el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 11/05/2022

Το απόλυτο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό κλέβει την παράσταση την Τετάρτη (21.00) στο «Καραϊσκάκη». Οι δύο «αιώνιοι» αντίπαλοι θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής των playoffs της Super League στην 4η φετινή τους «μονομαχία».

Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν για γόητρό τους και θέλουν να πανηγυρίσουν την πρώτη τους φετινή νίκη απέναντι στους «πράσινους», τη μοναδική ομάδα που τη σεζόν που διανύουμε δεν έχουν καταφέρει να λυγίσουν στις εγχώριες διοργανώσεις.

Στην αντίπερα όχθη, ο αήττητος Παναθηναϊκός στα playoffs φιλοδοξεί με νίκη μέσα στον Πειραιά να πληγώσει τους πρωταθλητές και παράλληλα να κάνει ένα ακόμα βήμα προς την έξοδο στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς στο «Καραϊσκάκη» παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live.

Τώρα αρχίζει το ματς στα Playoffs της Super League!

 


Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 11/05/2022

Ο Ολυμπιακός γιορτάζει την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος, όμως  φέτος δεν έχει πανηγυρίσει νίκη απέναντι στους «πράσινους».

Ο Πέδρο Μάρτινς περιμένει οι παίκτες τους να εκπληρώσουν κι αυτόν τον στόχο μπροστά στο ένθερμο κοινό τους κι ο ίδιος βλέπει το ματς και σαν ένα προσωπικό στοίχημα.

Ο Πορτογάλος προπονητής φέτος στις εγχώριες διοργανώσεις έχει επικρατήσει κόντρα σε όλους του Coach εκτός τους Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

«Παρόλο που έχουμε 24 βαθμούς με τον Παναθηναϊκό, δεν έχουμε καταφέρει ακόμη να τον κερδίσουμε. Θέλουμε πολύ αυτή τη φορά τη νίκη για να την αφιερώσουμε στον κόσμο μας», τόνισε ο Μάρτινς

Το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια είδε τους παίκτες του να ανεβάζουν κατακόρυφα την απόδοσή τους και να πανηγυρίζουν 3 σερί νίκες (με Άρη 0-1, ΠΑΟΚ 1-2 και ΠΑΣ 3-2).

Μάλιστα, την Κυριακή οι Πειραιώτες έπαιξαν με αρκετές ρεζέρβες κόντρα στον Άρη και κατάφεραν να επικρατήσουν μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

O Μάρτινς μετά το «τρίποντο» στη Θεσσαλονίκη ήταν περιχαρής και τόνισε χαρακτηριστικά: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας, τίμησαν το ποδόσφαιρο σαν άθλημα σαν θέαμα, έδωσαν με όλες τους τις δυνάμεις ένα καλό θέαμα.

Είχαν ακουστεί φήμες ότι ο Ολυμπιακός σκόπευε να διευκολύνει τους αντιπάλους του, για αυτό χρησιμοποίησε νεαρούς παίκτες, να μην πιάσει την απόδοση που συνηθίζει.

Ωστόσο αποδείξαμε ότι δεν είναι έτσι, ο Ολυμπιακός σέβεται τον εαυτό του και την εικόνα του, πάντα παίζει για τη νίκη. Είμαι χαρούμενος για τα παιδιά που έπαιξαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό».

Ο Παναθηναϊκός συμπλήρωσε 11 σερί ματς αήττητος και κρατάει στα χέρια του (3ος με 55 βαθμούς) τα… εισιτήρια για την Ευρώπη. Η άμυνα του «τριφυλλιού» σπάει… κόκκαλα με τον Γιοβάνοβιτς να έχει βρει την κατάλληλη χημεία με τους Σένκεφελντ, Βέλεθ, Κώτσιρα και Χουάνκαρ.

Πλέον, το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό είναι να πανηγυρίσει μια νίκη στην έδρα του μεγάλου του αντιπάλου, κάτι που έχει να συμβεί από το 2014 στο 0-3 με πρωταγωνιστή τον Μπέργκ.

«Υπάρχει κούραση από τα διαδοχικά ματς και οι παίκτες μου αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια μου κάνουν. Μας περιμένει ένας ακόμη τελικός και θα εμφανιστούμε πανέτοιμοι», τόνισε ο Γιοβάνοβιτς μετά το 0-0 με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Η αγωνιστική εικόνα του «τριφυλλιού» στο ντέρμπι με την Ένωση ήταν εξαιρετική στην άμυνα, όμως επιθετικά βγήκαν ελάχιστες φάσεις. Οι «πράσινοι» μεσοεπιθετικά έβγαλαν κούραση, ενώ λόγω της απουσίας του Γκατσίνοβιτς έχασαν ενέργεια και ποιότητα. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι και πλέον ο Γιοβάνοβιτς αναζητεί την καλύτερη δυνατή λύση.

Το θετικό για το τεχνικό επιτελείο είναι ότι ο Κουρμπέλης επανεμφάνισε καλή εικόνα με την ΑΕΚ, ενώ υπάρχουν και οι Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος. Ο τελευταίος δεν αποκλείεται να πέσει στα βαθιά με στόχο να δώσει ενέργεια στη μεσαία γραμμή.


Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Στατιστικά & Προϊστορία 11/05/2022

  • Οι «πράσινοι» στα τελευταία 6 ματς δεν έχουν δεχθεί γκολ (Νο Goal) και με 9 Under σε 10 παιχνίδια συνδυάζουν το επιθυμητό αποτέλεσμα με χαμηλά σκορ.
  • Στο φετινό story οι δύο «αιώνιοι» έχουν μοιράσει δύο ισοπαλίες με σκορ 0-0 στην κανονική διάρκεια, ενώ στα playoffs ο Παναθηναϊκός επικράτησε 1-0 με σκόρερ τον Αιτόρ στη Λεωφόρο.
  • 5 από τα 7 ματς του Ολυμπιακού στα playoffs έχουν λήξει Goal.
  • Ο Παναθηναϊκός έχει να νικήσει στο Φάληρο από το 2014 κι έκτοτε μετράει 7 ήττες και 3 ισοπαλίες.
  • Μόλις ένα γκολ στις τελευταίες πέντε επισκέψεις του στο «Καραϊσκάκη» έχει πετύχει ο Παναθηναϊκός.
  • Από τις 11 Δεκεμβρίου και το 2-0 επί του Ατρόμητου στη Λεωφόρο έχει να σκοράρει ο Καρλίτος.
  • H βαθμολογία στα playoffs της Super League (Ολυμπιακός 79, ΠΑΟΚ 60, ΠΑΟ 55, Άρης 53, ΑΕΚ 53) έχει κάνει αρκετούς να βγάλουν τα… κομπιουτεράκια και η «μάχη» για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια κορυφώνεται.

Το πρόγραμμα παίζει κι αυτό το ρόλο του. Ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 0-0 με την ΑΕΚ, τώρα παίζει στο Φάληρο και ακολουθούν ΠΑΣ Γιάννενα (εντός) και ΠΑΟΚ (εκτός). Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού μετά το ντέρμπι είναι, ΠΑΟΚ (εντός), ΑΕΚ (εκτός), ενώ ο ΠΑΟΚ παίζει τώρα με Άρη (εντός) και στη συνέχεια Ολυμπιακό (εκτός), ΠΑΟ (εντός).

Ο Άρης, μετά την ήττα 0-1 από τον Ολυμπιακό, έχει να παίξει με ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΚ (εντός), ΠΑΣ Γιάννενα (εκτός).

Η ΑΕΚ τωρα υποδέχεται ΠΑΣ (εντός) και στη συνέχεια έχει Άρη (εκτός), Ολυμπιακός (εντός).

Το μεγάλο παιχνίδι παίζει στη Novibet και με μερικό cash out.

Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 11/05/2022

Το ντέρμπι θα κριθεί στις λεπτομέρειες και η εξαιρετική αμυντική λειτουργία του Παναθηναϊκού μας προϊδεάζει για κλειστό σκορ.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.02 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ολυμπιακός στα τρία φετινά ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν έχει καταφέρει να παραβιάσει την εστία του Μπρινιόλι. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ρισκάρουν περισσότερο επιθετικά και στην άμυνα θα αφήσουν χώρους.

GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

To ντέρμπι θα έχει δύσκολες φάσεις και το VΑR θα πάρει φωτιά.

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.90 ΣΤΗ NOVIBET


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/05/2022

Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκούρασε τους βασικούς ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι με τον Άρη και πλέον έχει ευχάριστο δίλλημα για το ντέρμπι. Θα προτιμηθεί το πλάνο που του χάρισε το διπλό μέσα στην Τούμπα. Όλα δείχνουν ότι στην κορυφή της επίθεσης Ελ Αραμπί και Τικίνιο θα μοιραστούν τον χρόνο συμμετοχής.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βατσλίκ – Λαλά, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Καμαρά – Μασούρας, Ρόνι Λόπες, Ελ Αραμπί (Τικίνιο).

Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/05/2022

Θα απουσιάσει ένα από τα σημαντικότερα όπλα του Γιοβάνοβιτς. Ο λόγος για τον μεσοεπιθετικό Γκατσίνοβιτς. Ο Αλεξανδρόπουλος με γεμάτες μπαταρίες διεκδικεί θέση στο αρχικό σχήμα με στόχο να ανεβάσει τα τρεξίματα του «τριφυλλιού».

Ο Καρλίτος επανεμφάνισε καλά σημάδια με την ΑΕΚ και με δεδομένη την κούραση που παρουσιάζει ο Ιωαννίδης δεν αποκλείεται να ξεκινήσει βασικός

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Χουάνκαρ – Ρούμπεν, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες – Αϊτόρ, Παλάσιος, Καρλίτος (Ιωαννίδης).


Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ