el
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Bet of the Day – Οκτώβριος 2023

To ιστορικό για τον Οκτώβριο του 2023 με τα προγνωστικά στο «στοίχημα της ημέρας».

Βόλφσμπουργκ – Λειψία 31/10/2023 ❌

Μεταφερόμαστε επί γερμανικού εδάφους για το 2ο γύρου του Κυπέλλου Γερμανίας και για τη «νοκ άουτ» αναμέτρηση ανάμεσα σε Βόλφσμπουργκ και Λειψία την Τρίτη (19:00).

Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Βόλφσμπουρκ παίζει στην έδρα της, αλλά η αγωνιστική της εικόνα δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύση. Οι «λύκοι» δέχονται με χαρακτηριστική ευκολία γκολ και στα τελευταία τους τρία παιχνίδια στην Bundesliga μετράνε ισάριθμες ήττες και έχουν μαζέψει 8 φορές την μπάλα από τα δίχτυα τους.

Η Λειψία είναι ομάδα επιπέδου Champions League. Υπερέχει σε ποιότητα σε όλες τις γραμμές και τα τελευταία χρόνια κυριαρχεί στο DFB Pokal. Οι «κόκκινοι ταύροι» έχουν και φέτος μέσα στους βασικούς τους στόχους την κατάκτηση του Κυπέλλου Γερμανίας και μέσα στην έδρα της Βόλφσμπουργκ δεν πρόκειται να σβήσουν τις μηχανές τους.

Αυτές το τελευταία διάστημα δουλεύουν στο κόκκινο. Η Λειψία στην Bundesliga προέρχεται από δύο διαδοχικές νίκες με Κολωνία (6-0) και Ντάρμσταντ (1-3), ενώ ενδιάμεσα νίκησε 3-1 τον Ερυθρό Αστέρα στο Champions League.

Η Βολφσμπουργκ για να σταματήσει την επιθετική ορμή των επιθετικών της Λειψίας θα πρέπει να αλλάξει άρδην την εικόνα της και θαύματα δύσκολα συμβαίνουν.

  • Η Λειψία είναι η ομάδα που τα τελευταία δύο χρόνια έχει κατακτήσει το Κύπελλο Γερμανίας. Πέρυσι νίκησε 2-0 την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τη σεζόν 21/22 επικράτησε στα πέναλτι (4-2) της Φράιμπουργκ.
  • Η Λειψία τα τελευταία πέντε χρόνια έχει φτάσει 4 φορές στον τελικό Κυπελλου Γερμανίας και αντιμετωπίζει τη διοργάνωση με μεγάλη σοβαρότητα.
  •  Η Λειψία στα τρια τελευταία παιχνίδια με τη Βόλφσμπουργκ στην Bundesliga μετράει μόνο νίκες (0-3, 2-0, 2-0) και δεν έχει δεχθεί γκολ.

Η βασική μας πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

ΝΙΚΗ ΛΕΙΨΙΑ & OVER 1.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00


ΟΦΗ – Ολυμπιακός 30/10/2023 ❌

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει με τον ΟΦΗ ο Ολυμπιακός στο Ηράκλειο τη Δευτέρα το βράδυ (21:30) στην αναμέτηση της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Οι Κρητικοί με 13 βαθμούς σε 8 παιχνίδια παρουσιάζουν μια ομάδα που δεν αφήνει τίποτα στην τύχη της πάνω στο χορτάρι. Ο ΟΦΗ έχει ηττηθεί φέτος μόνο μια φορά (3-4-1) και συμπλήρωσε 6 σερί αγωνιστικές αήττητος με 2 νίκες και 4 ισοπαλίες. Στα 5 από τα 6 παραπάνω παιχνίδια έχει σκοράρει και μόνο με την Κηφισιά έμεινε στο 0-0.

Η ομάδα του Νταμπράουσκας μέσα στο Γεντί Κουλέ έχει κουνήσει τα δίχτυα σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος και απέναντι στον Ολυμπιακό θα κυνηγήσει τις ελπίδες της για ένα θετικό αποτέλεσμα κυνηγώντας παράλληλα και το γκολ.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Ηράκλειο χωρίς Φορτούνη και Ροντινέι. Οι «ερυθρόλευκοι» δηλώνουν αποφασισμένοι μετά την τιμωρία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (ήττα 0-3 και την αφαίρεση βαθμού) να δώσουν ποδοσφαιρικές απαντήσεις μέσα στο γήπεδο. Οι Πειραιώτες διαθέτουν την δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 22 γκολ και αναμένεται να δείξουν τις επιθετικές τους αρετές.

  • Τα 3 από τα 4 τελευταία ματς ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΟΦΗ ανεξαρτήτως έδρας έχουν λήξει Goal/Goal.
  • Ο ΟΦΗ τα πάει υπέροχα με τους «μέγαλους» στην έδρα του, αφού φέτος έχει κερδίσει Άρη (3-2), ΠΑΟΚ (1-0) και ΑΕΚ (2-0). Στα τρία συγκεκριμένα ματς βρήκει γκολ και απέδειξε ότι δεν έχει το μυλό του μόνο στην άμυνα.

Η βασική μας πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

να σκοραρουν και οι δυο ομαδες σε αποδοση 1.90 


Ιντερ – Ρόμα 29/10/2023 ✅

Σπουδαίο ντέρμπι στο «Τζουζέπε Μεάτσα» ανάμεσα σε Ιντερ και Ρόμα την Κυριακή (19:00). Κεντρικό πρόσωπο θα είναι ο Λουκάκου, τον οποίο οι τιφόζι της Ιντερ θα αποδοκιμάσουν με δεδομένο ότι το καλοκαίρι χώρισε επεισοδιακά με τους «νερατζούρι».

Ο Βέλγος φορ της Ρόμα είναι σε εξαιρετική φόρμα και έχει τεράστιο κίνητρο να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Μιλάνο. Ο προπονητής της Ρόμα, Ζοσέ Μουρίνιο που το 2010 οδήγησε την Ιντερ στο τρεμπλ θα λάμψει δια της απουσίας του, αφού είναι τιμωρημένος και λογικά θα δει το παιχνίδι όπως και πέρυσι από το πούλμαν.

Ο Πορτογάλος προπονητής, παρά την απουσία του, θα στήσει αμυντικές παγίδες στην Ιντερ, προκειμένου να της βάλει δύσκολα και να της χαλάσει το παιχνίδι. Η Ρόμα είναι ικανή για τουλάχιστον ένα ημίχρονο που οι παίκτες θα έχουν ενέργεια να τα καταφέρει. Μετά την ανάπαυλα ενδέχεται να επηρεαστεί από τις σημαντικές απουσίες (εκτός οι Ντιμπάλα, Πελεγκρίνι, Σάντσες, Σμόλινγκ και Έιμπραχαμ).

Οι Ρωμαίοι στα τρία τελευταία ματς στη Serie A μετράνε ισάριθμες νίκες και σε 9 αγωνιστικές (4-2-3) έχουν συγκεντρώσει 14 βαθμούς. Το ζητούμενο είναι ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα εκτοξεύσει τον ενθουσιασμό στα ύψη.

Η Ιντερ με νίκη θα βρεθεί μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας και στο ενεργητικό της έχει 22 βαθμούς (7-1-1) σε 9 ματς στη Serie A. Στα δύο τελευταία ματς μέσα στο Μιλάνο «σκόνταψε» απέναντι με Μπολόνια (2-2) και Σασουόλο (1-2).

  • Πέρυσι η Ρόμα νίκησε 1-2 την Ιντερ στο Μιλάνο και το παιχνίδι στο ημίχρονο ήταν ισοπαλία (1-1).
  • Στα 4 από 5 τελευταία παιχνίδι ανεξαρτήτως διοργάνωσης η Ρόμα έχει κρατήσει το «μηδέν» στην άμυνα.

Η βασική μας πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

ισοπαλια στο ημιχρονο σε αποδοση 2.25


Κάντιθ – Σεβίλλη 28/10/2023 ❌

Το Σάββατο τα πάντα στη LaLiga περιστρέφονται γύρω από το Clasico ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Ρεαλ, όμως η επιλογή μας στο στοίχημα της ημέρας προέρχεται από το παιχνίδι Κάντιθ- Σεβίλλη.

Με την συγκεκριμένη αναμέτρηση θα ολοκληρώθει το πρόγραμμα της ημέρας το Σάββατο το βράδυ (22:00) και τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας οδηγούν στο διπλό!

Οι λόγοι είναι αρκετοί. Η Σεβίλλη πρόσφατα άλλαξε προπονητή και με την έλευση του Ντιέγκο Αλόνσο έπαιξε δύο ματς φωτιά. Φιλοξένησε τη Ρεάλ Μαδρίτης (1-1) στη LaLiga και την Άρσεναλ (1-2) στον όμιλο του Champions League και παρότι δεν κέρδισε άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις. Μάλιστα, μετά από καιρό επανεμφάνισε τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν σαν ομάδα.

Είχε εξαιρετική τακτική, ήταν μαχητική, δημιούργησε φάσεις και αντέδρασε εξαιρετικά όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ απέναντι στην Άρσεναλ χάνοντας κλασικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσει.

Έτσι, τα «χαμόγελα» επέστρεψαν για τα καλά στις τάξεις της ομάδας και άπαντες είναι αποφασισμένοι να βάλουν τέλος στο αρνητικό σερί και να χαρίσουν την 3η νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Εκτός από την ανοδική πορεία που παρουσιάζει η Σεβίλλη με τον Ντιέγκο Αλόνσο στον πάγκο της οφείλουμε να σταθούμε και στην Κάντιθ. Οι γηπεδούχοι ψάχνονται και στα τελευταία 6 παιχνίδια έχουν ξεχάσει τι σημαίνει νίκη (0-2-4). «Αγκάθι» αποτελεί η δυστοκία στην επίθεση με την Κάντιθ να διαθέτει τη 2η χειρότερη επίθεση στη LaLiga με μόλις 8 γκολ σε 10 παιχνίδια.

  • Η Σεβίλλη πέρασε νικηφόρα από το Κάντιθ και στις 4 τελευταίες της επισκέψεις (0-2, 1-3, 0-1, 0-2).
  • 12 σερί ματς αήττητη (7-5-0) μετράει η Σεβίλλη με αντίπαλο την Κάντιθ ανεξαρτήτως έδρας.

Η βασική μας πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

νικη σεβιλλη σε αποδοση 2.25 


Παναθηναϊκός – Μπασκόνια 27/10/2023 ❌

Στην 5η αγωνιστική της Euroleague o Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ και η επιστροφή στις νίκες είναι μονόδρομος. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μετά την εντός έδρας ήττα από την Μακάμπι βρίσκεται στο 1-3 και δεν έχει περιθώριο για νέα γκέλα μπροστά στο κοινό της.

Άπαντες στο «τριφύλλι» περιμένουν οι ηγετικές μορφές που ήρθαν το φετινό καλοκαίρι να βγουν μπροστά και να επαναφέρουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών. Στο συγκεκριμένο γκρουπ ανήκει και ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Ο Ισπανός αν εξαιρέσουμε το ματς με τον Ολυμπιακό στα υπόλοιπα ματς έχει μείνει σε ρηχά νερά και ψάχνει μια καλή εμφάνιση σε παιχνίδι Euroleague.

Η επιστροφή του Κώστα Μήτογλου σίγουρα θα λειτουργήσει θετικά για τον Χουάντσο, ο οποίος είναι ένας παίκτης με εξαιρετικά προσόντα και υψηλό μπασκετικό IQ.

Στον Παναθηναϊκό θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου η έκρηξη του Ερνανγκόμεθ και απέναντι στην Μπασκόνια ο Ισπανός πρώην ΝΒΑer θα αφήσει στα αποδυτήρια τις άσχημες εμφανίσεις.

Εξάλλου και ο ίδιος αφουγκράζεται το γεγονός ότι ο κόσμος, ο Αταμάν και οι συμπαίκτες του τον πιστεύουν και περιμένουν περισσότερα από τον ίδιο στο παρκέ.

  • Ο Χουάντσο στο τελευταίο ματς του Παναθηναϊκού με το Λαύριο την περασμένη Δευτέρα πέτυχε 15 πόντους και ήταν πρώτος σκόρερ του «τριφυλλιού».

Η βασική μας πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

χουαντσο ερνανγκομεθ Over 10.5 ποντουσ σε αποδοση 2.10


Αμπερντίν – ΠΑΟΚ 26/10/2023 ✅

hajduk paok prognostika novibet

Ο ΠΑΟΚ παίζει με την Αμπερντίν στην Σκωτία για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Conference League και έχει μπροστά του μεγάλη ευκαιρία για να «αγκαλιάσει» την πρωτιά στο γκρουπ και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Δικέφαλος του Βορρά υπερέχει σε ποιότητα και εμπειρίες και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει δημιουργήσει μια ομάδα που απολαμβάνει το παιχνίδι. Οι ΠΑΟΚ συνδυάζει φέτος νιάτα και εμπειρία και άπαντες παίζουν στα ευρωπαϊκά παιχνίδια χωρίς κανένα φόβο.

Αυτό αποδείχθηκε περίτρανα στα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου όταν οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν μέσα στο Ελσίνκι (3-2) και απέναντι στην Άιντραχτ (2-1) στην Τούμπα.

Η Αμπερντίν δεν διαθέτει ανάλογες παραστάσεις στα ευρωπαϊκά σαλόνια και ένα από τα όπλα της θα είναι το σκληρό παιχνίδια πάνω στο χορτάρι. Οι Σκωτσέζοι στον όμιλο έχουν μια ήττα με Άιντραχτ (2-1) και μια ισοπαλία με Ελσίνκι (1-1) και συχνά το παιχνίδι τους είναι άναρχο.

  • Ο ΠΑΟΚ σε 8 φετινά ματς στην Ευρώπη είναι αήττητος με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες. Εκτός έδρας μετράει 3 νίκες και μια ισοπαλία και μακριά από την έδρα του μόνο στο 0-0 με την Χάιντουκ δεν κατάφερε να σκοράρει.
  • Ο ΠΑΟΚ φέτος έχει ήδη ένα επιτυχημένο πέρασμα από τη Σκωτία, αφού στα προκριματικά νίκησε 2-1 τη Χαρτς.

Η βασική μας πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

νικη παοκ σε αποδοση 2.04 


Νιούκαστλ – Ντόρτμουντ 25/10/2023 ❌

Σπουδαίο παιχνίδι μας υπόσχονται Νιούκαστλ και Ντόρτμουντ στην 3η αγωνιστική για τον 6ο όμιλο του Champions League. Την Τετάρτη το βράδυ (22:00) το St. Jame Park θα «βράζει» και το ματς έχει τον χαρακτήρα του τελικού και για τις δύο ομάδες.

Η Νιούκαστλ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και θα μπει στο χορτάρι με τη συνταγή της Παρί. Υπενθυμίζουμε ότι απέναντι στους πρωταθλητές Γαλλίας η ομάδα του Έντι Χάου παρουσίασε ένα εκρηκτικό μείγμα συνδυάζοντας πάθος, δύναμη, τρέξιμο, γκολ και εκτόξευσε τον ενθουσιασμό στα ύψη πανηγυρίζοντας τη νίκη με σκορ 4-1.

Η αγγλική ομάδα με 4 βαθμούς έχει τεράστια ευκαιρία μέσα στην έδρα της και με την ψυχολογία στα ύψη να πάρει μια ακόμη νίκη που θα την εδραιώσει στην κορυφή του γκρουπ.

Η Ντόρτμουντ με μόλις έναν βαθμό στον όμιλο αναζητεί όχι μόνο τον καλό της εαυτό, αλλά και το πρώτο της γκολ. Οι Γερμανοί θα κληθούν να ρισκάρουν επιθετικά και το ζητούμενο στο παιχνίδι τους είναι η σταθερότητα ανάμεσα στις δύο γραμμές. Σε δύο ματς στα αστέρια του Champions League απογοήτευσαν και μάλιστα στο πρώτο με την Παρί έχασαν (2-0) με κατεβασμένα τα χέρια.

  • Η Νιούκαστλ στα τελευταία 6 παιχνίδια ανεξαρτήτως διοργάνωσης μετράει 5 νίκες και 1 ισοπαλία. Τα 5 από τα 6 ματς έχουν λήξει Over 1.5 γκολ και μόλις ένα (απέναντι στη Σίτι) κέρδισε με 1-0.
  • Η Νιούκαστλ απέναντι στην Παρί έκανε το τέλειο παιχνίδι σκοράροντας 4 γκολ, ενώ δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες (12) και 8 ήταν στην εστία.

Η βασική μας πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

ΝΙΚΗ ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ & OVER 1.5 γκολ σε αποδοση 1.91


Γαλατασαράι – Μπάγερν 24/10/2023 ✅

Στην Κωνσταντινούπολη, η Γαλατασαράι υποδέχεται την Μπάγερν (19:45) στην 3η αγωνιστική του Champions League και οι Τούρκοι είναι αποφασισμένοι να βάλουν δύσκολα στους Γερμανούς.

Η ομάδα του Οκάν Μπορούκ με μια ισοπαλία (2-2 με Κοπεγχάγη) και μια νίκη (3-2 μέσα στο Ολντ Τράφορντ) έχει συγκεντρώσει 4 βαθμούς, ενώ τη φετινή σεζόν είναι αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις σε 17 διαδοχικά παιχνίδια.

Η Μπάγερν με δύο νίκες επιβεβαίωσε με το «καλημέρα» ότι είναι το αφεντικό στον 1ο όμιλο του Champions League. Οι Βαυαροί έχουν δημιουργήσει ένα μοναδικό ρεκόρ στη διοργάνωση, αφού σε φάση ομίλων είναι 36 ματς αήττητοι (33 νίκες, 3 ισοπαλίες) και μετράνε 17 διαδοχικές νίκες!

Ωστόσο, οι Γερμανοί έφτασαν στην Κωνσταντινούπολη με αμέτρητα αγωνιστικά προβλήματα και με το ζόρι συμπλήρωσαν 18αδα. Η 11αδα τους θα έχει αλλαγές και οι απουσίες των Ουπαμεκανό, Γκερέιρο, Γκορέτσκα, Νόιερ και Γκνάμπρι περιορίζουν αισθητά και τις λύσεις που θα έρθουν από τον πάγκο.

Με βάση όλα τα παραπάνω περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι και οι λόγοι είναι αρκετοί.

  • Η Γαλατασαράι στα τελευταία 13 παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης έχει σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ.
  • Η Γαλατά την περασμένη αγωνιστική μέσα στο Ολντ Τράφορντ πανηγυρισε σπουδαία νίκη με 3-2 κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η αντεπίθεση ξεκίνησε όταν ισοφάρισε σε 1-1.
  • Η Μπάγερν σε 11 διαδοχικά ματς έχει σκοράρει και τελευταία φορά που στην επίθεση έμενε στο μηδέν ήταν στο πρώτο ματς της σεζόν (12/8) με τη Λειψία στο Σούπερ Καπ.
  • Η Μπάγερν στο τελευταίο εκτός έδρας ματς στο Champions League με την Κοπεγχάγη νίκησε, αλλά το σκορ στην εξέλιξη της αναμέτρησης ήταν 1-1.

Η βασική μας πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

σκορ οποιαδηποτε στιγμη του ματσ 1-1 σε αποδοση 2.60 


Τότεναμ – Φούλαμ 23/10/2023 ❌

Τη Δευτέρα (23/10) ξεχωρίζει το ματς στο Λονδίνο για την 9η αγωνιστική της Premier League ανάμεσα σε Τότεναμ και Φούλαμ.

Η ομάδα του Ποστέκογλου έχει πραγματοποιήσει εξαιρετική εκκίνηση και είναι αήττητη σε 8 παιχνίδια (6-2-0). Τα «σπιρούνια» με νίκη θα επιστρέψουν στην κορυφή της βαθμολογίας και το κίνητρο για ένα ακόμη τρίποντο μέσα στη έδρα τους είναι υψηλό.

Η Φούλαμ με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες βρίσκεται στη 13η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς. Το τελευταίο δείγμα γραφής ήταν η νίκη (3-1) επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, όμως εκτός έδρας σκοράρει με το σταγονόμετρο (1-2-1, 4-7).

Παίκτης-κλειδί της Τότεναμ είναι φέτος ο Τζέιμς Μάντισον. Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός είναι ο ιθύνων νους της ομάδας του Ποστέκογλου κι αυτό αποδεικνύεται από τα νουμερά του, αφού μετράει 5 ασίστ και 2 γκολ σε 8 συμμετοχές στην Premier League.

Επίσης, ο Μάντισον έχει δημιουργήσει εξαιρετική παράδοση απέναντι στη Φούλαμ. Στα δύο τελευταία παιχνίδια εναντίον της, φορώντας τη φανέλα της Λέστερ, μοίρασε 3 ασίστ και σημείωσε 1 γκολ, συμμετείχε δηλαδή σε 4 τέρματα.

Στο σημερινό παιχνίδι ο Μάντισον θα έχει και έξτρα αρμοδιότητες επιθετικά, αφού ο Μπισούμα είναι τιμωρημένος. Έτσι, ο 26χρονος Άγγλος θα λειτουργήσει με πρώτο σκεπτικό να φτιάξει τους συμπαίκτες τους και να τους κεράσει γκολ.

  • Ο Τζέιμς Μάντισον είναι ο 3ος παίκτης σε ασίστ (5) στην Premier League. Το Σαββατοκύριακο τον πέρασαν οι Νέτο, Τρίπιερ, οι οποίοι έχουν ένα παιχνίδι παραπάνω στα πόδια τους.
  • Ο Μάντισον με 5 ασίστ φέτος είναι μακράν ο κορυφαίος δημιουργός γκολ της Τότεναμ και πίσω του βρίσκονται οι Ριτσάρλισον, Σόλομον, Ουντότζι με 2.

Η βασική μας πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

συνολικεσ ασιστ μαντισον 1+ σε αποδοση 3.00


 Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 22/10/2023 ✅

olympiacos panathinaikos novibet

Το ντέρμπι των «αιωνίων» στο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι το πιο λαμπερό ματς της Κυριακής (19.30). Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός θα λύσουν τις διαφορές τους σε μια «μάχη» κορυφής στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Οι δύο ομάδες έχουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά στη φετινή τους πορεία και ο επιθετικός πλουραλισμός είναι ένα από αυτά. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σκοράρει 22 γκολ σε 7 αγωνιστικές και οι «πράσινοι» ένα λιγότερο (21). Στη βαθμολογία τους χωρίζει μια νίκη, ο Ολυμπιακός έχει 19 βαθμούς και ο Παναθηναϊκός ακολουθεί με 16.

Τα επιθετικά όπλα και των ομάδων αναμένεται να ταλαιπωρήσουν τις άμυνες. Επίσης, με δεδομένο ότι βρισκόμαστε ακόμη στην αρχή της σεζόν οι δύο προπονητές θα παίξουν πιο επιθετικά.

Παράλληλα, η δίψα των ομάδων για το «τρίποντο» μας προϊδεάζει ότι τα δίχτυα στο Φάληρο θα κουνηθούν. Ο Ολυμπιακός με νίκη θα εδραιωθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και θα πάρει αέρα 6 βαθμών από το «τριφύλλι». Ο Παναθηναϊκός με τρίποντο μέσα στο Φάληρο θα σκαρφαλώσει στην κορυφή της βαθμολογίας.

  • Σε 46 ντέρμπι το σκορ 1-1 έχει εμφανιστεί 13 φορές, τις περισσότερες από οποιοδήποτε άλλο.
  • Το πρώτο «αιώνιο» ντέρμπι της περασμένης σεζόν έληξε 1-1 (μέσα στη Λεωφόρο).

Η βασική μας πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

σκορ οποιαδηποτε στιγμη στο ντερμπι 1-1 σε αποδοση 3.00


Τσέλσι – Άρσεναλ 21/10/2023 ❌

Το ντέρμπι στο Λονδίνο ανάμεσα σε Τσέλσι και Άρσεναλ δεσπόζει το Σάββατο (19:30) στην 9η αγωνιστική της Premier League. Οι δύο ομάδες υπόσχονται ένα μεγάλο παιχνίδι και τα δεδομένα που έχουμε στα χέρια μας είναι ξεκάθαρα.

Η Τσέλσι στην εκκίνηση της σεζόν ψάχνεται. Σε 8 παιχνίδια έχει συγκεντρώσει μόλις 11 βαθμούς με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 3 ήττες και βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Ο προπονητής των «μπλε», Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ακόμη δεν έχει αποτυπώσει πάνω στο χορτάρι τα 400+ εκατομμύρια που δαπανήθηκαν το καλοκαίρι για μεταγραφές. Επίσης, το απουσιολόγιο από την αρχή μέχρι τώρα είναι γεμάτο και τα αγωνιστικά προβλήματα δεν έχουν τελειωμό.

Στην αντίπερα όχθη, οι «Gunners» είναι μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. H Άρσεναλ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας αήττητη (6-2-0) παρέα με την Τότεναμ και πάει από το καλό στο καλύτερο.

Ο Μικέλ Αρτέτα βλέπει την ομάδα του να λειτουργεί σαν καλοκουρδισμένη μηχανή και μέσα στο Stamford Bridge είναι ικανή να συνεχίσει με το πόδι στο γκάζι .

Οι «κανονιέρηδες» φέτος δεν αστειεύονται και έχουν στόχο να σταματήσουν την κυριαρχία της Μάντσεστερ Σίτι. Ένα πρώτο δείγμα γραφής εμφάνισαν την περασμένη αγωνιστική όταν και νίκησαν με 1-0 τους Πρωταθλητές Αγγλίας και Ευρώπης.

  • 7 σερί νίκες ανεξαρτήτως έδρας μετράει η Άρσεναλ απέναντι στην Τσέλσι και ηττήθηκε τελευταία φορά τον Δεκέμβριο του 2019 στο Emirates.
  • Η Άρσεναλ μέσα στο Stamford Bridge έχει δημιουργήσει θετική παράδοση και πλέον παίζει σαν στο σπίτι της. Συγκεκριμένα οι «Gunners» μετρούν 3 διαδοχικές νίκες και έχουν να ηττηθούν στην έδρα της Τσέλσι από τη σεζόν 18/19. Ανάμεσα στην ήττα και τις νίκες της Άρσεναλ μεσολάβησε και μια ισοπαλία (2-2).

Η βασική μας πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

ΝΙΚΗ ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40


Παναθηναϊκός – Μακάμπι 20/10/2023 ❌

Μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι μας περιμένει την Παρασκευή το βράδυ (21:15) στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι στην 4η αγωνιστική της Euroleague.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν παίζει ένα «must win» ματς μπροστά στο κοινό της. Βασικός στόχος είναι η επιστροφή στις νίκες, προκειμένου οι «πράσινοι» να ξεχάσουν την ήττα και την άσχημη εμφάνιση στην έδρα της Φενέρμπαχτσε.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός θέλει μέσα στο «σπίτι» του να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση και οι λόγοι είναι αρκετοί. Ο πρώτος, να δείξει σε εχθρούς και φίλους ότι βελτιώνεται και επίσης να μη βρεθεί με το «καλημέρα» πίσω στη βαθμολογία (1-2 σε 3 αγωνιστικές).

Η Μακάμπι βρίσκεται στο 1-1 με παιχνίδι λιγότερο, όμως δείχνει αρκετά επηρεασμένη από τον πόλεμο στο Ισραήλ. Οι παίκτες του Όντεντ Κάτας εμφανίστηκαν μουδιασμένοι την Τρίτη με τη Βαλένθια και ηττήθηκαν 75-66. Είχαν απογοητευτικά ποσοστά στην επίθεση και σκόραραν μόλις 66 πόντους.

  • Παναθηναϊκός και Μακάμπι έπαιξαν φιλικό μέσα Σεπτεμβρίου στη Ρόδο και οι «πράσινοι» επικράτησαν 89-77.
  • Στα τελευταία 7 παιχνίδια στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός μετράει 6 νίκες και 1 ήττα από τη Μακάμπι. Οι 6 επιτυχίες ήρθαν με σκορ 88-86 (2022/23), 81-63 (2020/21), 89-84 (2018/19), 89-76 (2017/18), 83-75 (2016/17), 83-76 (2014/15).

Η βασική μας πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

νικητησ παναθηναϊκοσ με χαντικαπ -5,5 σε αποδοση 1.94


Ολυμπιακός – Παρτιζάν 19/10/2023 ✅

Μεταφερόμαστε στο ΣΕΦ για την αναμέτρηση της Πέμπτης (19/10, 21:15) ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παρτιζάν στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Euroleague. Για τους «ερυθρόλευκους» (1-2) η επιστροφή στις νίκες είναι μονόδρομος μετά την ήττα από την Αρμάνι στο Μιλάνο. Ευθύνη για το αρνητικό αποτέλεσμα φέρει και ο Αϊζάια Κάνααν, ο οποίος αποβλήθηκε με δύο τεχνικές ποινές και άφησε την ομάδα γυμνή στην περειφέρεια.

Εντός αποδυτηρίων έγιναν οι απαραίτητες συστάσεις, ενω και δημοσίως ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι «ο καθένας πρέπει να καταλαβαίνει το μέγεθος της ευθύνης του».

Με βάση όλα τα παραπάνω αναμένουμε απαντήσεις από τον Κάνααν απέναντι στην Παρτιζάν. Ο Αμερικάνος γκαρντ έχει τεράστιο κίνητρο για να καλύψει την ανορθρογραφία που έκανε στο Μιλάνο και θα αναλάβει πρωτοβουλίες. Είναι μεγάλος σουτέρ με αυξημένες αρμοδιότητες φέτος και πρέπει να βοηθήσει την ομάδα του για να δώσει λύσεις στο επιθετικό πρόβλημα του Ολυμπιακού.

  • Ο Κάνααν σε τρία παιχνίδια στην Euroleague έχει μέσο όρο πόντων 8,7. Απέναντι στον Παναθηναϊκό πέτυχε 14 πόντους, στη 2η αγωνιστική 9 και στην 3η σκόραρε 3 πόντους, αλλά έπαιξε μόνο 7.30 λεπτά λόγω της αποβολής του.
  • Η Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς σε 3 αγωνιστικές στην Euroleague μετράει 1 νίκη, 2 ήττες και αμυντικά δέχεται κατά μέσο όρο 83.3 πόντους.
  • Ο Κάνααν πέρυσι κόντρα στην Παρτιζάν σκόραρε 10 πόντους στο ΣΕΦ.

Η βασική μας πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

κανααν over 10.5 ποντοι σε αποδοση 2.25 


Ερυθρός Αστέρας – Μονακό 18/10/2023 ✅

Σπουδαίο παιχνίδι μας υπόσχονται Ερυθρός Αστέρας και Μονακό στην «Stark Arena» του Βελιγραδίου την Τετάρτη το βράδυ (21:00). Οι «ερυθρόλευκοι» με 1-1 επιστρέφουν στην έδρα τους με στόχο να ρεφάρουν την ήττα από τη Ζαλγκίρις στο Κάουνας.

Οι Μονεγάσκοι με 0-2 έχουν πραγματοποιήσει απογοητευτική εκκίνηση στη σεζόν, όμως διαθέτουν πανίσχυρο ρόστερ και φέτος έχουν υψηλές βλέψεις. Από τη Μονακό ανέτοιμος είναι ο σταρ του NBA, Κέμπα Γουόκερ, ενώ ο Τζόρνταν Λόιντ θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού.

Με βάση τα παραπάνω προβλήματα μαέστρος στο παιχνίδι της Μονακό θα είναι και πάλι ο Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικάνος παραμένει ο ηγέτης και παίκτης κλειδί των Μονεγάσκων και θα αναλάβει πρωτοβουλίες για να οδηγήσει την ομάδα του στο πρώτο ροζ φύλλο της σεζόν στην Euroleague. Μας απέδειξε στα δύο περασμένα ματς ότι βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και θα συνεχίσει να πυροβολεί.

  • Στα δύο πρώτα παιχνίδια της Euroleague ο Μάικ Τζέιμς έχει μέσο όρο 17.5 πόντους, 5 ασίστ και 4 ριμπάουντ.
  • Ο Μάικ Τζέιμς στο περυσινό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι είχε 26 πόντους, 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ

Η βασική μας πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

μαικ τζειμσ over 25.5 ποντοι, ριμπαουντ, ασιστ σε αποδοση 1.77


Αγγλία – Ιταλία 17/10/2023 ✅

Με το μεγάλο ευρωπαϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε Αγγλία και Ιταλία στο Γουέμπλεϊ θα κάνει πρεμιέρα το «Bet of the Day» στο Novibet Blog. Η δίψα των δύο ομάδων για τη νίκη είναι τεράστια, αφού αμφότερες διεκδικούν την πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024 που θα γίνει το καλοκαίρι στη Γερμανία.

Αυτό σημαίνει ότι οι δύο μονομάχοι μας υπόσχονται όχι μόνο τακτική, αλλά και επιθετικό παιχνίδι.

Τα «λιοντάρια» με 13 βαθμούς σε 5 παιχνίδια (4-1-0) δεν ξέρουν τι σημαίνει ήττα και με νίκη φιλοδοξούν να σφραγίσουν το εισιτήριο της πρόκρισης και την πρωτιά στον 3ο όμιλο. Μπροστά στο κοινό τους οι Άγγλοι θα δείξουν τις επιθετικές τους αρετές. Η γραμμή κρούσης θα απαρτίζεται από τους Φόντεν, Μπέλινγχαμ, Ράσφορντ, Κέιν, οι οποίοι δεν ξέρουν τι σημαίνει φρένο όταν φτάνουν στην αντίπαλη άμυνα.

Η Σκουάντρα Ατζούρα σε 5 ματς έχει συγκεντρώσει 10 πόντους (3-1-1) και ισοβαθμεί με τους Ουκρανούς στη 2η θέση. Η ήττα θα βάλει σε περιπέτειες τους Ιταλούς και από την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι περιμένουμε όχι μόνο άμυνα, αλλά και επίθεση.

  • 2-1 υπέρ των Άγγλων έληξε το ματς του πρώτου γύρου μέσα στη Νάπολι
  • G/G τα 6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια
  • Η Αγγλία σκόραρε στα 9/10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια
  • H Ιταλία βρήκε δίχτυα στα 6/7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια
  • 10 γκολ σε 10 αγώνες σε LaLiga και Champions League έχει ο Μπέλιγχαμ με τη Ρεάλ Μαδρίτης
  • 9 γκολ σε 10 αγώνες σε Bundesliga και Champions League έχει ο Κέιν με τη φανέλα της Μπάγερν

Η βασική μας πρόταση για το στοίχημα της ημέρας

να σκοραρουν και οι δυο ομαδεσ σε αποδοση 2.10 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ