el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 31/03/2024

Μετά τις υποχρεώσεις της Εθνικής οι ομάδες της Super League επιστρέφουν στην δράση και πλέον μπαίνουν στην τελική ευθεία με προορισμό την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για τη 2η αγωνιστική των Playoffs της Super League είναι οριακό για την πορεία των δύο ομάδων στη «μάχη» του τίτλου.

Mε βάση την εικόνα στη βαθμολογία ΑΕΚ 62, ΠΑΟΚ 60, Παναθηναϊκός 59, Ολυμπιακός 57 ο νικητής θα παραμένει με αξιώσεις στο κόλπο του τίτλου, ενώ ο ηττημένος θα χάσει πόντους σε αγωνιστικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ  στη Λεωφόρο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

 


Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίασης 31/03/2024

Ματς χωρίς αύριο στην κατάμεστη Λεωφόρο στη 2η αγωνιστική των Playoffs της Super League. Ο νικητής θα αυξήσει τις ελπίδες του για τον τίτλο και παράλληλα θα εκμεταλλευτεί το οποιοδήποτε αποτέλεσμα προκύψει στο άλλο μεγάλο ματς της ημέρας, αυτό ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε με το «δεξί» στα Playoffs και με τη νίκη επί του Ολυμπιακού (1-3) στο Φάληρο κάλυψε το χαμένο έδαφος πλησιάζοντας την κορυφή.

Για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ κομβικοί είναι οι Ιωαννίδης, Μπακασέτας, οι οποίοι προέρχονται από δύο διαδοχικά ματς με την Εθνική ομάδα, όμως το σημαντικότερο είναι ότι επέστρεψαν στο Κορωπί υγιείς.

Επίσης και οι Σλοβένοι διεθνείς Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς είναι ετοιμοπόλεμοι. Έτσι, ο Τερίμ αν εξαιρέσουμε τις μόνιμες απουσίες των Πάλμερ και Μάγκνουσον θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ έχοντας λευκό απουσιολόγιο.

Εξάλλου είναι γνωστό ότι από τις αρχές της βδομάδας μπήκαν σε φουλ ρυθμούς και οι Γεντβάι, Σένκεφελντ, κάτι που σημαίνει ότι οι λύσεις στο κέντρο της άμυνας αυξάνονται.

Παράλληλα και ο Ντραγκόφσκι ξεπέρασε το πρόβλημα και προορίζεται για βασικός. Μπροστά από τον Πολωνό θα αγωνιστούν οι Αράο, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς και Κώτσιρας. Στη μεσαία γραμμή ο Τούρκος Coach αναμένεται να στηριχθεί στους Πέρεθ, Τσέριν. Στα άκρα της επίθεσης θα παίξουν οι Παλάσιος, Μπερνάρ με τον Ιωαννίδη στην κορυφή.

Στη μεσαία γραμμή μια θέση διεκδικούν οι Τζούρισιτς, Μπακασέτας και οι πιθανότητες ο Έλληνας μέσος να μην ξεκινήσει είναι μοιρασμένες.

Ο ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα των Playoffs ηττήθηκε (0-1) από τον Άρη στην Τούμπα και έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ραζβλαν Λουτσέσκου περιμένει από τους ποδοσφαιριστές του αντίδραση με νίκη και αν μπορούσε θα έκανε αντιγραφή το πρόσφατο 90λεπτο της ομάδας του μέσα στη Λεωφόρο.

Τότε, στα μέσα Φεβρουαρίου, ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε 1-2 στα ημιτελικά του Κυπέλλου με εντυπωσιακή εμφάνιση, αλλά στην παράταση έχασε την πρόκριση από τους «πράσινους».

Οι Θεσσαλονικείς μετά το παιχνίδι με τον Άρη πανηγύρισαν σπουδαία νίκη επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και η 11αδα που οδήγησε τον ΠΑΟΚ στους «8» του Conference League είναι οδηγός για τον Λουτσέσκου.

Μεσοεπιθετικά οι θέσεις των Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας Τάισον και Μπράντον Τόμας είναι κλειδωμένες. Στα χαφ ο Μειτέ είναι σίγουρος και μια θέση διεκδικούν οι Οζντόεφ, Σβαμπ.

Στο κέντρο της άμυνας ο Κεντζιόρα είναι σίγουρος και υπάρχει δίλημμα ανάμεσα σε Κουλιεράκη ή Μιχαηλίδη. Το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Μπάμπα, αφού μέσα στην βδομάδα δεν προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς.

Διαιτητής στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στη 2η αγωνιστική των Playoffs της Super League ορίστηκε ο Δανός, Μίκελ Ρέντερ, ο οποίος ανήκει στη β’ κατηγορία της UEFA και δεν έχει ξαναπαίξει ελληνική ομάδα.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Προϊστορία, Στατιστικά 31/03/2024

  • Φέτος Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν συναντηθεί ήδη 4 φορές. Στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος το πρώτος ματς στη Λεωφόρο έμεινε στο 2-2, ενώ στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1. Στα ημιτελικά του Κυπέλλου οι δύο ομάδες πανηγύρισαν από μια εκτός έδρας νίκη, αλλά την πρόκριση στον τελικό πήρε ο Παναθηναϊκός στη διαδικασία των πέναλτι με ήρωα τον Ντραγκόφσκι.
  • Σε 95 ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης ο Παναθηναϊκός έχει πανηγυρίσει 44 φορές, ο ΠΑΟΚ μετράει 35 νίκες και 16 παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Σε 48 ματς στην έδρα του Παναθηναϊκού ο απολογισμός είναι 30 νίκες για τους «πράσινους», 10 νίκες για τον ΠΑΟΚ και 8 ισοπαλίες.
  • Σε 27 ματς στη Super League ο Παναθηναϊκός μετράει 19 Over και 8 Under, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει 18 Over και 9 Under.
  • Ο ΠΑΟΚ στις 5 τελευταίες επισκέψεις του στη Λεωφόρο ανεξαρτήτως διοργάνωσης είναι αήττητος με τρεις ισοπαλίες (2-2, 1-1, 1-1) και δύο νίκες (0-1, 0-3).
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 31/03/2024

Σπουδαίο ματς περιμένουμε στην κατάμεστη Λεωφόρο και για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ο ΠΑΟΚ στις τελευταίες του επισκέψεις στη Λεωφόρο έβαλε δύσκολα στον Παναθηναϊκό. Ο Λουτσέσκου θα παίξει με ανάλογη τακτική και δείχνει να γνωρίζει τον τρόπο για να κλειδώσει τα πράσινα ατού.

Απόδοση 2.40 να σκοραρει το πρωτο γκολ του ντέρμπι ο ΠΑΟΚ  

Η δίψα και των δύο ομάδων για τη νίκη «φωτογραφίζει» πάθος και φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ο ΠΑΟΚ στις 5 τελευταίες του επισκέψεις στη Λεωφόρο ανεξαρτήτως διοργάνωσης έχει σκοράρει ισάριθμες φορές, ενώ τα 4/5 έχουν λήξει Goal.

αποδοση 1.85 να σκοραρουν και οι δυο ομάδεσ

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα

Εθνική ομάδα: Επόμενος Προπονητής, Στοίχημα


euro2024 gipeda novibet

EURO 2024: Γήπεδα, Πόλεις, Πρόγραμμα


Champions League 2024/2025: Το νέο format, όλες οι αλλαγές

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ