el
Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 27/04/2022

Μετά το 0-0 της Τούμπας, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (20:00) στον δεύτερο ημιτελικό των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας.

Η «λευκή» ισοπαλία στη Θεσσαλονίκη αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς. Στο πρώτο ματς τόσο ο Λουτσέσκου όσο και ο Μαρτίνς απέφυγαν το μεγάλο ρίσκο κι έριξαν το βάρος στη διατήρηση του «μηδέν» στα μετόπισθεν, από την άλλη βέβαια κανένας από τους δύο δεν χαμογέλασε, αφού μεσοεπιθετικά κανείς δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ στις λιγοστές ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν στο ματς.

Και οι δύο ομάδες εκμεταλλεύτηκαν το ρεπό του σαββατοκύριακου και επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση με στόχο το εισιτήριο του τελικού.

Υπενθυμίζεται πως ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που το παιχνίδι ολοκληρωθεί και πάλι ισόπαλο χωρίς τέρματα τότε θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση κι εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Κύπελλο Ελλάδας!

 


Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ανάλυση & Παρουσίαση 27/04/2022

Κατά κάποιο τρόπο το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού δίνει πλεονέκτημα στους «ερυθρόλευκους». Ο Ολυμπιακός μεταφέρει την υπόθεση πρόκρισης στην έδρα του και καλείται να την εκμεταλλευτεί προκειμένου να κάνει ένα βήμα προς το νταμπλ.

Σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι ο Πέδρο Μαρτίνς ψάχνει τον τρόπο ώστε να οδηγήσει την ομάδα του στο εύκολο γκολ, το οποίο θα ανοίξει τον δρόμο για την πρόκριση. Οδηγός των Πειραιωτών θα είναι στο «Γ. Καραϊσκάκης», το οποίο αναμένεται να γεμίσει από τους οπαδούς της ομάδας, που φέτος δεν την έχουν δει να χάνει εντός συνόρων.

Στο τακτικό κομμάτι αποτελεί ερωτηματικό η προσέγγιση του Πορτογάλου τεχνικού. Το τελευταίο διάστημα τον έχουμε δει να ανακατεύει αρκετά την τράπουλα στα ντέρμπι. Υπάρχουν φορές που ο Ολυμπιακός «χτυπάει» μέσω των αντεπιθέσεων παίζοντας αρκετά πιο πίσω και κάπως συντηρητικά. Από την άλλη, το πρέσινγκ στο μισό του αντιπάλου είναι κάτι που δίνει λύσεις στους «ερυθρόλευκους», που όμως σε αυτό το σενάριο θα πρέπει να ανεβάσουν αρκετά και τα επίπεδα έντασής τους.

olympiakos paok3 novibet

«Ήταν πολύ ενδιαφέρουσα η αντίδραση των παικτών. Είχαν συναισθηματικό έλεγχο και έμεινα ικανοποιημένος. Τίποτα δεν έχει τελειώσει, όλα είναι ανοιχτά. Είμαστε θετικοί και προκαλέσαμε ανησυχία στον ΠΑΟΚ. Η πρόθεσή μας ήταν να νικήσουμε. Είμαι ικανοποιημένος με την συμπεριφορά των παικτών μου μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τώρα πρέπει να πάρουμε τη νίκη στο γήπεδό μας γιατί η πρόθεσή μας είναι να βρεθούμε στον τελικό», είπε ο Μαρτίνς.

olympiakos paok5 novibet

Το 0-0 του πρώτου παιχνιδιού αφήνει ανάμικτα συναισθήματα στον ΠΑΟΚ. Από τη μία υπάρχει απογοήτευση για τη μη αξιοποίηση της έδρας ενόψει της ρεβάνς. Από την άλλη υπάρχει πίστη πως η ομάδα αυτή την περίοδο λειτουργεί καλύτερα από τον αντίπαλό της και μπορεί να πάρει την πρόκριση.

Όλο το βάρος λοιπόν πέφτει στον δεύτερο ημιτελικό αλλά και στην ψυχολογία της ομάδας, καθώς οι τρεις σερί ήττες μακριά από την Τούμπα κόντρα σε Παναθηναϊκό, Μαρσέιγ και Άρη ενδεχομένως να την επηρεάζουν.

Ο Λουτσέσκου σε αυτά τα παιχνίδια επιλέγει τον αιφνιδιασμό του αντιπάλου. Είναι βέβαιο πως ο ΠΑΟΚ θα είναι «οπλισμένος» με αρκετή υπομονή στο τακτικό κομμάτι, όμως από την άλλη δεν αποκλείεται να τον δούμε στο ξεκίνημα να ψάχνει ένα γρήγορο γκολ, ενώ είναι δεδομένο πως και πάλι οι στημένες φάσεις θα αποτελέσουν κλειδί για το εισιτήριο του τελικού.

olympiakos paok2 novibet

«Αν εξαιρέσουμε τα πρώτα 15 λεπτά που φοβόμασταν μην κάνουμε λάθος και δεχτούμε γκολ, κυριαρχήσαμε. Προσπαθήσαμε να βρούμε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο επικρατήσαμε σε φυσική κατάσταση, ήμασταν καλύτεροι. Τα παιχνίδια με Ολυμπιακό πάντα έχουνε ένταση. Έτσι ήταν και το σημερινό. Τώρα πάμε στην Αθήνα και σκοράροντας ένα γκολ ή σε ενδεχόμενο ισοπαλίας μπορούμε να πάρουμε την πρόκριση», ήταν τα λόγια του τεχνικού του δικέφαλου του Βορρά.


Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Στατιστικά, Προϊστορία 27/04/2022

  • Στο σύνολο των αναμετρήσεων των δύο ομάδων ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι με 80 νίκες, 54 μετράει ο ΠΑΟΚ, ενώ 32 ματς έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
  • Πιο ισορροπημένη η παράδοση στο Κύπελλο με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν 16 επικρατήσεις, τους «ασπρόμαυρους» 11, ενώ 7 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.
  • Τη φετινή χρονιά στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-1 στο γήπεδό του, ενώ το ματς στην έδρα του ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε χωρίς νικητή (1-1).
  • Στο 14-3-0 ο απολογισμός της ομάδας του Μαρτίνς στο Φάληρο στις εντός συνόρων φετινές αναμετρήσεις.
  • Τρεις σερί εκτός έδρας ήττες μετράει ο ΠΑΟΚ, ενώ στα τελευταία πέντε ματς είτε εντός είτε εκτός έδρας η ομάδα είναι χωρίς νίκη (0-1-4).
  • Και στα πέντε τελευταία ματς του Ολυμπιακού έχει επιβεβαιωθεί το Under 2.5 Γκολ.
  • Με No Goal έχουν ολοκληρωθεί οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις του «δικέφαλου του Βορρά».

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 27/04/2022

Τόσο η μία όσο και η άλλη πλευρά θα αναγκαστεί να πάρει περισσότερο ρίσκο σε σχέση με το πρώτο ματς. Ακόμη και στην Τούμπα, που οι δύο προπονητές είχαν ως βασικό στόχο το «μηδέν» στα μετόπισθεν, δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για γκολ.

ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΤΟ GOAL/GOAL ΣΤΟ 2,06 ΣΤΗ NOVIBET

Και οι δύο ομάδες ρίχνουν μεγάλο βάρος στα άκρα τους, τα οποία ανάλογα και με την εξέλιξη του παιχνιδιού θα φορτωθούν με έξτρα προσπάθειες.

ΤΟ OVER 9.5 KΟΡΝΕΡ ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ. ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 2,15 ΣΤΗ NOVIBET.


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/04/2022

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κύλησε η προετοιμασία του Ολυμπιακού. Επιστρέφουν σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι οι Ακιμπού Καμαρά και Βαλμπουενά, ενώ η συμμετοχή του Κώστα Φορτούνη θα κριθεί την τελευταία στιγμή. Πάντως, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός δεν υπολογίζεται για το αρχικό σχήμα. Ο Μαρτίνς όλα δείχνουν πως θα επιλέξει 4-3-3, με τον Ελ Αραμπί στην κορυφή αντί του Τικίνιο. Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί και ο Σισέ, που πιθανότατα θα αγωνιστεί δίπλα στον Παπασταθόπουλο αφήνοντας εκτός τον Μανωλά.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Βαντσλίκ – Λαλά, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Α. Καμαρά – Μασούρας, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί

olympiakos paok4 novibet

ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/04/2022

Για ακόμη μια φορά στη φετινή σεζόν ο Λουτσέσκου ταλαιπωρείται με το απουσιολόγιό του. Σίγουρα εκτός είναι ο Ζαμπά ύστερα από την κάκωση που υπέστη, ενώ δεν προλαβαίνει ούτε ο Ελ Καντουρί. Εξαιρετικά δύσκολη θεωρείται και η συμμετοχή του Αντελίνο Βιεϊρίνια, που πάντως θα ακολουθήσει την αποστολή για ψυχολογικούς λόγους. Σε πρώτη φάση ο Ρουμάνος δείχνει να σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα του με αρκετά ενισχυμένη γραμμή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Λύρατζης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Σίντκλεϊ – Κούρτις, Τσιγγάρας – Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Ζίβκοβιτς – Άκπομ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ