στην στροφή της Boxing Day ως πρωτοπόρος της κατάταξης.

Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες (39 η Άρσεναλ, 38 η Λίβερπουλ) που θέλουν το «τρίποντο» για την μοναξιά της πρώτης θέσης, καθώς ενδεχόμενη ισοπαλία δύναται να την εκμεταλλευτεί η εκπληκτική φέτος Άστον Βίλα (38 βαθμοί) ώστε να τις προσπεράσει και να στρογγυλοκαθίσει εκείνη στην κορυφή.

Οι «κόκκινοι» του Γιούργκεν Κλοπ καλούνται αυτή τη φορά να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, σε αντίθεση με το τελευταίο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έμεινε στο 0-0 παρά τις πολλές ευκαιρίες, αποτέλεσμα μάλιστα που τους έριξε από την κορυφή.

Μάλιστα δεν βρήκαν δίχτυα για πρώτη φορά φέτος έπειτα από 25 επίσημους αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις κι ενώ διαθέτουν την καλύτερη επίθεση στην Premier League (36 γκολ, έναντι 35 της Άρσεναλ).

Ισχυρός «σύμμαχος» της αήττητης στο Anfield (7-1-0) Λίβερπουλ είναι η παράδοση, καθώς την τελευταία δεκαετία είναι αήττητη στο πρωτάθλημα όταν υποδέχεται τους Λονδρέζους.

Στο περσινό αντίστοιχο παιχνίδι το σκορ ήταν 2-2, με τους «κανονιέρηδες» να χάνουν προβάδισμα δύο γκολ και φέτος να στοχεύουν στο… σπάσιμο της δεκαετούς «κατάρας» με το πρώτο «διπλό» μετά το 2012 (0-2) ώστε τα Χριστούγεννα να τους βρουν στην κορυφή.

Η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα χάρη στο 2-0 επί της Μπράιτον επανήλθε στην πρώτη θέση της κούρσας, αντιδρώντας με τον καλύτερο τρόπο μετά την ήττα από την Άστον Βίλα (1-0), παιχνίδι στο οποίο δεν κατάφερε να σκοράρει, κάτι που έχει γίνει μόνο στην έτερη ήττα (1-0 από τη Νιουκάστλ).

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Λίβερπουλ – Άρσεναλ: Στατιστικά & Προϊστορία 23/12/2023

  • Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες. Η Άρσεναλ είναι πρώτη με 39 βαθμούς και η Λίβερπουλ ακολουθεί με 38, ισόβαθμη με την Άστον Βίλα.
  • Η Λίβερπουλ προέρχεται από το 5-1 επί της Γουέστ Χαμ στο Λιγκ Καπ, ενώ στο πρωτάθλημα από το 0-0 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ήταν το πρώτο ματς που έμεινε μακριά από το γκολ, ενώ διαθέτει την καλύτερη επίθεση (36 γκολ).
  • Η Άρσεναλ προέρχεται από το 2-0 επί της Μπράιτον που την επανέφερε στην πρώτη θέση.
  • Η Λίβερπουλ είναι αήττητη φέτος στο Anfield (7-1-0), αλλά και αήττητη στα 10 τελευταία παιχνίδια όταν υποδέχεται τους «κανονιέρηδες» (7-3-0). Τελευταίο «διπλό» της Άρσεναλ ήταν το 2012 (0-2).
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Λίβερπουλ – Άρσεναλ: Προγνωστικά 23/12/2023

Σπουδαίο ντέρμπι στο Anfield λόγω ονομάτων αλλά και βαθμολογίας, καθώς είναι ντέρμπι κορυφής με διαφορά ενός βαθμού. Οι δύο ομάδες σκοράρουν και δεν πτοούνται ούτε όταν δέχονται γκολ, με την ισοπαλία σε πρώτο πλάνο και ειδικότερα στο 1-1 ώστε να υφίσταται κατά τη διάρκεια του ντέρμπι.

ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ 1-1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Παράλληλα σε 8/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια τα γκολ ήταν τουλάχιστον Over 2.5.

OVER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.70 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΛίβερπουλΆρσεναλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Λίβερπουλ – Άρσεναλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 23/12/2023

Ο Γιούργκεν Κλοπ συνεχίζει τον τελευταίο καιρό με ουκ ολίγες απουσίες, με Μπάιτσετις, Αλκάνταρ, Μάτιπ, Ρόμπερτσον, ΜακΆλιστερ, Ζότα να είναι εκτός και τον Τσιμίκα να είναι σταθερά στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ-Άρνολντ, Κονατέ, Βαν Ντάικ, Τσιμίκας – Σομποζλάι, Έντο, Τζόουνς – Σαλάχ, Νούνιες, Ντίαζ.

Από την πλευρά της η ομάδα του Αρτέτα έχει τις δικές της απουσίες (Τίμπερ, Βιέιρα, Τομιγιάσου, Παρτέι).

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ράγια – Γουάιτ, Σαλίμπα, Γκάμπριελ, Ζιντσένκο – Όντεγκαρντ, Ράις, Χάβερτς – Σάκα, Ζεσούς, Μαρτινέλι.


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ