el
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Μπάγερν – Ντόρτμουντ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 23/4/2022

Το 106ο «Klassiker» στην Bundesliga το Μεγάλο Σάββατο (19.30) ανάμεσα σε Μπάγερν και Ντόρτμουντ εκτοξεύει το θερμόμετρο στα ύψη, αφού δεν αποκλείεται να κρίνει και τυπικά τον τίτλο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι από τη μια η Μπάγερν του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και από την άλλη η Ντόρτμουντ του Έρλινγκ Χάλαντ μας υπόσχονται ένα ακόμα μαγικό παιχνίδι στην κατάμεστη «Allianz Arena» του Μονάχου.

Το απόλυτο «μπρα ντε φερ» ανάμεσα σε δύο κορυφαίους επιθετικούς της Ευρώπης μοιάζει να είναι μια από τις τελευταίες τους παραστάσεις στην Bundesliga.

Ο «Λέβα» φημολογείται ότι ετοιμάζει βαλίτσες για άλλες πολιτείες, ο Χάλαντ μοιάζει έτοιμος να μετακομίσει στην Premier League και οι φίλοι του γερμανικού ποδοσφαίρου βρίσκονται σε πανικό! Έτσι, το μεγάλο ντέρμπι στο Μόναχο έχει ιδιαίτερη σημασία και για τους σπουδαίους επιθετικούς.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το «Klassiker» ανάμεσα σε Μπάγερν και Ντόρτμουντ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ντέρμπι στην Bundesliga παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και με κορυφαίες αποδόσεις στο live στοιχημα.

Τώρα αρχίζει το ματς στην Βundesliga!


Μπάγερν – Ντόρτμουντ: Ανάλυση, Παρουσίαση 23/4/2022

Όπως είναι λογικό το μεγάλο ματς Μπάγερν – Ντόρτμουντ έχει εξελιχθεί σε μονομαχία ανάμεσα σε Λεβαντόφσκι και Χάλαντ. Επί γερμανικού εδάφους επικρατεί παροξυσμός για το ποιος από τους δύο επιθετικούς θα αναδειχθεί νικητής σ’ ένα ντέρμπι που το γόητρο βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εντυπώσεων και ακολουθεί το βαθμολογικό κίνητρο.

Οι φήμες ότι ο Λεβαντόφσκι με το τέλος της σεζόν θα αποχαιρετήσει την Μπάγερν έχουν φουντώσει. Ωστόσο, ο Πολωνός σταρ φιλοδοξεί να οδηγήσει τους Βαυαρούς (72 β.) στην 7η διαδοχική νίκη κόντρα στην Ντόρτμουντ που ουσιαστικά θα της εξασφαλίσει και μαθηματικά το 10ο σερί πρωτάθλημα.

Ο Λέβα οδηγεί και την κούρσα των σκόρερ στην Bundesliga με 32 γκολ, ενώ ιστορικά έχει σπάσει τα κοντέρ σε «Klassiker» με 22 τέρματα απέναντι στην πρώην ομάδα του. Στόχος του να βάλει τη σφραγίδα του σ’ ένα ακόμη ντέρμπι!

Παραμονή του ντέρμπι οι Βαυαροί ενημέρωσαν ότι οι Νόιερ, Μίλερ ανανέωσαν μέχρι το 2024. Παράλληλα έστειλαν μήνυμα σε Λεβαντόφσκι και Γκνάμπρι να αποφασίσουν άμεσα αν θα ανανεώσουν.

Να υπενθυμίσουμε ότι το συμβόλαιο του Λεβαντόφσκι λήγει το 2023 και η Μπάγερν έχει θέσει τιμή πώλησης στα 50 εκατ. ευρώ.

Η Μπάγερν, μετά τον αποκλεισμό σοκ από τη Βιγιαρεάλ στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, θέλει να κλείσει τη σεζόν με μια εντυπωσιακή νίκη επί της Ντόρτμουντ και παράλληλα να εξασφαλίσει και μαθηματικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οτιδήποτε άλλο θα ανεβάσει κατακόρυφα την πίεση προς τον προπονητή Γιούλιαν Νάγκελσμαν, ο οποίος μαζί με τον Χασάν Σαλιχάμιζιτς, δέχονται κριτική.

Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι οι Βαυαροί επικράτησαν στην έδρα της Μπίλεφελντ με σκορ 0-3 και το παράδοξο είναι ότι δεν σκόραρε ο Λεβαντόφσκι. Αντίθετα, βρήκαν δίχτυα οι Γκνάμπρι, Μουσιάλα.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο νυν στόπερ της Μπάγερν, Νίκλας Σίλε, από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Ντόρτμουντ. Οι δύο πλευρές από τον Ιανουάριο έχουν συμφωνήσει και ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός δύσκολα θα αγωνιστεί απέναντι στη νέα του ομάδα.

Η Ντόρτμουντ (63 β.) έχει να νικήσει από τον Απρίλιο του 2014 μέσα στο Μόναχο σε ματς πρωταθλήματος και θα παίξει το τελευταίο της χαρτί για να μπει στο κόλπο του τίτλου.

Με νίκη οι Βεστφαλοί θα μειώσουν τη διαφορά στους 6 βαθμούς και θα περιμένουν στα εναπομείναντα 3 παιχνίδια δώρα από την Μπάγερν για να κλέψουν τον τίτλο.

Μετά το ντέρμπι η Ντόρτμουντ παίζει με Μπόχουμ (εντός), Γκρόιτερ Φιρτ (εκτός) και Χέρτα (εντός), ενώ η Μπάγερν έχει Μάιντζ (εκτός), Στουτγκάρδη (εντός) και Βόλφσμπουργκ (εκτός).

Ο Χάλαντ αποτελεί βασικό θέμα συζήτησης, όχι μόνο για το γεγονός ότι από τη νέα σεζόν ενδέχεται να μετακομίσει στην Μάντσεστερ Σιτι, αλλά κι επειδή έχει το «άγγιγμα Μίδα»!

Ο Νορβηγός στράικερ μετράει 18 γκολ και 8 ασίστ σε 20 συμμετοχές στην Bundesliga και από την στιγμή που ξεπέρασε τον τραυματισμό του εκτόξευσε τα επιθετικά νούμερα της Ντόρτμουντ.

Το πιο πρόσφατο παράδειγμα η νίκη με 6-1 επί της Βόλφσμπουργκ με τον Χάλαντ να σκοράρει δύο γκολ!


Μπάγερν – Ντόρτμουντ: Στατιστικά & Προϊστορία 23/4/2022

  • Το συνολικό story στα 105 «Klassiker» είναι υπέρ της Μπάγερν με 51 νίκες, ενώ η Ντόρτμουντ μετράει 25 επιτυχίες και 29 ματς έληξαν ισοπαλία!
  • Ο Χάλαντ κινδυνεύει φύγει από την Ντόρτμουντ χωρίς να έχει κερδίσει ποτέ την Μπάγερν, αφού από τον Ιανουάριο του 2020 μετράει 6 ήττες σε ισάριθμα ματς απέναντι στους Βαυαρούς.
  • 23-3-4 είναι ο φετινός απολογισμός της Μπάγερν στην Bundesliga, ενώ μέσα στην έδρας της μετράει 12-1-2. Στις 30 αγωνιστικές οι Βαυαροί μετρούν 24 Over και μόλις 6 Under
  • 20-3-7 μετράει σε 30 αγωνιστικές η Ντόρτμουντ και μακριά από το «σπίτι» της 8-3-4. Σε 30 ματς οι Βεστφαλοί μετράνε 22 Over και 8 Under
  • 6 διαδοχικές νίκες σε «Klassiker» μετράει η Μπαγερν και το συγκεκριμένο σερί είναι το μεγαλύτερο στην ιστορία των ντέρμπι στην Bundesliga. Το προηγούμενο ρεκόρ το κατέχει η Ντόρτμουντ και 4 σερί νίκες το διάστημα 2010-2012.
  • Ο Κομάν έχει το απόλυτο σερί με 8 νίκες σε ισάριθμα «Klassiker» στην Bundesliga κάτι που δεν έχει πετύχει κανένας άλλος παίκτης στην ιστορία του γερμανικού ντέρμπι.
  • Ο Λεβαντόφσκι έχει αγωνιστεί σε 23 «Klassiker» στην Bundesliga και μετράει 17 νίκες. Ετσι είναι ο πιο πολυνίκης παίκτης στην ιστορία των ντέρμπι.
  • Ανεξαρτήτως διοργάνωσης τα νούμερα του Λεβαντόφσκι κόντρα στην Ντόρτμουντ είναι τρομακτικά. Ο Λεβα μετράει σε 25 συμμετοχές 18 νίκες, 1 ισοπαλία, 6 ήττες, ενώ έχει σκοράρει 26 φορές κι έχει μοιράσει 3 ασίστ.
  • 5 γκολ απέναντι στην Μπάγερν έχει σημειώσει ο Χάλαντ και όλα τα έχει πετύχει στα τελευταία 3 «Klassiker» που αγωνίστηκε.
  • Βαθμολογία Bundesliga

Το μεγάλο ντέρμπι παίζει στη Novibet και με μερικό cash out.


ΑΝΗΚΕΙ Ο ΛΕΒΑΝΤΟΦΣΚΙ ΣΤΟΥΣ 5Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ;


Μπάγερν – Ντόρτμουντ: Προγνωστικά 23/4/2022

Στο ντέρμπι ανάμεσα σε Μπάγερν και Ντόρτμουντ έχουμε επιλέξει κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα.

Η εικόνα των δύο ομάδων και η δίψα τους για νίκη μας προϊδεάζουν για ένα ανοιχτό ντέρμπι. Η Μπάγερν με νίκη εξασφαλίζει και μαθηματικά το πρωτάθλημα και περιμένουμε από τα πρώτα λεπτά να πατήσει γκάζι.

ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΑΙ OVER 3,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜh ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 1-1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45

Η Ντόρτμουτ δεν πρόκειται να κλειστεί στο καβούκι της και γνωρίζει ότι η άμυνα των Βαυαρών είναι ευάλωτη. Ο Χάλαντ θα απειλήσει τον Νόιερ

ANYTIME ΣΚΟΡΕΡ ΧΑΛΑΝΤ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

O Κομάν θα δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της Ντόρτμουντ και θα κυνηγήσει το γκολ.

FUN BET ANYTIME ΣΚΟΡΕΡ KOMAN ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.33 ΣΤΗ NOVIBET

Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Μπάγερν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 23/04/2022

Ο Νάγκελσμαν δεν αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Ο ίδιος ευελπιστεί ότι η αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί για το μέλλον τον Γκνάμπρι, Λεβαντόφσκι θα ξεχαστεί πάνω στο χορτάρι. Εκτός ο μέσος Τολισό, δύσκολα θα χρησιμοποιηθεί ο Σίλε που έχει συμφωνήσει να συνεχίσει στην Ντόρτμουντ. Μάχη για μια θέση δίνουν οι Σανέ, Γκναμπρι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Νόιερ – Παβάρντ, Ουπαμεκάνο, Ερνατνές, Ντέιβις – Κίμιχ, Γκορέτσκα – Σανέ (Γκνάμπρι), Μίλερ, Κομάν – Λεβαντόφσκι

Ντόρτμουντ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 23/04/2022

Ο Μάρκο Ρόζε θα στηριχτεί στο πλάνο που τον οδήγησε στη μεγάλη νίκη με 6-1 κόντρα στη Βόλφσμπουργκ. Ρόις και Μπραντ έχουν σαφή οδηγία να τροφοδοτήσουν τον Χάλαντ. Τα προβλήματα δεν λείπουν για την Ντόρτμουντ και το απουσιολόγιο περιλαμβάνει ηχηρά ονόματα. Τραυματίες είναι οι Χούμελς, Σμέλτσερ (αμ.), Μουνιέρ, Νταχούντ, Ρέινα (μέσοι).

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Κόμπελ – Τσαν, Ακάνζι, Ζαγκαντού – Βολφ, Γκερέρο, Βίτσελ, Μπέλινγκχαμ- Μπραντ, Ρόις – Χάλαντ



Διαβάστε ακόμα… 

f1 emilia romagna1 novibet

F1 Grand Prix Ίμολα 2022: Προγνωστικά, Ανάλυση 24/04/2022


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


Survivor Στοίχημα – Προγνωστικά – Αποδόσεις


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ