el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Τότεναμ – Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά, Ανάλυση 07/12/2023

Μετά το πρόσφατο ποδοσφαιρικό show της περασμένης αγωνιστικής με την Σίτι, η Τότεναμ υποδέχεται την Γουέστ Χαμ στο Βόρειο Λονδίνο. Οι δύο ομάδες προέρχονται από ισοπαλίες και θα μπουν στο χορτάρι με μοναδικό στόχο το «τρίποντο» της νίκης.

Στην Premier League βρισκόμαστε αισίως στην 15η αγωνιστική και οδεύουμε προς το τέλος του 2023 που θα κορυφωθεί με τη διεξαγωγή της Boxind Day.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση στο Λονδίνο ανάμεσα σε Τότεναμ και Γουεστ Χαμ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

 


Τότεναμ – Γουέστ Χαμ: Ανάλυση, Παρουσίαση 07/12/2023

Η Τότεναμ φιλοξενεί την Γουέστ Χαμ με στόχο να επιστρέψει στις νίκες και να μην χάσει την επαφή της με την κορυφή της βαθμολογία στην Premiere League.

Με δεδομένο ότι τα «σπιρούνια» αντιμετωπίζουν αρκετά και σημαντικά προβλήματα, αρκετοί αμφισβήτησαν τις δυνατότητες της ομάδας μέσα στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, η Τότεναμ έδειξε χαρακτήρα και σε επικό παιχνίδι πήρε τον βαθμό της ισοπαλιας (3-3) μέσα στο Etihad την περασμένη αγωνιστική.

Οι παίχτες του Ποστέκογλου δεν παράτησαν ποτέ το παιχνίδι και παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 3-2 ισοφάρισαν στο φινάλε με γκολ του Κολουσέφσκι.

Ο τρόπος που ήρθε η ισοπαλία εκτόξευσε την ψυχολογία όλων στα ύψη, ενώ το τενχικό επιτελείο βλέπει ότι το ρόστερ έχει μεγάλο βάθος και μπορεί να ζήσει και με σημαντικές απουσίες.

«Όλοι οι ποδοσφαιριστές λειτουργούν με πρώτο και βασικό στόχο την βελτίωση και την εξέλιξη της ομάδας. Κοιτάμε μπροστά και μας περιμένει δύσκολο ματς στην έδρα μας. Το ζητούμενο είναι να επιστρέψουμε στις νίκες», τόνισε ο Ποστέκογλου παραμονή της αναμέτρησης με τη Γουέστ Χαμ.

Επιστρέφει στην 11αδα της Τότεναμ ο Κριστιάν Ρομέρο αφού εξέτισε την τιμωρία του και θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας. Το κακό για τους γηπεδούχούς είναι ότι το απουσιολόγιο από τη λίστα με τους τραυματίες παραμένει γεμάτο. Παραμένουν εκτός δράσης οι Μάντισον, Πέρισιτς, Σισενιόν, Σόλομον, Μπεντανκούρ, Φίλιπς και Φαν ντε Βεν.

Η Γουέστ Χαμ προέρχεται επίσης από ισοπαλία (1-1) με την Κρίσταλ Πάλας. Το γκολ του Μοχάμεντ Κούντους (13′) δεν στάθηκε αρκετό για να φέρει το τρίτο σερί «τρίποντο» στην ομάδα του Ντέιβιτ Μόγες και ισοφαίστηκε στο 53′ από τον Έντουαρντ.

Τα «σφυριά» βρίσκονται στην 9η θέση της βαθμολογίας με 21 πόντους και απέχουν 7 βαθμούς από την Τότεναμ.

Ο Μόγες παραμονή της αναμέτρησης στάθηκε στην εξαιρετική δουλειά που κάνει ο Ποστέκογλου, ενώ μίλησε και για τον στόχο της ομάδας του.

«Ο αντίπαλος προπονητής έχει κάνει εξαιρετική δουλειά. Η Τότεναμ μέσα στην έδρα της παίζει με μεγάλο ενθουσιασμό επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχασαν τον Κέιν, όμως έχει καλυφθεί το κενό, αφού οι Σον, Κολουσέφσκι παίζουν όλο και καλύτερα.

Η αποστολή μας δεν είναι εύκολη, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε την νίκη», υποστήριξε ο έμπειρος Coach της Γουέστ Χαμ.

Για την Γουεστ Χαμ σήμαντική είναι η απουσία του Μάρκος Αντόνιο, ενώ ο Κούρτ Ζούμα επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι διαθέσιμος.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Τότεναμ – Γουέστ Χαμ: Στατιστικά, Προϊστορία 07/12/2023

  • 54 φορές έχουν συναντηθεί οι δυο ομάδες. Η Τότεναμ μετράει 26 νίκες (15 εντός), η Γουέστ Χαμ 17 (5 εκτός) και 11 ματς έχουν λήξει ισοπαλία.
  • 4 σερί ματς χωρίς νίκη μετράει η Τότεναμ και στα συγκεκριμένα ματς έχει δεχθεί 11 γκολ.
  • Την περασμένη σεζόν η Τότεναμ επικράτησε με 2-0 της Γουεστ Χαμ και δίχτυα είχε βρει ο Σον. Στην έδρα της Γουέστ Χαμ το παιχνίδι σταμάτησε στο 1-1
  • Η Τότεναμ και η Γουέστ Χαμ μετράνε από 10 Over και 4 Under σε 14 αγωνιστικές στην Premier League.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπ, ευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Τότεναμ – Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά 07/12/2023

Σπουδαίο παιχνίδι περιμένουμε στο «Tottenham Hotspur Stadium» και για την αναμέτρηση στο Λονδίνο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Το απουσιολόγιο της Τότεναμ παραμένει γεμάτο και οι απουσίες έχουν στερήσει σημαντικά κομμάτια από το εξαιρετικό παζλ που έχει δημιουργήσει ο Ποστέκογλου. Ωστόσο, τα «σπιρούνια» έχουν μάθει να ζουν με τα προβλήματα κι αυτό φάνηκε και απέναντι στη Σίτι.

Εντός έδρας η Τότεναμ δεν θα αλλάξει την τακτική της και θα παίξει φουλ επίθεση με στόχο την επιστροφή στις νίκες.

νικη τοτεναμ σε αποδοση 1.80

Από διαδοχικά ματς προέρχονται οι δύο ομάδες και η κούραση θα εμφανιστεί πάνω στο τερέν. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι και η ένταση και το πάθος για την νίκη θα χαλάσει την αμυντική τακτική.

goal/Goal & Over 3.5 σε αποδοση 2.35  

Σε εξαιρετική φόρμα είναι ο Σον, ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ της Τότεναμ με 9 γκολ στην Premier League Ο επιθετικός των Spurs θα ταλαιπωρήσει την άμυνα της Γουεστ Χαμ και αξίζει να τον εμπιστευτούμε.

ανυτιμε σκορερ σον σε αποδοση 2.25

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Τότεναμ – Γουεστ Χαμ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ