el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 15/03/2022

Το 1-1 της πρώτης αναμέτρησης αφήνει τα πάντα ανοιχτά σχετικά με την πρόκριση στους «8» του Champions League και η ρεβάνς στο Ολντ Τράφορντ ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ατλέτικο Μαδρίτης αναμένεται με κομμένη την ανάσα.

Η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες και η μονομαχία ανάμεσα στους δύο σταρ των ομάδων από την Πορτογαλία, Κριστιάνο Ρονάλντο vs Ζοάο Φέλιξ, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Ο CR7 έχει εξωπραγματικά νούμερα απέναντι στην Ατλέτικο και οι φίλοι της Γιουνάιτεντ περιμένουν να πάρει την ομάδα από το χέρι και να την οδηγήσει στους 8 της διοργάνωσης.

Από την πλευρά του ο Ζοάο Φέλιξ στα τελευταία ματς σκοράρει κατά βούληση και φιλοδοξεί μέσα στο θέατρο των ονείρων να γίνει ο… εφιάλτης της Γιουνάιτεντ, αλλά και του Ρονάλντο.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ ανάμεσα σε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ατλέτικο Μαδρίτης γίνεται πιο συναρπαστικό.

Το ματς αρχίζει και τελειώνει στη Νovibet! Είσαι έτοιμος να γράψεις τη δική σου ιστορία στο Champions League;

 


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανάλυση, Παρουσίαση 15/03/2022

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι πλέον ο μεγάλος στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στο Τσάμπιονς Λιγκ και γιατί όχι να κάνει την υπέρβαση. To 1-1 της πρωτης αναμέτρησης ουσιαστικά σημαίνει ότι η πρόκριση είναι 50-50!

Οι «κόκκινοι διάβολοι» στην Premier League βρίσκονται στην 5η θέση της βαθμολογίας και πλέον ελλοχεύει ο κίνδυνος να μην εξασφαλίσουν ένα από τα τέσσερα εισιτήρια που οδηγεί τη νέα σεζόν στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Πάντως, το Σάββατο η Γιουνάιτεντ πανηγύρισε σπουδαία νίκη (3-2 Video) κόντρα στην Τότεναμ με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ρονάλντο, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ κι εκτόξευσε τον ενθουσιασμό στο ύψη. Ο Πορτογάλος σταρ με τη λήξη της αναμέτρησης έδωσε το σύνθημα για νίκη- πρόκριση εις βάρος της Ατλέτικο, λέγοντας ότι η ομάδά του είναι ικανή να νικήσει οποιονδήποτε αντίπαλο!

«Είμαι απίστευτα χαρούμενος για το πρώτο μου χατ-τρικ μετά την επιστροφή μου στο Ολντ Τράφορντ. Τίποτα δεν μπορεί να ξεπεράσει το συναίσθημα της επιστροφής στο γήπεδο για να βοηθήσω την ομάδα με γκολ και με προσπάθειες.

Δεν υπάρχουν όρια για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Συνεχίζουμε ό,τι κι αν συμβαίνει! Αποδείξαμε ξανά πως μπορούμε να νικήσουμε κάθε αντίπαλο όταν δουλεύουμε όλοι μαζί και είμαστε ενωμένοι. Πάμε Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ…», υποστήριξε ο CR7.

Από την πλευρά του ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ραλφ Ράνγκνικ, στάθηκε στην ώθηση που δίνει η συγκεκριμένη νίκη ενόψει της αναμέτρησης με την Ατλέτικο στο Τσάμπιονς, λέγοντας:

«Μπορεί να μην είμαστε ακόμα στην  καλύτερη βαθμολογική θέση, όμως ήταν ζωτικής σημασίας να κερδίσουμε την Τότεναμ. Τώρα ανυπομονούμε για άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι την Τρίτη.

Όλοι σε αυτήν την πόλη, κάθε οπαδός της Μάντσεστερ, όλοι οι παίκτες, όλα τα μέλη του επιτελείου, θέλουμε να προχωρήσουμε στους 8 του Champions League. Αναμφισβήτητα η νίκη κόντρα στην Τότεναμ μας δίνει τεράστια ώθηση για το ματς με την Ατλέτικο».

Η Ατλέτικο Μαδρίτης στη LaLiga βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και δεν πραγματοποιεί την περυσινή πορεία όταν και κατέκτησε το πρωτάθλημα. Οι παίκτες του Ντιέγκο Σιμεόνε στο πρώτο παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πραγματοποιήσαν εξαιρετική εμφάνιση και κυριάρχησαν στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης.

Ωστόσο, λίγο η επιθετική δυστοκία και περισσότερο κάποιες αμυντικές ανορθογραφίες τους στέρησαν τη νίκη και παράλληλα το προβάδισμα για την πρόκριση στους 8. Πλέον οι Μαδιλένοι θα κυνηγήσουν τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα και ένα από τα μεγάλα τους όπλα είναι η φόρμα που διανύει ο Ζοάο Φέλιξ.

Ο 22χρονος Πορτογάλος επιθετικός στα τελευταία παιχνίδια βρίσκει γκολ με χαρακτηριστική ευκολία και θα αποτελέσει το Νο1 κίνδυνο για την άμυνα της Γιουνάτεντ. Μάλιστα, ο Ζοάο Φέλιξ σκόραρε και την Παρασκευή κόντρα στην Κάντιθ και χάρισε την 4η σερί νίκη (2-1 Video) στην Ατλέτικο στη LaLiga.

Παράλληλα, ο Σιμεόνε σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι υπολογίζει ακόμη περισσότερο στον Αντουάν Γκριεζμάν, ο οποίος έχει πλέον ξεπεράσει τον τραυματισμό του και έχει μπει σε φουλ ρυθμούς.

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός παραμονή του ματς εξέφρασε την αισιοδοξία του για το παιχνίδι στο Μάντσεστερ, υποστηρίζοντας: «Είναι ένας τελικός για εμάς. Θέλουμε να προχωρήσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι πρέπει όλοι να παλέψουμε και να μην χαλαρώσουμε ούτε δευτερόλεπτο.

Στα τελευταία παιχνίδια έχουμε βελτιώσει αισθητά την αγωνιστική μας εικόνα και χρειαζόμαστε ένα τέλειο παιχνίδι σε μια δύσκολη έδρα.  Ελπίζω να γράψουμε ιστορία σ’ ένα υπέροχο γήπεδο και να πανηγυρίσουμε εμείς την πρόκριση».


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Στατιστικά & Προϊστορία 15/03/2022

  • Η αναμέτρηση πριν 19 βράδια στη Μαδρίτη ήταν και το πρώτο παιχνίδι ανάμεσα σε Ατλέτικο Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σταμάτησε σε Under και Goal (1-1).
  • Ο Ρονάλντο έχει σκοράρει 7 γκολ σε ευρωπαϊκές αναμετρήσεις απέναντι στην Ατλέτικο και μάλιστα δύο χατ τρικ (Video) σε φάση νοκ άουτ στο Champions League.
  • Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ (με Βιγιαρεάλ, Αταλάντα και Γιουνγκ Μπόις) τερμάτισε στην 1η θέση με 11 βαθμούς (3-2-1). Οι «κόκκινοι διάβολοι» απέφυγαν ήττες λόγω Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σταρ οδήγησε την ομάδα του σε νίκες με ανατροπές του σκορ κόντρα στην Αταλάντα (3-2) και Βιγιαρεάλ (2-1), χάρισε το Χ (2-2) στο Μπέργκαμο με γκολ στις καθυστερήσεις, ενώ πρωταγωνίστησε και στη μεγάλη νίκη της μέσα στην Ισπανία (0-2). Συνολικά ο CR7 στα 6 ματς του ομίλου πέτυχε 6 γκολ.
  • Ο Ζοάο Φέλιξ σε 5 ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ μετράει ένα γκολ και μια ασίστ! Το μοναδικό τέρμα το πέτυχε στο πρώτο παιχνίδι για τη φάση των 16 κόντρα στην άμυνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
  • 4 γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της Ατλέτικο στη LaLiga έχει πετύχει ο Ζοάο Φέλιξ.
  • Η Ατλέτικο Μαδρίτης στον φετινό όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ (με Λίβερπουλ, Πόρτο, Μίλαν) έπαιξε με τη φωτιά και προκρίθηκε στους «16» στο τελευταίο παιχνίδι όταν και επικράτησε με 1-3 στην έδρα της Πόρτο.
  • Οι παίκτες του Ντιέκγο Σιμεόνε μέσα στο «Metropolitanο» δεν κατάφεραν να νικήσει καμία αντίπαλο (Μίλαν 0-1, Λίβερπουλ 2-3, Πόρτο 0-0) και ουσιαστικά προκρίθηκαν από τις δύο εκτός έδρας (!) νίκες με Πόρτο (1-3) και Μίλαν (1-2).
  • Ο CR7 απέναντι στην Ατλέτικο έχει τα καλύτερα ποσοστά στην καριέρα του σε σχέση με οποιαδήποτε άλλο αντίπαλο. Συνολικά σε 36 ματς έχει σκοράρει 25 φορές, έχει μοιράσει 9 ασίστ και έχει πανηγυρίσει 17 νίκες (10 ισοπαλίες, 9 ήττες).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Προγνωστικά 15/03/2022

Περιμένουμε προσεχτικό παιχνίδι από τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο κι όσο περνάει η ώρα οι δύο προπονητές θα ρισκάρουν όλο και περισσότερο.

Χ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Μπορεί ο Ρονάλντο στο πρώτο παιχνίδι να μην απείλησε ιδιαίτερα την άμυνα της Ατλέτικο, όμως στη ρεβάνς δεν θα κάνει ανάλογη άσχημη εμφάνιση. Μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από χατ τρικ απέναντι στην Τότεναμ…

ANYTIME ΣΚΟΡΕΡ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.62 ΣΤΗ NOVIBET

To 1-1 της πρώτης αναμέτρησης δείχνει ότι οι ομάδες και στη ρεβάνς θα ακροβατήσουν σε τεντωμένο σχοινί.

να σκοραρουν και οι δυο ομαδες προσφερεται σε αποδοση 1.93 στη novibet

FUN BET NA ΚΡΙΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 6.00


 


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 15/03/2022

Η Γιουνάιτεντ δεν αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα και ο  Ραλφ Ράνγκνικ θα χρησιμοποιήσει την καλύτερη δυνατή 11αδα. Ο Ρονάλντο θα παίξει στην κορυφή.

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Ντε Χέα, Σό, Μαγκουάιερ, Βαράν, Νταλότ- ΜακΤoμινέι, Φρεντ – Πογκμπά, Σάνστο, Φερνάντες-  Ρονάλντο.

Ατλέτικο Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 15/03/2022

Τα προβλήματα δεν είναι λίγα για τον Ντιέγκο Σιμεόνε, αφού τραυματίες είναι οι Κοντογκμπιά, Λεμάρ, Βας, Ματέους Κούνια, Βρσάλικο, τιμωρημένος ο Καράσκο και αμφίβολος ο Χιμένες.

Πιθανή 11αδα (4-4-2): Όμπλακ, Σάβιτς, Φελίπε, Ρεϊνίλντο, Γιορέντε- ΝτεΠολ, Ερερα, Κόκε- Γκριεζμάν, Ζοάο Φέλιξ 

Διαιτητής ορίστηκε ο Σλοβένος, Σλάβκο Βίντσιτς.


 

 


Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ