el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Οσασούνα – Σεβίλλη: Προγνωστικά, Στατιστικά 23η Αγωνιστική La Liga 05/02/2022

Η Σεβίλλη θα προσπαθήσει να επιστρέψει στις νίκες αυτή την αγωνιστική, αλλά η αποστολή της δεν θα είναι εύκολη στο παιχνίδι με την Οσασούνα. Η La Liga επιστρέφει για την 23η αγωνιστική και εκτός από το ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Ατλέτικο Μαδρίτης διεξάγονται σημαντικές αναμετρήσεις.

Μία από αυτές είναι της Σεβίλλης που δεν θέλει να χάσει άλλο έδαφος στην οποία προσπάθεια κάνει για τον τίτλο. Η Μπέτις, μετά το θρίαμβο στο Κύπελλο (4-0 επί της Σοδιεδάδ) υποδέχεται την Βιγιαρεαλ με τις δύο ομάδες να βρίσκονται πολύ ψηλά στη βαθμολογία και να ψάχνουν βαθμούς για να μείνουν εντός στόχων. Επιπλέον η Ρεάλ φιλοξενεί τη Γρανάδα και δεν μπορεί να σκέφτεται ότι θα κάνει και νέα γκέλα, μετά το 2-2 με την Έλτσε, αλλά και τον απρόσμενο αποκλεισμό στο Κύπελλο την Πέμπτη (1-0 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο).

Με 400+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις η 23η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική.

 

 


Οσασούνα – Σεβίλλη: Προγνωστικά 05/02/2022

Η Οσασούνα είναι στη μέση της βαθμολογίας και είναι από τις ομάδες που δεν έχουν ουσιαστικό στόχο μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Έχει μία απόσταση δέκα βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ είναι έξι βαθμούς μακριά από τις θέσεις που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, έχοντας όμως δύσκολους αντιπάλους με αρκετά μεγαλύτερη δυναμική για να φτάσουν στον στόχο της Ευρώπης.

Το παιχνίδι της Οσασούνα κόντρα στη Γρανάδα ήταν παράσταση για ένα ρόλο. Οι φιλοξενούμενοι πήραν σχετικά εύκολα τη νίκη με 2-0 σε ένα ματς, που είχαν ευκαιρίες για ακόμη μεγαλύτερο σκορ. Ανέλαβαν από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων και η αλήθεια είναι ότι δεν απειλήθηκαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης. Έτσι, επέστρεψαν σχετικά εύκολα στις νίκες μετά την εκτός έδρας ήττα στο Βίγκο από τη Θέλτα.

osasuna sevilla novibet

Η Σεβίλλη από την πλευρά της δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο, αφήνοντας πολλούς βαθμούς. Στον εντός έδρας αγώνα με τη Θέλτα έπαιξε με τη… φωτιά, αλλά τελικά δεν… κάηκε. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 από δύο ατομικά λάθη των παικτών της, όμως έβγαλε αντίδραση στη συνέχεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε κατακόρυφα το ρυθμό της, θυμήθηκε τον καλό της εαυτό και με δύο γκολ μέσα σε διάστημα τριών λεπτών, έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Μάλιστα θα μπορούσε ακόμη και να πάρει τη νίκη, αν η κεφαλιά του Τόρες στο 81’ δεν είχε σταματήσει στο δεξί δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.

Περιμένουμε ένα αμφίρροπο παιχνίδι στο «Ελ Σαντάρ», αλλά η Σεβίλλη έχει μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη, οπότε το «διπλό» έχει προβάδισμα.

Η ΣΕΒΙΛΛΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΣΤΟΝ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΣΑΣΟΥΝΑ. ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25


Οσασούνα – Σεβίλλη: Στατιστικά 05/02/2022

  • Ένα σημαντικό αήττητο σερί τρέχει η Σεβίλλη, η οποία αγνοεί την ήττα από τις 28 Νοεμβρίου και τον εκτός έδρας αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης (1-2).
  • Σε αυτό το διάστημα έχει δώσει επτά ματς και είναι αήττητη μετρώντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες (4-3-0).
  • Το θετικό για την ομάδα του Λοπετέγκι είναι ότι βρίσκει αρκετά εύκολα τα αντίπαλα δίχτυα, κάτι που έχει πετύχει στα επτά τελευταία ματς μακριά από την έδρα της.
  • Το Under έχει την τιμητική του στα εκτός έδρας ματς της Σεβίλλης. Σε έντεκα παιχνίδια μέχρι στιγμής, έχει έρθει δέκα φορές, γεγονός που δείχνει ότι περιμένουμε ακόμη ένα κλειστό παιχνίδι.
  • Αρκετά Under έχει και η Οσασούνα μέσα στο «σπίτι» της, η οποία μετράει επτά σε σύνολο έντεκα αγώνων.
  • Η Σεβίλλη ευνοείται και από την πρόσφατη προϊστορία με τέσσερα αήττητα ματς στην Παμπλόνα, βάσει της οποίας έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία.

Μπέτις – Βιγιαρεάλ: Προγνωστικά 06/02/2022

Η Μπέτις κάνει εκπληκτική σεζόν φέτος στη La Liga. Δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας, μπροστά από τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα. Ειδικά στα δύο τελευταία παιχνίδια έχει δείξει ότι είναι τρομερή κατάσταση, πετυχαίνοντας μάλιστα οκτώ γκολ!

 

Αρχικά ήταν το 4-0 επί της Αλαβές εντός έδρας και στη συνέχεια ακολούθησε το «διπλό» στην έδρα της Εσπανιόλ. Και στα δύο παιχνίδια έπιασε πολύ καλή απόδοση. Ειδικά στο τελευταίο με την ομάδα της Καταλονίας, το παιχνίδι ήταν παράσταση για ένα ρόλο.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να προηγήθηκαν και να πήραν νωρίς το προβάδισμα, αλλά το έχασαν πολύ γρήγορα. Η Μπέτις βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 14’, αλλά αντέδρασε σχεδόν άμεσα και με δύο γκολ στο 31’ και στο 36’ γύρισε το παιχνίδι και μπήκε σε θέση οδηγού.

betis villarreal novibet

Στο δεύτερο ημίχρονο πέτυχε ακόμη δύο τέρματα και πήρε πολύ εύκολα τη νίκη με 4-1. Αυτή η νίκη την έφερε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και δείχνει να την παγιώνει στην πρώτη τετράδα, η οποία δίνει και το εισιτήριο για το επόμενο Champions League.

Στα μέσα της εβδομάδας έκανε ακόμη μία εντυπωσιακή παράσταση, αφού νίκησε 4-0 τη Σοσιεδάδ εκτός έδρας και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Σε τρομερή μέρα ήταν και πάλι ο Χουάνμι, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ και βοήθησε τα μέγιστα στην πρόκριση της ομάδας του.

 

Γίνεται λοιπόν κατανοητό, ότι το παιχνίδι δεν είναι καθόλου εύκολο για τη Βιγιαρεάλ. Το «κίτρινο υποβρύχιο» είναι στην 7η θέση και απέχει δύο και τρεις βαθμούς αντίστοιχα, από την 5η και την 6η που στέλνουν σε Europa League και Europa Conference League.

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό, ότι υπάρχει σημαντικό κίνητρο για τη Βιγιαρεάλ που μπορεί να βλέπει από απόσταση την έξοδο στο Champions League, όπου κι έπαιξε φέτος, αλλά είναι στο κυνήγι για τις υπόλοιπες δύο διοργανώσεις.

Η έδρα θα παίξει ρόλο στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Το παιχνίδι αναμένεται να είναι αμφίρροπο, αλλά η Μπέτις έχει και τη φόρμα, αλλά και τη δυναμική να πάει προς τη νίκη.

Η ΜΠΕΤΙΣ ΒΓΑΖΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΟΣ ΣΤΗ NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ 2.40


Μπέτις – Βιγιαρεάλ: Στατιστικά 06/02/2022

  • Σχετικά αμφίρροπη είναι η προϊστορία στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων στη Σεβίλλη. Η Μπέτις έχει 7 νίκες, η Βιγιαρεάλ έχει 5, ενώ 5 ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Τα τελευταία δύο χρόνια, πάντως, η Βιγιαρεάλ φεύγει αήττητη με μία νίκη (2-0) και μία ισοπαλία (1-1).
  • Στον αγώνα του πρώτου γύρου, η Βιγιαρεάλ επικράτησε με 2-0. Και τα δύο τέρματα του «κίτρινου υποβρυχίου» πέτυχε ο Χρούνεφελντ, ο οποίος όμως είναι τραυματίας και θα απουσιάσει.
  • Η Βιγιαρεάλ είναι ομάδα που αρέσκεται στα Over, ειδικά το τελευταίο διάστημα. Στα έξι πιο πρόσφατα ματς έχει πέντε Over.

Ρεάλ Μαδρίτης – Γρανάδα: Προγνωστικά 06/02/2022

Η Ρεάλ Μαδρίτης άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στην εντός έδρας αναμέτρηση με ην Έλτσε, αλλά τουλάχιστον δεν είδε τη διαφορά από τους διώκτες της να μειώνεται, καθώς γκέλαρε και η Σεβίλλη.

Αυτή ήταν η τέταρτη ισοπαλία των Μαδριλένων σε εντός έδρας παιχνίδι για τη φετινή χρονιά. Οι τρεις προηγούμενες ήταν επίσης με αντιπάλους χαμηλότερες δυναμικής, και συγκεκριμένα ήταν με τις Κάντιθ, Οσασούνα και Βιγιαρεάλ, όλες με 0-0.

 

Πάντως στον αγώνα με την Έλτσε, η Ρεάλ κινδύνευσε και μάλιστα πολύ. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 76’, αλλά πίεσε πολύ στο τέλος και μείωσε αρχικά με τον Μόντριτς (82’) και έφτασε στην ισοπαλία με γκολ του Μιλιτάο στο 92’!

real madrid granada novibet

Ωστόσο η εβδομάδα είχε κι άλλα άσχημα νέα για τους «μερένχες», αφού ηττήθηκαν 1-0 από την Αθλέτικ Μπιλμπάο και αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Κυπέλλου. Το παιχνίδι κρίθηκε με ένα γκολ του Μπερενγκούερ στο 89’. Η Ρεάλ έμεινε λοιπόν από ένα βασικό στόχο της σεζόν και τώρα πρέπει να διαχειριστεί την κρίση που έχει προκύψει.

Ο Αντσελότι δεν θέλει να σκέφτεται ότι μπορεί να επαναληφθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο και στον αγώνα με την Γρανάδα. Ο στόχος για τη νίκη είναι ξεκάθαρος και δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες. Υπάρχουν όμως απουσίες, αφού εκτός είναι ο τιμωρημένος Βινίσιους και ο τραυματίας Μεντί. Βαγιέχο, Μπενζεμά και Μαριάνο είναι αμφίβολοι αν και ο Γάλλος επιθετικός έχει πιθανότητες να προλάβει.

Η Γρανάδα βρίσκεται σε πτώση το τελευταίο διάστημα. Μετράει δύο συνεχόμενες ήττες, αρχικά από τη Χετάφε και τελευταία από την Οσασούνα. Σε κανένα από τα δύο ματς δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και μάλιστα, στο πιο πρόσφατο ηττήθηκε αρκετά εύκολα.

Οι πιθανότητες να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στη Μαδρίτη είναι λίγες, ειδικά αν επαναλάβει την εμφάνιση που έκανε κόντρα στην Οσασούνα. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Λοζάνο είναι τραυματίας και οι Ροσίνα και Αρίας είναι αμφίβολοι.

Η Ρεάλ θα μπει δυνατά στο ματς για να πάρει τους τρεις βαθμούς και δεν θα έχει πρόβλημα να πετύχει το στόχο της. Μάλιστα είναι σε θέση να πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Η ΡΕΑΛ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΗ ΓΡΑΝΑΔΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΙΟΛΑΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟ. Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΑΣΟ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.65


Ρεάλ Μαδρίτης – Γρανάδα: Στατιστικά 06/02/2022

  • Σχεδόν απόρθητο κάστρο είναι το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στους εντός έδρας αγώνες της Ρεάλ με τη Γρανάδα.
  • Συγκεκριμένα σε 25 αναμετρήσεις, η Ρεάλ μετράει είκοσι δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα (22-2-1).
  • Επιπλέον, οι Μαδριλένοι μετρούν δέκα συνεχόμενες νίκες σε επίπεδο πρωταθλήματος με συγκομιδή 35-5 γκολ!
  • Το ένα και μοναδικό «διπλό» των φιλοξενουμένων ήταν πριν από 48 χρόνια και για την ακρίβεια στις 19 Ιανουαρίου 1978 με σκορ 1-0!
  • Δύο συνεχόμενα εντός έδρας Over μετράει η Ρεάλ. Το ένα ήταν το 2-2 με την Έλτσε και το προηγούμενο το 4-1 επί της Βαλένθια.
  • Πρώτος σκόρερ των φιλοξενουμένων είναι ο 39χρονος Χόρχε Μολίνα με 7 γκολ σε 20 συμμετοχές.
  • Αντίστοιχα από τη Ρεάλ ο Μπενζεμά είναι στην κορυφή των σκόρερ του πρωταθλήματος με 17 τέρματα, ενώ 12 έχει πετύχει ο Βινίσιους.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ