el
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Μπέτις – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 07/05/2022

Στην τελική ευθεία για το τελικό πλασάρισμα στη La Liga με τη Μπέτις να υποδέχεται τη Μπαρτσελόνα (22.00) με φόντο το μέτωπο για τις θέσεις του Champions League να παραμένει ανοιχτό.

Οι «βερδιμπλάνκος» καλούνται να αφήσουν άμεσα πίσω τους πανηγυρισμούς απ’ το Copa del Rey και να επιστρέψουν στις νίκες, καθώς τα τρία ματς χωρίς «τρίποντο» τους έχουν κάνει μεγάλη ζημιά στη βαθμολογία.

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν το πλεονέκτημα στη μάχη, αφού έχουν σταθεροποιηθεί στη 2η θέση. Φυσικά, θέλουν να «καθαρίσουν» το εισιτήριο όσο πιο νωρίς γίνεται για να μη μπουν σε περιπέτειες στο φινάλε.

Με εκατοντάδες αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Μπέτις και τη Μπαρτσελόνα γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live Streaming, με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στη La Liga!

 


Μπέτις – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση & Παρουσίαση 07/05/2022

Δείχνει μπερδεμένη στο φινάλε της σεζόν και πλέον δεν υπάρχει το παραμικρό περιθώριο για νέο λάθος. Ουσιαστικά υπέρβαση καλείται να κάνει, αφού η Μπέτις (58β.) έμεινε εκτός 4άδας και χρειάζεται να κυνηγήσει στη βαθμολογία για να βάλει από κάτω τουλάχιστον μία από τις Ατλέτικο (61), Σεβίλλη (64) ή Μπαρτσελόνα (66).

Η παράλληλη ενασχόληση με το Europa League και το Copa del Rey δεν της βγήκε σε καλό, αφού το ρόστερ πιέστηκε πολύ και στη La Liga έκανε… νερά. Σαφώς και η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί μεγάλη επιτυχία, όμως από την άλλη η ομάδα κατρακύλησε βαθμολογικά και βρέθηκε εκτός εισιτηρίων Champions League, που αν εν τέλει καταφέρει και πάρει ένα από αυτά θα δώσει μια τεράστια οικονομική ένεση στα ταμεία του συλλόγου.

betis-barcelona2-novibet

Στο πρωτάθλημα πληρώνει σε σημαντικό βαθμό τα τρία ματς χωρίς νίκη. Το «Χ» στην έδρα της Σοσιεδάδ σαφώς δεν αποτελεί γκέλα, όμως η εντός έδρας ήττα από την Έλτσε (0-1) και ο βαθμός στην έδρα της Χετάφε εξηγούν το λόγο που η ομάδα του Πελεγκρίνι θεωρείται πλέον το αουτσάιντερ της μάχης.

«Όπως συνηθίζω πάντα να λέω καλά είναι τα μαθηματικά αλλά οι ελπίδες για κάτι καλύτερο στη βαθμολογία εξαρτώνται από αυτά που θα κάνεις στο γήπεδο. Ύστερα από τον βαθμό απέναντι στη Χετάφε πολλά θα κριθούν απέναντι στη Μπαρτσελόνα. Χρειαζόμαστε τους βαθμούς, ειδικά απέναντι στην Μπαρτσελόνα που είναι και άμεσος αντίπαλός μας. Έχουμε ακόμη τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε», ήταν τα λόγια του Χιλιανού τεχνικού.

betis barcelona7 novibet

Ηρεμία βρήκε ξανά η Μπαρτσελόνα που ακόμη δεν έχει καταφέρει να ξεμπερδέψει με το Champions League. Βρίσκεται στη 2η θέση με 66 βαθμούς και στο +8 από την 5η θέση, οπότε θεωρητικά δεν κινδυνεύει, αλλά η σεζόν που διανύει είναι γεμάτη εκπλήξεις και ακόμη δεν έχει βρει σταθερότητα.

Στις τελευταίες αγωνιστικές το πρόγραμμά της είναι θεωρητικά εύκολο. Αν εξαιρέσει κανείς τα ματς με Μπέτις και Βιγιαρεάλ, που «καίγονται» για βαθμούς λόγω Ευρώπης, αντιμετωπίζει τις Θέλτα και Χετάφε, που θα τις βρει αδιάφορες στη βαθμολογία.

betis barcelona4 novibet

Την προηγούμενη αγωνιστική και πάλι δυσκολεύτηκε, όμως κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες στο «Καμπ Νου» ύστερα από τις σοκαριστικές ήττες από Κάδιθ (0-1) και Ράγιο (0-1). Θύμα της ήταν η Μαγιόρκα, που ηττήθηκε 2-1 με τα γκολ των Ντεπάι (25’) και Μπουσκέτς (54’), όμως από τη στιγμή που μείωσε (79′ Ραΐγιο) κατάφερε να αγχώσει αρκετά τους «μπλαουγκράνα» στα τελευταία λεπτά.

«Ερχόμαστε από ένα παιχνίδι που ήμασταν καλοί, όχι όμως εξαιρετικοί. Νικήσαμε ξανά στο γήπεδό μας και αυτό μας δίνει μεγαλύτερη ηρεμία. “Επανασυνδεθήκαμε” και ήταν σημαντικό ενόψει της μάχης για το Champions League. Τώρα έχουμε ένα πρωτάθλημα πέντε ομάδων για αυτόν το στόχο. Τη μία θέση την πήρε η Ρεάλ. Δίκαια, γιατί σε ένα πρωτάθλημα 38 αγωνιστικών δεν μπορείς να κλέψεις», ήταν τα λόγια του Τσάβι για τη συνέχεια αλλά και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Ρεάλ.


Μπέτις – Μπαρτσελόνα: Στατιστικά & Προϊστορία 07/05/2022

  • Συντριπτικά υπέρ της Μπαρτσελόνα η προϊστορία με τους Καταλανούς να μετρούν 74 νίκες, τη Μπέτις μόλις 27, ενώ 22 ματς έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
  • Εξαιρετική η παράδοση της Μπάρτσα στο «Βιγιαμαρίν», όπου μετράει τέσσερα κολλητά «διπλά».
  • Με γκολ του Χουάνμι (79’) οι «βερδιμπλάνκος» είχαν επικρατήσει 1-0 στη Βαρκελώνη στον πρώτο γύρο.
  • Τρεις αγωνιστικές χωρίς γκολ στο πρωτάθλημα παραμένει η Μπέτις, με το Under 1.5 Γκολ να επιβεβαιώνεται στα παιχνίδια της.
  • Αήττητη στα τελευταία δέκα έκτος έδρας παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις η Μπαρτσελόνα (8-2-0). Στη La Liga μετράει πέντε σερί τρίποντα μακριά από το «Καμπ Νου».
  • O Χουάνμι με 14 γκολ είναι ο πρώτος σκόρερ της Μπέτις στο πρωτάθλημα. Για τους «μπλαουγκράνα» πρώτος στη σχετική λίστα είναι ο Ντεπάι με 11 τέρματα.

betis barcelona3 novibet

Μπέτις – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά 07/05/2022

Δύσκολο παιχνίδι, κάτι που φαίνεται και από την ισορροπία στις αποδόσεις. Για τους γηπεδούχους συγκεκριμένα είναι τελικός, καθώς χρειάζονται επιγόντως τους βαθμούς. Το τελευταίο διάστημα πάντως δείχνει να τους λείπει η φρεσκάδα, ενώ από την άλλη πλευρά η Μπαρτσελόνα βολεύεται περισσότερο εκτός έδρας το τελευταίο διάστημα.

Η ΜΠΕΤΙΣ ΘΑ ΡΙΣΚΑΡΕΙ. Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΚΤΟΣ. ΤΟ COMBO BET GG & OVER 2.5 ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ  ΣΤΟ 1,91

Ο Πελεγκρίνι καλείται να λύσει το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας του. Είναι δεδομένο πως σε ακόμη ένα κρίσιμο παιχνίδι θα «σημαδέψει» τον Μπόρχα Ιγκλέσιας ελπίζοντας πως θα τον «ξελασπώσει», όπως συνέβη και σε όλες τις προηγούμενες φορές στη σεζόν.

ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΜΠ. ΙΓΚΛΕΣΙΑΣ. ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΟ 6,50 ΣΤΗ NOVIBET

betis barcelona5 novibet

Μπέτις: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 07/05/2022

Oι μακροχρόνιες απουσίες των Μοντόγια και Καμαράσα δεν επηρεάζουν τα πλάνα του Πελεγκρίνι. O Χιλιανός τεχνικός ρίχνει το βάρος στην επιστροφή των Μπαρτρά και Καρβάλιο τους οποίος θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή. Το 4-2-3-1 δεν θα αλλάξει, ωστόσο, αποτελεί ερωτηματικό η προσέγγιση των «βερδιμπλάνκος» στο παιχνίδι, καθώς δεν αποκλείεται να πιέσουν από νωρίς στο ματς κυνηγώντας ένα γρήγορο γκολ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μορένο – Μπεγερίν, Πετσέλα, Ρουίθ, Μορένο – Ροντρίγκες, Κανάλες – Φεκίρ, Τέγιο, Χουάνμι – Ιγκλέσιας

betis barcelona6 novibet

Μπαρτσελόνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 07/05/2022

O Πικέ άντεξε μόλις 28 λεπτά κόντρα στη Μαγιόρκα και αποχώρησε με αλλαγή. Δεν δείχνει ακόμη στο 100% και εκτιμάται πως ο Τσάβι δεν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του. Έτσι, όλα δείχνουν πως οι Αραούχο και Έρικ Γκαρσία θα βρεθούν στο κέντρο της άμυνας. Επίσης σε φουλ ρυθμούς επέστρεψαν οι Μινγκέθα και Μπρέιθγουεϊτ, που παρουσίασαν αρνητικό τεστ Covid.

Θέση στο βασικό σχήμα ύστερα από το γκολ που σημείωσε την προηγούμενη αγωνιστική διεκδικεί ο Ντεπάι, όμως ο Ντεμπελέ έχει προβάδισμα για την ενδεκάδα. Σε αυτή θα παραμείνουν οι Φεράν Τόρες και Ομπαμεγιάνγκ, που συνεχίζουν να «παράγουν» γκολ. Ο πρώτος μετράει επτά τέρματα και έξι ασίστ από τη στιγμή που μπήκε στην ομάδα, ενώ ο Γκαμπονέζος έντεκα και μία ασίστ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερ Στέγκεν – Ντ.Άλβες, Αραούχο, Γκαρσία, Άλμπα – Μπουσκέτς, Γκάβι, Ντε Γιόνγκ – Τόρες, Ντεμπελέ, Ομπαμεγιάνγκ

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ