el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Viber Poll: Το 60% ψήφισε ότι θα φύγει 1ος ο Πογιάτος!

Η Viber κοινότητα της Novibet αριθμεί πάνω από 2.000 μέλη, που κλήθηκαν να ψηφίσουν για το ποιος προπονητής της Superleague θα αποχωρήσει πρώτος. Ο Ντάνι Πογιάτος του Παναθηναϊκού κατέλαβε, μακράν, την 1η θέση!

Ο Παναθηναϊκός, παρά τις… υποσχέσεις περί του αντιθέτου και την καλλιέργεια θετικής ενέργειας μέσω κυρίως των δημοσιογραφικών κειμένων, μπήκε με το αριστερό στη φετινή Superleague, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0 από τον Αστέρα, στην Τρίπολη.

Οι «πράσινοι», διά του τεχνικού διευθυντή Τσάβι Ρόκα, εμπιστεύτηκαν τον πάγκο τους στον άπειρο Ισπανό Ντάνι Πογιάτος, ο οποίος εξέπληξε αρνητικά με τις επιλογές του στην πρεμιέρα.

Η τοποθέτηση του βαρύ Μαυρομμάτη στο αριστερό άκρο της άμυνας και η αναίτια αντικατάσταση του κομβικού Κουρμπέλη στο 70ό λεπτό, λίγα λεπτά δηλαδή πριν σημειωθεί το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση υπέρ του Αστέρα, είναι τα δύο βασικά λάθη που χρεώθηκε ο Πογιάτος στο επίσημο ντεμπούτο του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ συνολικά η εμφάνιση του «τριφυλλιού», πέρα από το διάστημα 15′-45′, ήταν κάτω του μετρίου.

Ποιος προπονητής θα αποχωρήσει πρώτος;

poyatos_novibetgrΗ κοινότητα της Novibet στο Viber… μαύρισε τον Ντάνι Πογιάτος, που συγκέντρωσε το 60% των ψήφων στο ερώτημα «Ποιος προπονητής θα φύγει πρώτος».

Ελαβαν, αναλυτικά:

  • Ντάνι Πογιάτος (Παναθηναϊκός) 60%
  • Αμπέλ Φερέιρα (ΠΑΟΚ) 12%
  • Μίχαελ Ενινγκ (Αρης) 10%
  • Μάσιμο Καρέρα (ΑΕΚ) 9%
  • Πέδρο Μαρτίνς (Ολυμπιακός) 7%
  • Νταμίρ Κάναντι (Ατρόμητος) 2%

Ανακάλυψε την κοινότητα της Novibet στο Viber!

Ο Αμπέλ Φερέιρα, που ήταν υπό αμφισβήτηση για μεγάλο διάστημα στον ΠΑΟΚ, εδραιώθηκε κυρίως χάρη στην πρόκριση επί της Μπεσίκτας, που εξασφαλίζει στον Δικέφαλο του Βορρά τη συνέχεια στα Κύπελλα Ευρώπης.

Ο Μίχαελ Ενινγκ θεωρητικά απολαμβάνει της εμπιστοσύνης της ΠΑΕ Αρης, καθώς άλλωστε πρόκειται για προσωπική επιλογή του Αγγελου Χαριστέα ενώ και η μέχρι τώρα θητεία του χαρακτηρίζεται επιτυχημένη.

carrera_novibetgrΟ Μάσιμο Καρέρα ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ τον Μάρτιο, καθώς ενεργοποιήθηκε η σχετική οψιόν, ωστόσο η κακή παρουσία στα πλέι οφ και η πρόσφατη απώλεια του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό, έχουν φέρει γενικότερες γκρίνιες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο.

Στον νταμπλούχο Ολυμπιακό, αντίθετα, όλα βαίνουν καλώς σχετικά με τον Πέδρο Μαρτίνς. Το έργο του Πορτογάλου στους «ερυθρόλευκους» δεν αμφισβητείται από κανέναν και η μόνη ρεαλιστική πιθανότητα, για την ώρα τουλάχιστον, να αποχωρήσει από τον πάγκο, μπορεί να είναι κάποια πρόταση μεγάλης ομάδας από σημαντικό ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

kanadi_novibetgrΟσο για τον Νταμίρ Κάναντι, επέστρεψε το καλοκαίρι στον Ατρόμητο, που έρχεται από μία κάκιστη σεζόν, είναι ο προπονητής με τη μεγαλύτερη αποδοχή τα τελευταία χρόνια στο Περιστέρι και η εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από τον Βόλο (0-2) δεν δύναται να προκαλέσει οποιαδήποτε αμφισβήτηση προς το πρόσωπό του.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ