el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Super League 1η αγωνιστική: Προγνωστικά, Ανάλυση, Αποδόσεις 11-12/9/2021

Αρχίζει το ματς! Αυλαία σηκώνει το Σάββατο η Super League και το πρώτο σφύριγμα θα ακουστεί στο Αγρίνιο (18:15) με τον Παναιτωλικό να αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης.

Ωστόσο, τα βλέμματα όλων θα στραφούν στη Λεωφόρο (20:30). Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Απόλλων Σμύρνη σ’ ένα παιχνίδι που η Ελαφρά Ταξιαρχία θα παίξει για την έκπληξη της σεζόν και οι «πράσινοι» με στόχο να ξεκινήσουν με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις του.

Για το ματς στη Λεωφόρο, αλλά και τις υπόλοιπες αναμετρήσεις ξεχωρίζουν προγνωστικά στοιχήματος σε ελκυστικές αποδόσεις.

Το κυρίως μενού της 1ης αγωνιστικής της Super League θα το σερβίρουν την Κυριακή οι τρεις βασικοί διεκδικητές του τίτλου Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ενώ η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με τον Αρη να φιλοξενεί τον ΟΦΗ

Με αμέτρητες αγορές, ειδικά στοιχήματα και κορυφαίες αποδόσεις το πρωτάθλημα της Super League γίνεται πιο συναρπαστικό.


 

Παναθηναϊκός – Απόλλων Σμύρνης: Προγνωστικά, Ανάλυση, Αποδόσεις 11/9/2021

Οι αναβολές του πρωταθλήματος ανήκουν στο παρελθόν και ήρθε η για ποδόσφαιρο.

Ο Παναθηναϊκός στο σημαντικότερο παιχνίδι του Σαββάτου φιλοξενεί (20:30) τον Απόλλων Σμύρνης στην Λεωφόρο και οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς έχουν μπροστά έναν διπλό στόχο. Αρχικά επιθυμούν να ξεκινήσουν με τρίποντο τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και παράλληλα να ζεστάνουν τους φιλάθλους τους.

Φέτος, το «τριφύλλι» ανανεώθηκε και θέλει να πρωταγωνιστήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας με μεγάλο στόχο να επιστρέψει στα ευρωπαϊκά σαλόνια. Οι 4 σερί σεζόν χωρίς ευρωπαϊκά ματς μοιάζουν με εφιάλτη για τους «πράσινους».

Οι φίλοι του συλλόγου θα έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα του Παναθηναϊκού. Πρόκειται για τους Λατινοαμερικάνους, Παλάσιος, Βιτάλ, τον Σουηδό Λούντκβιστ και τον Ισπανό Πέρεθ που ήρθαν για να προσθέσουν ποιότητα μεσοεπιθετικά. Ο Ιταλός Μπρινιόλι έφτασε στο Κορωπί για να δώσει λύσεις στη νευραλιγική θέση του τερματοφύλακα και οι Σάρλια, Κώτσιρας για να ενισχύσουν την άμυνα

Ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς επιθυμεί οι παίκτες του να παρουσιάσουν αγωνιστική βελτίωση και τα νέα αποκτήματα να αρχίσουν να δένουν με την παλιά φρουρά.

Υπενθυμίζουμε ότι Παναθηναϊκός στα φιλικά προετοιμασία πανηγύρισε μόλις μια νίκη, την Κυριακή με αντίπαλο τη Λαμία (3-2) και στα πιο δυνατά τεστ ηττήθηκε (1-2) στην Τεργέστη από την Μίλαν κι αναδείχθηκε ισόπαλος με ΑΠΟΕΛ (1-1) και Αστέρα Τρίπολης (1-1).

Στον αγωνιστικό τομέα ο Γιοβάνοβιτς δεν θα ρισκάρει με τη συμμετοχή των Σένκεφελντ, Κουρμπέλη, ενώ ο Βιγιαφάνες λόγω πειθαρχικού παραπτώματος δύσκολα θα ξεκινήσει βασικός.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ 
1: 1.48    Χ: 4.00    2: 8.10

Ο Απόλλων δεν θέλει να πρωταγωνιστήσει στην ουρά της βαθμολογίας και με νέο προπονητή τον έμπειρο Γιάννη Πετράκη υπόσχεται μια σκληρή ομάδα. Η Ελαφρά Ταξιαρχία το μεταγραφικό παζάρι πραγματοποίησε προσεχτικές κινήσεις.

Ο Πορτογάλος στόπερ Μπρούνο Αλβες με σπουδαία καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα και γνωστός μας από το πέρασμά του στην ΑΕΚ θα είναι ο ηγέτης στην άμυνα του Απόλλων. Επίσης, οι μεταγραφές των Λα Πάρα, Κάστρο και Μαρτίνες έγιναν για να ανεβάσουν ποιοτικά την 11αδα.

Η προϊστορία είναι… πράσινη, αφού από τη σεζόν 98/99, ο Παναθηναϊκός εντός έδρας μετράει 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος και ο Απόλλων έχει να επιδείξει μια νίκη σε φιλικό (0-1) το 2017.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ & OVER 1,5 GOAL ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗ ΝOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83


 

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Αποδόσεις 12/9/2021

Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί (19:00) τον ΠΑΣ Γιάννινα με στόχο να μην πέσει στις παγίδες που θα στήσουν οι φιλοξενούμενοι.

O δικέφαλος του Βορρά είναι το φαβορί για το πρώτο τρίποντο της σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League. Η επιστροφή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο έχει φέρει ηρεμία στις τάξεις της ομάδα και στον μεταγραφικό τομέα η διοίκηση δεν ξόδεψε ασύστολα χρήματα.

Οι Μιτρίτα, Τέιλορ και Σίντκλεϊ ήρθαν για να προσφέρουν ποιοτικές λύσεις. Η πιο σπουδαία μεταγραφή ήταν αυτή του επιθετικού Νέλσον Ολιβέιρα, οποίος όμως τραυματίστηκε. Για να καλυφθεί το κενό αποκτήθηκε ο Τσούμπα Ακπομ από την Μίντλεσμπρο. Η διοίκηση εμπιστεύεται απόλυτα των Ρουμάνο τεχνικό, ο οποίος το 2019 οδήγησε τον ΠΑΟΚ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος χωρίς μάλιστα να ηττηθεί.

Ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη έδειξε χαρακτήρα και κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ριέκα (1-1 εντός, 2-0 εκτός) με αποτέλεσμα να μπει στου ομίλους του Conference League.

Ο Λουτσέσκου για την πρεμιέρα δεν υπολογίζει τους Ζίβκοβιτς, Ελ Καντουρί και Ίνγκασον.

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα
1: 1.26   Χ: 5.40     2: 14.50

 

O «Αγιαξ της Ηπείρου» βρίσκεται πλέον στη μετά Αργύρη Γιαννίκη εποχή αφού τον επιτυχημένο προπονητή αντικατέστησε ο γερμανοθρεμένος Ηρακλής Μεταξάς. Ο 54χρονος τεχνικός θα φέρει αρκετές συνήθειες από την Γερμανία, αφού από το 2016 εργάστηκε σε Λεβερκούζεν (προπονητής U19) και στη συνέχεια ήταν βοηθός προπονητή σε  Ντάρμσταντ και Αουγκσμπουργκ.

Στα δύο πιο πρόσφατα φιλικά ο ΠΑΣ νίκησε εύκολα με 4-1 τον Θεσπρωτό και ηττήθηκε 3-2 από τον Παναιτωλικό.

Κοιτώντας την παράδοση διακρίνει κανείς ότι ο ΠΑΟΚ έχει το πάνω χέρι, όμως οι τρεις τελευταίες του νίκες κρίθηκαν στο γκολ (2-1, 2-1, 1-0) και την σεζόν 2016/17 ο ΠΑΣ νίκησε (0-1) μέσα στην Τούμπα.

2-3 ΓΚΟΛ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET



 

ΑΕΚ – Ιωνικός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Αποδόσεις 12/9/2021

Στις 20:30 η ΑΕΚ φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον νεοφώτιστο Ιωνικό. Η «Ένωση» πραγματοποίησε ριζική ανανέωση με τον Σέρβο προπονητή, Βλάνταν Μιλόγεβιτς να αντικαθιστά τον Μανόλο Χιμένεθ για να οδηγήσει τους «κιτρινόμαυρους» στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Οι «κιτρινόμαυροι» αποχαιρέτησαν προώρα τα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά το σοκ από την Βέλεζ Μόσταρ, όμως λειτουργήσαν με ψυχραιμία και φέτος πραγματοποιήσαν εξαιρετικές μεταγραφές.

Οι Τσούμπερ, Αραούχο, Λε Ταλέκ, Βράνιες, Γέβτιτς, Άμπραμπατ, Τζαβέλλας, Μισελέν έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό στους φίλους της ΑΕΚ και πλέον το ζητούμενο για τον Μιλόγεβιτς είναι να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο.

Στις 29/8 η ΑΕΚ ηττήθηκε 4-3 από τον Βόλο και εμφάνισε δυσλειτουργίες στον αμυντικό τομέα. Γι’ αυτό το λόγο ο Σέρβος προπονητής παραδέχθηκε ότι «ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος πρέπει να βελτιωθούμε σε αρκετούς τομείς».

Ανέτοιμος ο Λιβάι Γκαρσία, ο Τσούμπερ ίσως να μην ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα, αφού την Παρασκευή έκανε την πρώτη του προπόνηση μετά τις υποχρεώσεις που είχε με την Εθνική Ελβετίας.

ΑΕΚ – Ιωνικος
1: 1.22    Χ: 5.80    2: 17.25

Ο Ιωνικός, μετά από 15 χρόνια μακριά από την κορυφαία κατηγορία, επιστρέψει στα σαλόνια της Super League και ο ενθουσιασμός είναι διάχυτος. Η ομάδα της Νίκαιας έχει βασικό στόχο τη σωτηρία και η διοίκηση στηρίχθηκε στον προπονητή που πέρυσι πέτυχε την ιστορική άνοδο. Ο λόγος για τον Δημήτρης Σπανός που επιβραβεύτηκε και παρέμεινε.

Το ρόστερ σε σχέση με πέρυσι έχει αλλάξει κατά μεγάλο ποσοστό και οι μεταγραφές των Ρομαό, Κωνσταντινίδη, Τουράμ, Μπουένο και Κάνιας θα προσφέρουν εμπειρία και ποιότητα.

 Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τελευταία φορά τη σεζόν 2006/07. Από το 2000 και μετά στην έδρα της ΑΕΚ ο Ιωνικός μετράει 6 ήττες σε 7 αναμετρήσεις. Η μοναδική νίκη που πέτυχε η ομάδα της Νίκαιας (σεζόν 04/05) μέσα στο ΟΑΚΑ με γκολ του Νατσούρα στέρησε από την ΑΕΚ την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ (GOAL) ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.00 ΣΤΗ NOVIBET 


 

Ολυμπιακός – Ατρόμητος: Προγνωστικά, Ανάλυση, Αποδόσεις 12/9/2021

Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός ξεκινάει την Κυριακής τις αγωνιστικές του υποχρεώσει στη Super League με τον Ατρόμητο στο Καραϊσκάκη (20:30).

Οι Πειραιώτες σκέφτονται εκ νέου την κατάκτηση του τίτλου, ενώ ο Ατρόμητος δεν θέλει να επαναλάβει την περυσινή αποτυχημένη σεζόν και στοχεύει σε είσοδο στα πλέι οφ.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού αποφάσισε να μην αλλάξει την επιτυχημένη συνταγή που έχει εφαρμόσει από το 2018 με τον Πέδρο Μαρτίνς στην τεχνική ηγεσία. Ο Πορτογάλος προπονητής έκανε συγκεκριμένες επιλογές στο μεταγραφικό παζάρι (Βατσλίκ, Καμαρά, Ονιεκούρου, Λόπες, Τικίνιο) και έχει υποσχεθεί να δημιουργήσει μια ομάδα που θα ικανοποιήσει στο έπακρο τους φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Ο αποκλεισμός από τη Λουντογκόρετς στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ αύξησε την πίεση στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο και η ηρεμία επανήρθε στα παιχνίδια με τη Σλόβαν Μπρατισλάβα. Απέναντι στους Σλοβάκους ο Ολυμπιακός με μια νίκη (3-0 στο Φάληρο) και μια ισοπαλία (2-2 εκτός έδρας) εξασφάλισε την είσοδό του στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Μαρτίνς θα κληθεί να κάνει και διαχείριση, αφού την ερχόμενη Πέμπτη ξεκινούν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στον όμιλο του Γιουρόπα Λιγκ με την Αντβέρπ στο Φάληρο.

Για τον καταρτισμός της 11αδας υπάρχει προβληματισμός λόγω της κούρασης των διεθνών Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκη, Ανδρούτσο, Μαντί Καμαρά, Αγκιμπού Καμαρά, ενώ ο Βατσλίκ επέστρεψε τραυματίας από την Τσεχία και ο Τζολάκης θα παιξει βασικός. Ανέτοιμος είναι ο Μασούρας.

Ολυμπιακός – Ατρόμητος
1: 1.22     Χ: 6.10    2: 16.25

Ο Ατρόμητος ανέθεσε τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας στον Ισπανό Άνχελ Λόπεθ και ο Σάββας Παντελίδης αποχαιρέτησε. Ο Ισπανός πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία στον Βόλο και στο Περιστέρι τον εμπιστεύτηκαν.

Η απόκτηση του Ευθύμη Κουλούρη από την Τουλούζ ανήκει στις τοπ κινήσεις που έγιναν φέτος γενικότερα στο ελληνικό μεταγραφικό παζάρι. Υπενθυμίζουμε ότι ο Έλληνας φορ τη σεζόν 2018/19 έπαιξε στον Ατρόμητο και σε 28 συμμετοχές πέτυχε 19 γκολ. Η έλευση του Κουλούρη μαζί με τις μεταγραφές των Ματίας Πισάνο (μεσοεπιθετικος), Κυριάκου Παπαδόπουλου και Ντάνι Καστεγιάνο (αμυντικοί) αποδεικνύουν ότι ο Ατρόμητος έχει τοποθετήσει ψηλά τον πήχη.

Ο Ατρόμητος μέσα στο Καραϊσκάκη την τελευταία τριετία φεύγει με σκυμμένο το (4-0, 2-0 και 2-1) κεφάλι, ενώ τη σεζόν 2017/18 η ομάδα από το Περιστέρι επικράτησε με σκορ 0-1 και χάλασε το τότε αήττητο σερί του Ολυμπιακού.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ SUPER LEAGUE

 


 

Διαβάστε ακόμα… 

Οι 10 Καλύτερες Μεταγραφές όλων των Εποχών


 Ουσιαστική & Εγκαιρη Συνδρομή από τη Novibet & τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ