el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά, Ανάλυση 05/05/2022

Πράξη 2η ανάμεσα σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Γουέστ Χαμ στα ημιτελικά του Europa League. Η γερμανική ομάδα βρίσκεται μια ανάσα από τη συμμετοχή στον τελικό της Σεβίλλη (18/5), όμως οι Άγγλοι μοιάζουν αποφασισμένοι για την ανατροπή.

Οι «αετοί», μετά την επικράτηση στο Λονδίνο, έχουν το πάνω χέρι, όμως τα «σφυριά» εκτός έδρας μας έχουν αποδείξει ότι παίζουν πιο απελευθερωμένα.

Έτσι, η ρεβάνς στην Φρανκφούρτη προβλέπεται συγκλονιστική και με δεδομένη τη δίψα των ομάδων για να γράψουν ιστορία με τη συμμετοχή τους στον τελικό του Europa League περιμένουμε ένα ακόμα μεγάλο ματς.

Υπενθυμίζουμε ότι από φέτος δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ και συχνά λόγω της συγκεκριμένης ιδιαιτερότητας έρχονται τα πάνω κάτω στα παιχνίδια με την τακτική να πηγαίνει… περίπατο.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα σε Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Γουεστ Χαμ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς στην Φρανκφούρτη παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live.

Τώρα αρχίζει το ματς στα ημιτελικά του Europa League!

 


Στην Άιντραχτ δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι έχουν επικεντρωθεί μόνο στα δύο παιχνίδια της ημιτελικής φάσης του Europa League και πλέον βρίσκονται κοντά στον στόχο τους. Αυτό φαίνεται και από την πορεία των «αετών» στην Bundesliga.

Εκεί έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης από τις 13/3 και συμπλήρωσαν 6 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη. Μάλιστα, τη Δευτέρα ηττήθηκαν εκτός έδρα από τη Λεβερκούζεν 2-0 (Video) κι έτσι έπεσαν στην 11η θέση της βαθμολογίας. Αυτό σημαίνει ότι μέσω του πρωταθλήματος πλέον δεν προλαβαίνουν να εξασφαλίσουν ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ωστόσο, στα ματς στο Europa League η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική. Οι παίκτες του Όλιβερ Γκλάσνερ είναι ομάδα με όλη της σημασία της λέξης και πλέον βασικός τους στόχος είναι κατάκτηση του τροπαίου που μάλιστα θα τους οδηγήσει και στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Το κίνητρο για τους αετούς είναι τεράστιο. Παίκτες, διοίκηση και φίλαθλοι ζουν και αναπνέουν για τη ρεβάνς και το πάθος ξεχειλίζει.

Αυτό φάνηκε και στο πρώτο παιχνίδι όταν η Άιντραχτ μ’ ένα ακόμα καταπληκτικό ματς νίκησε μέσα στο Λονδίνο τη Γουεστ Χαμ με σκορ 2-1 με σκόρερ τους Κνάουφ (1’) και Καμάντα (54’). Οι Γερμανοί δεν έχασαν την αυτοπεποίθησή τους ούτε όταν ο Αντόνιο (21’) ισοφάρισε και πλέον στα μισά του δρόμου έχουν προβάδισμα για την πρόκριση στον τελικό.

Ο προπονητής της Άιντραχτ, Όλιβερ Γκλάσνερ, παραδέχθηκε ότι ο επαναληπτικός χρειάζεται μεγάλη προσοχή, λέγοντας:

«Μια πρόκριση στον μεγάλο τελικό θα ήταν ένα απίστευτο συναίσθημα για όλου μας. Υπάρχει μεγάλη χαρά και ανυπομονησία για τη ρεβάνς και θέλουμε να πανηγυρίσουμε μπροστά σε 50.000 φίλους μας που θα μας υποστηρίξουν με μεγάλο πάθος. Γνωρίζουμε ότι έχουμε κερδίσει το πρώτο ημίχρονο και πρέπει να είμαστε προσεχτικοί στη ρεβάνς».

Η Γουεστ Χαμ, μετά την ήττα από την Άιντραχτ βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, αφού χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά για να προκριθεί στον τελικό. Πάντως, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι σε παρόμοια κατάσταση βρέθηκαν τα «σφυρια» και με Λιόν όταν μετά το 1-1 στο Λονδίνο έπρεπε να νικήσουν μέσα στη Γαλλία για να περάσουν στα ημιτελικά.

Τότε οι παίκτες της Γουεστ Χαμ «απάντησαν» με μια μεγάλη νίκη 0-3 παρουσιάζοντας εξαιρετική λειτουργία σε άμυνα και επίθεση. Το πλάνο για τους Άγγλους θα είναι ανάλογο, προκειμένου να φέρουν τα πάνω κάτω!

Τα «σφυριά» την Κυριακή ηττήθηκαν στο ντέρμπι του Λονδίνου από την Άρσεναλ με σκορ 1-2 (Video)και τη δεδομένη χρονική στιγμή βρίσκονται στην 7η θέση της Premier League (οδηγεί στο Conference League) στο -6 από την 6η θέση που βγάζει στο επόμενο Europa League.

O Ντέιβιντς Μόγες παραμονή της αναμέτρησης με την Άιντραχτ εξέφρασε την αισιοδοξία ότι οι παίκτες του είναι ικανοί να περάσουν το εμπόδιο των Γερμανών.

«Δυστυχώς στο πρώτο ματς δεν παίξαμε καλά και κάναμε λάθη που μας στοίχισαν. Ευτυχώς υπάρχει η ρεβάνς για να διορθώσουμε την κατάσταση. Θα κάνουμε τα πάντα για προκριθούμε και χρειαζόμαστε περισσότερη ψυχραιμία και ποιότητα στην επίθεση.

Όλοι πρέπει να καταλάβουν ότι έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη ευκαιρία να γράψουμε ιστορία και πρέπει να εξαντλήσουμε τα περιθώρια», υποστήριξε ο προπονητής της Γουεστ Χαμ.


Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γουέστ Χαμ: Στατιστικά & Προϊστορία 05/05/2022

  • Η Άιντραχτ στο πρώτο ματς έκανε τακτικά εξαιρετικό ματς. Η Γουεστ Χαμ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 53% κατοχή και 15 τελικές (2 στον στόχο), ενώ οι Γερμανοί με 47%, 8 τελικές (4 στον στόχο).
  • Στην πρώτη αναμέτρηση η Γουεστ Χαμ τελείωσε το παιχνίδι με 8 κόρνερ και η Άιντραχτ με μόλις 3. Ο αριθμός των κίτρινων καρτών ήταν 0 και 2 αντίστοιχα.
  • 10 από τα 11 ματς της Άιντραχτ στο Γιουρόπα Λιγκ έληξαν Goal.
  • 8 από τα 11 παιχνίδια της Γουεστ Χαμ στη φετινή διοργάνωση έχουν λήξει No Goal.
  • Η Άιντραχτ είναι αήττητη στο φετινό Europa League. Συγκεκριμένα σε 11 ματς μετράει 6 νίκες και 5 ισοπαλίες. Τα 4 από τα 5 «Χ» ήρθαν με σκορ 1-1, ενώ οι 5 από τις 6 νίκες πανηγυρίστηκαν εκτός έδρας!
  • Οι δυο ομάδες έχουν συναντηθεί και στο παρελθόν σε ημιτελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το 1976 στο Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης Γουέστ Χαμ και Άιντραχτ διασταύρωσαν τα ξίφη τους. Στο πρώτο ματς στην Φρανκφούρτη η Άιντραχτ επικράτησε με σκορ 2-1, όμως στον επαναληπτικό η Γουεστ Χαμ επικράτησε με 3-1 και πηρε την πρόκριση για τον τελικό της διοργάνωσης.
  • 4 σερί παιχνίδια χωρίς νίκη μετράει η Γουεστ Χαμ στην Premier League και την Κυριακή ηττήθηκε στο από την Άρσεναλ με σκορ 1-2.
  • 6 διαδοχικά ματς χωρίς νίκη συμπλήρωσε η Άιντραχτ στην Bundesliga με 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Στο τελευταίο της χρονικά ματς έχασε στο Λεβερκούζεν 2-0.

Το μεγάλο παιχνίδι παίζει στη Novibet και με μερικό cash out.

Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.


Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά 05/05/2022

Το πρώτο δείγμα γραφής των δύο ομάδων ήταν Goal και Over και η… ιστορία δεν αποκλείεται να επαναληφθεί μια βδομάδα αργότερα. Η Γουεστ Χαμ θα παίξει φουλ επιθετικά, αφού χρειάζεται νίκη, η Άιντραχτ όταν βρει χώρους ξέρει να τιμωρεί τους αντιπάλους της.

GOAL-GOAL & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

H Γουέστ Χαμ εκτός έδρας παίζει με άγνοια κινδύνου κι έχει το υλικό για να αιφνιδιάσει τους Γερμανούς.

ΣΚΟΡ 0-1 ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15

FUN BET ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 7.00

Το μεγάλο παιχνίδι παίζει στη Novibet και με μερικό cash out.

Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/05/2022

Ο Όλιβερ Γκλάσνερ για ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι ουσιαστικά αντιμετωπίζει ελάχιστα προβλήματα και θα έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσει την καλύτερη δυνατή 11αδα. Οι βασικοί Εντικά (στοπερ), Γιάκιτς (χαφ) επιστρέφουν από τιμωρία, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν θα ξεκινήσουν. Ο προπονητής της γερμανικής ομάδας αναμένεται να πάει στο πλάνο που τον δικαίωσε μέσα στο Λονδίνο.

Πιθανή 11αδα (3-4-2-1): Τραπ – Τούτα, Χιντερέγκερ, Τουρέ – Κνάουφ, Σο, Ρόντε, Κόστιτς– Καμάντα, Λίντστρεμ- Μπορέ

Γουέστ Χαμ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/05/2022

O Ντέιβιντς Μόγες δεν έχει περιθώρια και θα παίξει επιθετικά με στόχο να βάλει δύσκολα στην Άιντραχτ. Δεν προλαβαίνουν το παιχνίδι οι αμυντικοί Ντιόπ, Ογκμπόνα που απουσιάζον εδώ και καιρό.

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Αρεολά – Κουφάλ, Ντόσον, Ζουμά, Κρίσγουελ – Σούτσεκ, Ράις – Λαντσίνι, Φόρναλς, Μπόουεν – Αντόνιο.


GONZO’S QUEST: ΕΝΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙ


Διαβάστε ακόμα…

top50 novibet

Οι 50 καλύτεροι ποδοσφαιριστές όλων των εποχών

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ