el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 26/09/2021

Ήρθε η ώρα για το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν! Την Κυριακή (20:30) η μάχη των Δικεφάλων ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ στην Τούμπα δεσπόζει στο πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής τη Super League.

H αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη θα τραβήξει πάνω της τα βλέμματα όλων των φιλάθλων αφού οι δύο ομάδες έχουν κοινό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και κορυφαίες αποδόσεις το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ – ΑΕΚ γίνεται πιο συναρπαστικό.


ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ανάλυση & Παρουσίαση 26/09/2021

Ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε την ήττα της πρεμιέρας από τον ΠΑΣ πανηγυρίζοντας τρεις σερί εκτός έδρας νίκες απέναντι σε Λίνκλον (στο Γιουρόπα Λιγκ) Αστέρα και Παναιτωλικό στο πρωτάθλημα.

Οι Θεσσαλονικείς φιλοδοξούν μπροστά στο κοινό τους να διευρύνουν το θετικό σερί και να μην απογοητεύσουν του φιλάθλους τους στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος.

Η γκρίνια απομακρύνθηκε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, μετά το «τρίποντο» επί του Παναιτωλικού, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του συνεχώς βελτιώνεται, λέγοντας: «Κερδίσαμε σε μία δύσκολη έδρα. Είμαστε ακόμη στην αρχή, το τελευταία διάστημα συνέχεια ταξιδεύουμε και είναι γεγονός τα πράγματα δεν είναι τέλεια από το καλοκαίρι. Σε κάποια σημεία του παιχνιδιού παίζουμε καλά, σε κάποια άλλα κάνουμε λάθη και υποφέρουμε από την πίεση. Ωστόσο για εμένα αυτό που μετράει είναι να πετυχαίνουμε νίκες. Η αυτοπεποίθησή μας συνεχώς ανεβαίνει και τώρα μας περιμένει ένα μεγάλο ματς με την ΑΕΚ».

Ο Μίτριτσα είναι ένα από τα νέα μεσοεπιθετικά όπλα του ΠΑΟΚ, ο οποίος απέναντι στον Παναιτωλικό βρήκε δίχτυα και συνεχώς βελτιώνεται. «Σίγουρα δεν είμαστε στο 100% χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο, αλλά όσο περνάει ο καιρός θα προετοιμαζόμαστε περισσότερο για να φτάσουμε στο σημείο που θέλει ο προπονητής», τόνισε ο Ρουμάνος μέσος.

Ο Εσίτι είναι μέσα στους υποψήφιους για το αρχικό σχήμα απέναντι στην ΑΕΚ και ο Νιγηριανός εμφανίστηκε πανέτοιμος για το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα, τονίζοντας: «Ελπίζω να κερδίσουμε και να κάνουμε έναν καλό αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ. Θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί γιατί αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση. Είναι σημαντικό που θα έχουμε τους οπαδούς στο πλευρό μας, μας δίνουν άλλη δυναμική. Νομίζω ότι τα πάμε καλά με τον νέο προπονητή, κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και πιστεύω ότι θα πετύχουμε μεγάλα πράγματα αν συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Κερδίζουμε τα παιχνίδια γιατί παλεύουμε και αυτό είναι σημαντικό για εμάς. Δείχνουμε ότι είμαστε ομάδα».

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ (Highlights)

Η ΑΕΚ σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές είναι αήττητη (2-1-0) και θέλει να δείξει σε εχθρούς και φίλους ότι φέτος είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Η «γκέλα» από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο (3-3) ξεπεράστηκε με τη δύσκολή νίκη (1-0) κόντρα στη Λαμία στο ΟΑΚΑ με το γκολ του Αραούχο.

«Ξέρουμε τι σημαίνει για όλους μας το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Μας περιμένει ένα μεγάλο παιχνίδι και θα προετοιμαστούμε κατάλληλα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Το ευχάριστο για τον Σέρβο προπονητή είναι ότι επιστρέφει ο Λιβάι Γκαρσία στο αρχικό σχήμα, όμως νοκ άουτ τέθηκε ο Νορντίν Άμραμπατ. Ο 34χρονος Μαροκινός στο παιχνίδι με τη Λαμία υπέστη θλάση και θα χάσει το ντέρμπι στην Τούμπα.

Το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ στηρίζει πολλά στην εκρηκτικότητα του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος είναι ικανός να κάνει ζημιές τόσο σε αντεπιθέσεις όσο και σε πιο οργανωμένες επιθέσεις. Επίσης, στην φετινή ΑΕΚ στηρίζουν τα πάντα στις εμπνεύσεις των Αραούχο, Τσούμπερ που όσο περνάει ο καιρός δένουν μεταξύ τους.

Ο Αραούχο που σε 3 ματς μετράει 2 γκολ ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, υποστήριξε: «Η ΑΕΚ πρέπει πάντα να παλεύει για να βρίσκεται στην κορυφή. Αυτό όμως που χρειάζεται είναι να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Πάντα θα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Και λάθη να κάνω θα προσπαθώ πάντα, όπως έχω κάνει μέχρι τώρα. Η ομάδα ψυχολογικά είναι καλά. Οι νίκες σου δίνουν πάντα σιγουριά. Και αυτό είναι που χρειαζόμαστε».

ΑΕΚ – ΛΑΜΙΑ (Highlights)


ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Στατιστικά 26/09/2021

  • Οι αναμετρήσεις ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ κρίνονται συνήθως στις λεπτομέρειες κάτι που αποτυπώνεται και από την απίστευτη ισορροπία που παρατηρείτε στη προϊστορία. Από τη σεζόν 2000/01 σε ματς πρωταθλήματος και ανεξαρτήτως έδρας ο ΠΑΟΚ μετράει 20 νίκες, η ΑΕΚ επίσης 20 επιτυχίες, ενώ 10 ματς έχουν σταματήσει στην ισοπαλία.
  • Όλες οι αναμετρήσεις της περασμένης σεζόν στο πρωτάθλημα ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έληξαν Goal (1-1 και 1-2 στο ΟΑΚΑ, 3-1 και 2-2 στην Τούμπα).
  • Από τη σεζόν 2018/19 ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν συναντηθεί 13 φορές ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας. Ο Δικέφαλος του Βορρά μετράει 7 νίκες, 5 ματς σταμάτησαν στην ισοπαλία και η ΑΕΚ πανηγύρισε μόλις μια νίκη.
  • Στα 6 τελευταία ντέρμπι η ΑΕΚ δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει το μηδέν στην άμυνα.
  • 4 από τα 5 τελευταία ντέρμπι ανεξαρτήτως διοργάνωσης και έδρας έχουν λήξει Goal και Over 2.5

  • Τα 7 από τα τελευταία 8 ματς του ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν έχουν λήξει Under 2.5 Goal. Το σερί των Under σταμάτησε στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.
  • Στα 6 από τα τελευταία 8 παιχνίδια της η ΑΕΚ έχει σκοράρει πρώτη. Το αντίστοιχο νούμερο για τον ΠΑΟΚ είναι 5/6
  • 8 κόρνερ καταλογίστηκαν στο πρόσφατο παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Λαμία, τα 6 ήταν υπέρ της «Ένωσης».
  • Στο παιχνίδια Παναιτωλικός- ΠΑΟΚ έγιναν 10 κόρνερ και μόλις τα 2 ήταν για τον Δικέφαλο του Βορρά.
  • Τα στατιστικά του Τσούμπερ δείχνουν ότι είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της ΑΕΚ. Ο Ελβετός άσος της ΑΕΚ μετράει 2 γκολ και είναι ο πιο απειλητικός παίκτης με 9 προσπάθειες.
  • Ο Μάνταλος μετράει ήδη 2 ασίστ σε 3 αγωνιστικές πρωταθλήματος.
  • Μόλις 3 γκολ έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ σε ισάριθμες αγωνιστικές και αυτά έχουν επιτευχθεί από τους Βιεϊρίνια (με πέναλτι), Μίτριτσα και Σίντκλεϊ.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Προγνωστικά 26/09/2021

Για την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ ξεχωρίζουν προγνωστικά στοιχήματος σε ελκυστικές αποδόσεις.

Η ΑΕΚ δείχνει να πατάει καλύτερο στο γήπεδο σε σχέση με τον ΠΑΟΚ σε αυτές τις πρώτες στροφές του πρωταθλήματος. Επίσης, η «Ένωση» τη δεδομένη χρονική στιγμή διαθέτει περισσότερες λύσεις μεσοεπιθετικά και σκοράρει με μεγαλύτερη ευκολία.

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.20 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Τσούμπερ διαθέτει αναμφισβήτητή ποιότητα και θα απειλήσει την εστία του ΠΑΟΚ.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ (ANYTIME) Ο ΕΛΒΕΤΟΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 6.00 ΣΤΗ NOVIBET

Ντέρμπι Δικεφάλων σημαίνει και ένταση, (συχνά) νεύρα και σκληρά μαρκαρίσματα.

σε αποδοση 3.00 να βγει απο τσεπακι του διαιτητη μια κοκκινη καρτα


ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/09/2021

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Ελ Καντουρί, Κρέσπο, Ίνγκασον, ενώ εδώ και καιρό τραυματίας είναι ο επιθετικός Νέλσον Ολιβέιρα. Θετικό για τον Ρομάνο προπονητή το γεγονός ότι ο Βιεϊρίνια ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και επιστρέφει.

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Πασχαλάκη, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, Σίντκλεϊ, Σβαμπ, Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Μίτριτσα, Ακπομ.

 ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 26/09/2021

Σαφώς λιγότερα προβλήματα σε σχέση με τον Λουτσέσκου αντιμετωπίζει ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Ο προπονητής της ΑΕΚ από τους βασικούς δεν υπολογίζει τον Νορντίν Άμραμπατ που τραυματίστηκε με τη Λαμία, ενώ ανέτοιμοι είναι οι Γαλανόπουλος, Σιμόες και Μοχαμαντί.

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Στάνκοβιτς, Μισελέν, Βράνιες, Τζαβέλλας, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Λε Ταλέκ, Λιβάι Γκαρσία, Γέβτιτς, Τσούμπερ, Αραούχο


Διαβάστε ακόμα… 

Ουσιαστική & Εγκαιρη Συνδρομή από τη Novibet & τον Γιάννη Αντετοκούνμπο


Ευρωλίγκα σεζόν 2021/22: Προγνωστικά και Ειδικά Στοιχήματα


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ