el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Top-5: Παίκτες της Premier League που πρέπει να αλλάξουν ομάδα

Κρις Σμόλινγκ

Το τέλος των Αγγλων κεντρικών αμυντικών σημαίνει ότι ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν κινδυνεύει να χάσει τη θέση του στην Εθνική ομάδα. Παρόλα αυτά, ύστερα από μία μέτρια σεζόν, έχει έρθει η ώρα για τον Κρις Σμόλινγκ να βρει μια ομάδα που να μπορεί να του προσφέρει θέση βασικού κάθε εβδομάδα γιατί κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η άφιξη του Βίκτορ Λίντελοφ τον σπρώχνει στον πάγκο και οι ευκαιρίες του αναμένεται να είναι ακόμα πιο λίγες. Οι τραυματισμοί κράτησαν εκτός στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν 2016-17 τον 27χρονο, ο οποίος είναι αναγκασμένος να ψάξει εκτός Old Trafford τα λεπτά που χρειάζεται ενόψει Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Γκίλφι Σίγκουρντσον

Είναι αναπόφευκτο, δεν είναι; Ο star-player της Σουόνσι αναμένεται μέσα στις επόμενες μέρες να αλλάξει φανέλα με την Εβερτον να είναι ο πιο πιθανό προορισμός για τον Ισλανδό. Ο Σίγκουρντσον μπορεί να μην έκανε το «μπαμ» στην Τότεναμ, όμως η ποιότητά του φάνηκε με τα χρόνια στην Σουόνσι, με την οποία κατάφερε να νικήσει στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού. Ο 27χρονος αποδείχθηκε game-changer στους Ουαλούς, ήταν ικανός με μια εκτέλεση να αλλάξει τη μορφή ενός αγώνα και μάλλον του αξίζει να περάσει το υπόλοιπο της καριέρας του σε ένα μεγαλύτερο club.

Κέβιν Βίμερ

Ο Βίμερ δεν κατάφερε να ξεχωρίσει πέρυσι, ύστερα από την πρώτη του, πολλά υποσχόμενη, σεζόν στην Premier League. Οι οπαδοί των Spurs είδαν τον σέντερ-μπακ να κάνει ντεμπούτο και παρότι είχε μπροστά του τους Βερτόνγκεν και Αλντερβάιρελντ, πίστευαν ότι θα έχει ένα καλό μέλλον στο Λονδίνο. Ομως ο 24χρονος είχε πέρυσι μόλις πέντε συμμετοχές στο πρωτάθλημα και με αντίπαλο την Μάντσεστερ Σίτι έκανε από τις εμφανίσεις που θέλεις να ξεχάσεις. Η έλλειψη κινητικότητας έκανε τον Βίμερ να χάσει την εμπιστοσύνη του Μαουρίσιο Ποκετίνο, ο οποίος έχει δείξει ότι όταν αυτό συμβαίνει, δεν υπάρχει γυρισμός. Ο Αυστριακός διεθνής έχει καλά χαρακτηριστικά και η Τότεναμ άνετα μπορεί να τον πουλήσει ένα club χαμηλότερης δυναμικότητας για ένα καλό ποσό.

Κίεραν Γκιμπς

Ο Γκιμπς είναι ένας ακόμα Αγγλος που, αφού έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, δεν κατάφερε να βρεθεί εκεί που κάποιοι περίμεναν. Για κάποιο διάστημα είχε θεωρηθεί ακόμα και ο διάδοχος του Ασλεϊ Κόουλ, όμως σήμερα, στα 27 του πλέον, δεν έχει την πρόοδο που αναμενόταν. Οι τραυματισμοί ήταν ένα εμπόδιο στην καριέρα του, ενώ και η άφιξη του Νάτσο Μονρεάλ το 2013, έκανε την παρουσία του στην 11άδα της Αρσεναλ ακόμα πιο δύσκολη. Η σταθερότητα του Βάσκου έκανε πολύ λίγες τις ευκαιρίες για τον Γκιμπς, ο οποίος πέρυσι έπαιξε σε μόλις 11 αγώνες στην Premier League. Πλέον βρίσκεται πιο μακριά από ποτέ από την Εθνική Αγγλίας και χρειάζεται μια καινούρια ομάδα να τον βοηθήσει να βρει σταθερότητα και φόρμα.

Φάμπιαν Ντελφ

Το κέντρο είναι σίγουρα κάτι που πρέπει να ανησυχεί την Εθνική Αγγλία ενόψει Mundial και λίγοι θα θεωρούσαν ότι ο Ντελφ είναι η λύση. Παρά το γεγονός αυτό, η Μάντσεστερ Σίτι τον απέκτησε για κάποιο λόγο, αφού ο Ντελφ ήταν καταπλητικός με την Αστον Βίλα πριν γίνει κάτοικος Etihad. Πλέον, δεν υπάρχει ελπίδα για θέση βασικού στους Πολίτες, ειδικά από τη στιγμή που ο Πεπ Γκουαρδιόλα δίνει τεράστια ποσά για να αγοράσει ταλέντα από όλο τον κόσμο. Αν και στην Σίτι δεν έχει ουσιαστικά μέλλον, η ικανότητά του στις πάσες και η τακτική πειθαρχία θα ήταν χρήσιμα για ομάδες εκτός top-7. Η Στόουκ είναι σε επαφές και ίσως αποτελέσει το κατάλληλο περιβάλλον για τον 27χρονο για να δείξει την ποιότητά του.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ