el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 31/03/2022

Εκεί που ο Παναθηναϊκός έδειξε ότι πάει να πάρει λίγο τα πάνω του – μετά το «χαστούκι» στο ΣΕΦ – βγάζοντας αντίδραση στα εντός έδρας παιχνίδια που ακολούθησαν με την Μπάγερν (για την Ευρωλίγκα) και τον ΠΑΟΚ (για την Basket League), ήρθε το βράδυ της Τρίτης νέο πισωγύρισμα για τους «πράσινους».

Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η ήττα στο ΟΑΚΑ από τη Μακάμπι (83-95) σε εξ αναβολής ματς. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη παρέμεινε κολλημένη στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα παρέα με τη Ζαλγκίρις, με ρεκόρ 7-18 και ένα παιχνίδι λιγότερο από τους Λιθουανούς.

Την ίδια ώρα, η Ρεάλ (ρεκόρ 18-8) ψάχνει ένα ροζ φύλλο στους 2 τελευταίους αγώνες της στην κανονική διάρκεια της φετινής Euroleague για να «κλειδώσει» και μαθηματικά την 2η θέση στη regular season.

Το βράδυ της Πέμπτης (31/03, 21:00) θα παίξει το πρώτο από αυτά στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Με 600+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στη Ρεάλ Μαδρίτης γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

 


Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης: Ανάλυση & Παρουσίαση 31/03/2022

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη συνεχίζει με αμείωτη ένταση τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της αν και μέχρι τώρα στη σεζόν που διανύουμε κάνει ένα βήμα μπρος και… δύο – τρία πίσω.

Αυτό συνέβη και το βράδυ της Τρίτης, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τη Μακάμπι, σε ένα ματς που ήταν ανταγωνιστικός μόλις για ένα δεκάλεπτο (προηγήθηκε 26-23 στο 10’).

Η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη για τους «πράσινους», οι οποίοι δεν κατάφεραν να βρουν «απάντηση» στα προβλήματα που τους έβαλε η «ομάδα του λαού», ειδικά στη ρακέτα και κάπως έτσι γνώρισαν την ήττα με 83-95.

Φυσικά, σ’ αυτό συνετέλεσε και η απουσία της τελευταίας στιγμής του Οκάρο Γουάιτ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν ήταν σε θέση να πατήσει παρκέ.

 

Ευχάριστη… νότα η εμφάνιση του Λευτέρη Μαντζούκα (11 π., 3/3 τρίποντα/3 ασίστ), πάλεψαν οι Νέντοβιτς (21 π., 5/12 τρίπ.), Παπαπέτρου (17 π.), Μέικον (13 π., 0/5 τρίποντα) και ο Παπαγιάννης (6 π., 11 ρ.).

Επίσης, οι «πράσινοι» είχαν 20 ασίστ (για 15 λάθη) και 13/32 τρίποντα (40.6%).

pao real4 novibet

Η Ρεάλ προέρχεται από δύο διαδοχικές ήττες στην Ευρωλίγκα, αυτές της προηγούμενης εβδομάδας σε Κωνσταντινούπολη (93-90 από την Εφές) και στο Τελ Αβίβ (75-74 από την Μακάμπι). Και στις δύο αναμετρήσεις (ειδικά κόντρα στους Ισραηλινούς) είχε το πάνω χέρι, όμως έμεινε χωρίς πόντο(!) στο τελευταίο 6λεπτο και μοιραία επέστρεψε στη βάση της με άδεια χέρια.

Οι Μαδριλένοι βρήκαν… παρηγοριά στην ισπανική λίγκα, επικρατώντας εύκολα 92-77 της αδύναμης Φουενλαμπράδα την περασμένη Κυριακή, σε ένα παιχνίδι που ο Πάμπλο Λάσο έδωσε… χώρο και χρόνο σε όσους παίκτες ήταν «ετοιμοπόλεμοι».


Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά 31/03/2022

Από τη μία πλευρά, ο Παναθηναϊκός που περιμένει υπομονετικά να τελειώσει το φετινό… μαρτύριο στην Ευρωλίγκα και ουσιαστικά εδώ και καιρό παίζει για να αποφύγει την τελευταία θέση της regular season (για λόγους γοήτρου) και από την άλλη η Ρεάλ που αναζητά τη νίκη στο ΟΑΚΑ προκειμένου να ξεμπερδέψει με την ιστορία της 2ης θέσης.

Το βλέπουμε δύσκολο οι Μαδριλένοι να κάνουν τρίτη διαδοχική ήττα στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και ειδικά κόντρα σ’ αυτόν τον Παναθηναϊκό που δεν πείθει κανέναν με την εικόνα που παρουσιάζει στο παρκέ.

Μικρό αλλά… αποδεκτό το 1,57 της Novibet για το διπλό ημίχρονο/διπλό τελικό της ομάδας του κόουτς Λάσο το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ.

Από ‘κει και πέρα, στα ειδικά παικτών, βρίσκουμε σε απόδοση 2,50 να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της αναμέτρησης ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο οποίος έχει το… ελεύθερο από τον Πρίφτη στο μπροστά μέρος του παρκέ, με αποτέλεσμα ο Σέρβος γκαρντ (και πιο ποιοτικός παίκτης του Παναθηναϊκού) να παίρνει όσες προσπάθειες… επιθυμεί!

Καλή περίπτωση και το Over 8,5 πόντοι του Τόμας Ερτέλ (σε απόδοση 1,87 στη Novibet), με τον Γάλλο πόιντ γκαρντ της Ρεάλ να παίρνει «μετρημένα» αλλά σωστά σουτ που συνήθως καταλήγουν στο αντίπαλο καλάθι.

pao real1 novibet

 


Παναθηναϊκός – Ρεάλ Μαδρίτης: Αγωνιστικά Νέα & Απουσίες 31/03/2022

Ο Δημήτρης Πρίφτης στον Παναθηναϊκό θα στερηθεί ξανά τις υπηρεσίες του σημαντικού πάουερ φόργουορντ Οκάρο Γουάιτ (8.6 π., 3.6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο), ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση, ενώ σταθερά εκτός δράσης παραμένει και ο Σέρβος πλέι μέικερ, Γιόβιτς που μέχρι τώρα δεν έχει προσφέρει τίποτα ουσιαστικό στους «πράσινους».

Οσο για τη Ρεάλ, έφτασε στην Αθήνα χωρίς τους Ράντολφ (PF), Αμπάλδε (SF) και τον Χάνγκα (SF), οι οποίοι αντιμετωπίζουν (ξανά) προβλήματα που δεν τους επιτρέπουν να πατήσουν παρκέ.

Τέλος, η προϊστορία για τους «πράσινους» κόντρα στη Ρεάλ είναι… εφιαλτική, με τους Μαδριλένους να μετρούν από τον Απρίλιο του 2018, 13 διαδοχικές νίκες επί του Παναθηναϊκού…

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ