el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ατλέτικο – Ρεάλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 08/05/2022

Ώρα ντέρμπι στη Μαδρίτη! Η Ατλέτικο υποδέχεται τη Ρεάλ (22.00) στο ματς που ξεχωρίζει από την 35η αγωνιστική της La Liga.

Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Κίνητρο έχουν ξεκάθαρα οι «ροχιμπλάνκος», που ακόμη δεν έχουν εξασφαλίσει μία θέση εντός της πρώτης 4άδας, που δίνει εισιτήριο στο επόμενο Champions League.

Αυτό βέβαια δεν κάνει σε καμία περίπτωση τη Ρεάλ εύκολο αντίπαλο! Η «βασίλισσα» θέλει να κλείσει με ονειρικό τρόπο την εβδομάδα. Το προηγούμενο σαββατοκύριακο κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα, την Τετάρτη πέρασε με επικό τρόπο στον τελικό του Champions League και τώρα θέλει να «χαλάσει» τα σχέδια της συμπολίτισσας.

Χαμός στην Ισπανία με το «πασίγιο»! Η Ατλέτικο οφείλει να υποδεχτεί τη Ρεάλ στον αγωνιστικό χώρο και να την χειροκροτήσει για την κατάκτηση του τίτλου. Ωστόσο, είναι ερωτηματικό αν θα συμβεί κάτι τέτοιο αφού στους «ροχιμπλάνκος» θεωρούν τη διαδικασία περισσότερο «ταπεινωτική» για αυτόν που την κάνει και όχι ένδειξη σεβασμού στον τροπαιούχο.

Με 450+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Ρεάλ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στη La Liga!

 


Ατλέτικο – Ρεάλ: Ανάλυση & Παρουσίαση 08/05/2022

Με γκρίνια πέρασε ακόμη μία εβδομάδα στην Ατλέτικο. Η νέα «κοιλιά» της ομάδας είναι λογικό να γεμίζει με άγχος τους ανθρώπους του συλλόγου, καθώς απομένουν μόλις τέσσερις στροφές για το φινάλε.

Οι «ροχιμπλάνκος» βρίσκονται στην 4η θέση, ωστόσο, δεν την έχουν κλειδώσει κι έχουν το πιο δύσκολο πρόγραμμα μέχρι το φινάλε.  Μόνο το ματς απέναντι στην Έλτσε θεωρείται «must win» καθώς όλα τα υπόλοιπα είναι ζόρικα κόντρα σε Ρεάλ, Σεβίλλη και Σοσιεδάδ.

Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε 2-0 στην έδρα της Μπιλμπάο και εκτός από το αποτέλεσμα προβλημάτισε έντονα η εικόνα της ομάδας του Σιμεόνε, που ουσιαστικά δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση σε κανένα σημείο του παιχνιδιού.

atletico real4 novibet

Παράλληλα, ο Αργεντινός «πονοκεφαλιάζει» και με το επιθετικό μπλοκάρισμα των παικτών του, που στα τελευταία δύο παιχνίδια έχουν κολλήσει στο «μηδέν», ενώ συνολικά έχουν μόλις δύο τέρματα στα τελευταία πέντε!

«Εννοείται πως μου δημιουργεί προβληματισμό η κατάσταση. Πρέπει να ξέρεις πώς να σταθείς σε αυτές τις δύσκολες στιγμές και δεν έχουμε περάσει και λίγες τα τελευταία χρόνια. Θα δούμε λοιπόν πως θα ανταποκριθούμε και σε αυτή! Η ευθύνη για ό,τι συμβεί ανήκει σε εμένα. Είμαι ο πρώτος υπεύθυνος», ήταν τα λόγια του Σιμεόνε σχετικά με την κακή περίοδο που διανύει η ομάδα του και τον κίνδυνο να βρεθεί εκτός Champions League.

atletico real3 novibet

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Ρεάλ που διανύει μία ονειρική εβδομάδα! Με επική ανατροπή πέταξε εκτός Champions League και τη Μάντσεστερ Σίτι και τώρα ετοιμάζεται για τον μεγάλο τελικό απέναντι στη Λίβερπουλ!

Σε ένα ματς που η ομάδα του Αντσελότι δεν μπορούσε να βρει το γκολ που χρειαζόταν τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα όταν ο Μαχρέζ «πάγωσε» το γήπεδο κάνοντας το 0-1 στο 73’. Οι αλλαγές και η ψυχραιμία του Ιταλού και των ποδοσφαιριστών του αλλά και η αρκετή δόση τύχης που είχαν οδήγησαν στα απανωτά «χτυπήματα» του Ροντρίγκο (90’ και 90+1’) και το ματς πήγε στην παράταση.

«Ζαλισμένη» από το σοκ η ομάδα του Γκουαρντιόλα είδε τη Ρεάλ να ξυπνάει και να φτάνει και σε γκολ πρόκρισης με πέναλτι του Μπενζεμά (95’). Στο υπόλοιπο της έξτρα διάρκειας το πάθος των «μερένχες» ήταν αρκετό για να τους εξασφαλίσει την πρόκριση χωρίς να απειληθούν.


Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης: Στατιστικά & Προϊστορία 08/05/2022

  • Σε σύνολο 207 αναμετρήσεων η Ρεάλ έχει «γράψει» 107 νίκες, η Ατλέτικο 52, ενώ 48 ντέρμπι ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή. Στο γήπεδό της η Ατλέτικο ισορροπεί την κατάσταση με 36 νίκες, με τους «μερένχες» να έχουν 39 και 27 παιχνίδια να λήγουν ισόπαλα.
  • Στον πρώτο γύρο οι «μερένχες» επικράτησαν… σβηστά 2-0 στο «Μπερναμπέου» με τέρματα των Μπενζεμά (16’) και Ασένσιο (57’).
  • H «Βασίλισσα» παραμένει αήττητη (5-3-0) στα τελευταία οκτώ ματς κόντρα στους «ροχιμπλάνκος», που την τελευταία τους νίκη την πανηγύρισαν στο Super Cup το 2018.

atletico real8 novibet

  • Μόλις μία νίκη (1-2-2) και μόλις δύο γκολ (2-5) έχει σημειώσει η Ατλέτικο στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Στο γήπεδό της η ομάδα του Σιμεόνε έχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα για τη La Liga.
  • Πέντε σερί εκτός έδρας «τρίποντα» έχει πάρει η Ρεάλ στο πρωτάθλημα. Στα τελευταία τρία επιβεβαιώθηκε το GG & Over 2.5.
  • Σε «τρομακτική» κατάσταση βρίσκεται ο Καρίμ Μπενζεμά τη φετινή σεζόν, όπου μετράει 43 γκολ σε 43 ματς και 14 ασίστ! Ο Λουίς Σουάρες έχει 13 γκολ σε 42 ματς για την Ατλέτικο.

atletico real2 novibet

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ρεάλ Μαδρίτης: Προγνωστικά 08/05/2022

Η Ατλέτικο είναι με την πλάτη στον τοίχο, δεν είναι καλά το τελευταίο διάστημα όμως έχει ευκαιρία να αντιδράσει. Πετυχαίνει τη Ρεάλ «ξεζουμισμένη» από την υπερπροσπάθεια κόντρα στη Σίτι αλλά και χωρίς άμεσο κίνητρο. Βέβαια, οι παίκτες του Αντσελότι δεν πρόκειται να αδιαφορήσουν και θα επιχειρήσουν να δώσουν συνέχεια στην εξαιρετική παράδοση που έχουν χτίσει.

ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΗ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗ ΡΕΑΛ ΑΝΕΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΤΡΟΜΕΡΗ ΦΟΡΜΑ ΤΟ GG & OVER 2.5 ΣΤΟ 2,15 ΕΧΕΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ

Οι μάχες των δύο ομάδων πάντα έχουν νεύρα και ένταση και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ούτε τώρα.

ΤΟ OVER 5.5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΣΤΟ 1,95 ΣΤΗ NOVIBET

atletico real5 novibet

Ατλέτικο Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/05/2022

Αν εξαιρέσουμε τον Ρεϊνίλντο, που συμπλήρωσε κάρτες και θα χάσει το ντέρμπι ο Σιμεόνε δεν αντιμετωπίζει έξτρα προβλήματα. Για τον Βραζιλιάνο μάλιστα οι άνθρωποι της ομάδας άσκησαν και έφεση, αφού θεώρησαν άδικη την κάρτα που δέχτηκε κόντρα στη Μπιλμπάο, ωστόσο, δεν άλλαξε η ποινή του. Οι απουσίες των Λεμάρ και Φέλιξ είναι γνωστές και επί της ουσίες δεν επηρεάζουν τα πλάνα του. Ο Αργεντινός «πονοκεφαλιάζει» για δύο θέσεις στην ενδεκάδα. Ο Κούνια δείχνει το φαβορί για την κορυφή αντί του Γκριεζμάν, ενώ την τελευταία στιγμή θα καταλήξει στο αν θα επιλέξει ένα πιο επιθετικό σχήμα με τον Κορέα στην ενδεκάδα αντί του Ντε Πάουλ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-1-4-1): Όμπλακ – Βρσάλικο, Σάβιτς, Χιμένες, Λόντι – Κοντογκμπιά – Γιορέντε, Ντε Πάουλ, Κόκε, Καράσκο – Κούνια

atletico real6 novibet

Ρεάλ Μαδρίτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 08/05/2022

Ώρα ξεκούρασης για τη Ρεάλ, που δεν έχει λόγο να «πιέσει» περαιτέρω το ρόστερ της. Όπως και στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στην Εσπανιόλ, ο Αντσελότι θα δώσει ανάσες στους παίκτες του. Επί της ουσίας η Ρεάλ πηγαίνει χωρίς προετοιμασία στο ντέρμπι, ενώ παράλληλα ο Ιταλός τεχνικός δεν έχει δώσει κάποιο δείγμα σχετικά με τις προθέσεις του για την ενδεκάδα, που εξελίσσεται σε μεγάλο γρίφο…

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Νάτσο, Αλάμπα, Μαρτσέλο – Μόντρις, Κρόος, Καμαβινγκά – Ασένσιο, Ροντρίγκο, Ντίας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ