el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ίντερ – Μίλαν: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 19/04/2022

Η Ίντερ υποδέχεται τη Μίλαν (22:00) στο «Μεάτσα» στον δεύτερο ημιτελικό των δύο ομάδων για το Coppa Italia.

Το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0). Κατά βάση ήταν αρκετά μέτριο και δεν είχε ρυθμό. Η ομάδα του Πιόλι ήταν ελαφρώς καλύτερη και είχε τις σημαντικότερες ευκαιρίες στο ματς, όμως δεν τα κατάφερε κόντρα στους «νερατζούρι», που μεσοεπιθετικά δεν έκαναν τίποτα και ουσιαστικά είχαν ρίξει όλο το βάρος στα μετόπισθεν.

Πλέον, το πλεονέκτημα δείχνει να το έχει η ομάδα του Ιντσάγκι που στον επαναληπτικό θα έχει σύμμαχο τον κόσμο της.

Υπενθυμίζεται, πως στη διοργάνωση ισχύει κανονικά ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση που και το δεύτερο παιχνίδι λήξει χωρίς γκολ, τότε θα ακολουθήσει παράταση κι εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Sold-out αναμένεται με τον κόσμο της Ίντερ να ετοιμάζεται να γεμίσει το γήπεδο στο πρώτο παιχνίδι που επιτρέπεται το 100% της πληρότητας από το ξεκίνημα της σεζόν.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μίλαν γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live Streaming, με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Coppa Italia!

 


Ίντερ – Μίλαν: Ανάλυση & Παρουσίαση 19/04/2022

Παραμένει σε τροχιά τίτλου βρίσκοντας και πάλι τη σταθερότητά της. Η Ίντερ πέρασε 3-1 από την έδρα της Σπέτσια και συνεχίζει στο -2 από την κορυφή και τη Μίλαν αλλά έχοντας κι ένα παιχνίδι λιγότερο.

Τα γκολ των Μπρόζοβιτς (31’), Μαρτίνες (73’) και Σάντσες (90+3’) οδήγησαν την ομάδα του Ιντσάγκι στην τρίτη σερί νίκη της με την ηρεμία και την αυτοπεποίθηση να επιστρέφουν και πάλι στους «νερατζούρι», που δείχνουν σε καλή κατάσταση στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν.

Πλέον, καλούνται να κινηθούν σε διπλό ταμπλό. Εννοείται πως και το Κύπελλο τους απασχολεί ενώ στο… καπάκι ακολουθεί εντός έδρας ντέρμπι με τη Ρόμα για τη Serie A.

O Σιμόνε Ιντσάγκι αρχίζει και βλέπει σιγά σιγά πως τα προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπώρησαν την ομάδα του αρχίζουν να λύνονται. Παράλληλα, δείχνει να έχει «κερδίσει» τα αποδυτήρια βρίσκοντας «ειδικούς» ρόλους σχεδόν σε όλους του τους παίκτες, με τους Πέρισιτς και Μπρόζοβιτς να είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Τέλος, ήρθε και το «ξεμπλοκάρισμα» του Λαουτάρο στο τελευταίο ματς, που είχε να βρει δίχτυα περισσότερο από ένα μήνα. «Είμαι ήρεμος επειδή πάντα δουλεύω με την ομάδα και δίνω τα πάντα για τους συμπαίκτες μου. Πολλά μπορεί να λέγονται απ’ έξω, όμως είμαι συγκεντρωμένος. Δεν ακούω. Σκέφτομαι την οικογένειά μου, όσους με αγαπούν στην Ίντερ και θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό», είπε ο Αργεντινός.

inter milan2 novibet

Και η Μίλαν πέτυχε τον στόχο της. Βέβαια έκαψε περισσότερες δυνάμεις από αυτές που υπολόγιζε ο Πιόλι, ωστόσο, η ουσία είναι πως πήρε τη νίκη 2-0 κόντρα στην Τζένοα χάρη στα τέρματα των Λεάο (11’) και Μεσίας (87′). Έτσι, κατάφερε να διατηρηθεί ακόμη μία αγωνιστική στην κορυφή της Serie A και είναι έτοιμη για την τελική μάχη.

Φυσικά και ο τεχνικός των «ροσονέρι» ενδιαφέρεται και για τα δύο ανοιχτά μέτωπα της ομάδας του, ωστόσο, είναι πολύ λογικό να πονοκεφαλιάζει για τα προβλήματα τραυματισμών που δεν αφήνουν την ομάδα του να ηρεμήσει.

Ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα με εκτός αναμέτρηση στην έδρα της Λάτσιο, ενώ μεταξύ άλλων το μενού έχει ακόμη Φιορεντίνα και Αταλάντα.

Η «κολώνα» της ομάδας το τελευταίο διάστημα είναι η άμυνα. Στο πρωτάθλημα «έγραψε» έξι σερί παιχνίδια χωρίς να δεχτεί γκολ με τον Μενιάν να εξελίσσεται στον πιο κομβικό παίκτη.

Αυτό το αναγνωρίζει και ο προπονητής του, που σπάνια μιλάει με τόσο αποθεωτικά σχόλια για ποδοσφαιριστές του δημόσια: «Είναι τέλειος. Έχει εξαιρετική παρουσία πάντα βοηθάει την ομάδα. Πρέπει να συνεχίσει να το κάνει ώστε να εξακολουθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το φινάλε της σεζόν».


Ίντερ – Μίλαν: Στατιστικά & Προϊστορία 19/04/2022

  • Σε 26 αναμετρήσεις στο Κύπελλο η Μίλαν έχει το πάνω χέρι (10-8-8).
  • Τέταρτη συνάντηση για φέτος μετά το 0-0 στο πρώτο ματς. Στο πρωτάθλημα η Μίλαν έχει μία νίκη και μία ισοπαλία (1-1 και 1-2).
  • Κατάρα για την Ίντερ τα ημιτελικά του Κυπέλλου, καθώς μετράει τέσσερις σερί αποκλεισμούς.
  • Οι «ροσονέρι» είναι αήττητοι εδώ και 13 ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Στα τελευταία επτά δεν έχουν κρατήσει το «μηδέν» κι έχει επιβεβαιωθεί το No Goal.
  • Στα εννέα παιχνίδια το αήττητο σερί των «νερατζούρι» που μετρούν τρεις σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Σε αυτό το διάστημα σε 7/10 έχει επιβεβαιωθεί το Under 2.5 Γκολ.
  • Η τελευταία εκτός έδρας ήττα της Μίλαν είχε σημειωθεί τον περασμένο Νοέμβριο (Φιορεντίνα 4-3). Από τότε η ομάδα του Πιόλι είναι στο 7-3-0.

inter milan3 novibet

Ίντερ – Μίλαν: Προγνωστικά 19/04/2022

Όλες οι φετινές μονομαχίες ήταν οριακές. Οι δύο ομάδες είναι αρκετά κοντά και τόσο ο Ιντσάγκι, όσο και ο Πιόλι δεν συνηθίζουν να παίρνουν μεγάλο ρίσκο. Δύσκολα, θα αλλάξουν τακτική και στον δεύτερο ημιτελικό.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ. ΤΟ UNDER 2.5 ΓΚΟΛ EXEI ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ 1,83 ΣΤΗ NOVIBET

Από εκεί και πέρα θα αποφύγουμε την πρόβλεψη σχετικά με τον νικητή και θα πάμε σε πιο ειδικά στοιχήματα. Οι κάρτες έρχονται σε πρώτο πλάνο από τη στιγμή που μιλάμε για ντέρμπι, το οποίο μάλιστα δίνει και εισιτήριο τελικού.

ΤO OVER 5.5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2,20 ΣΤΗ NOVIBET ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΒΑΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ


Ίντερ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 19/04/2022

Επί της ουσίας η Ίντερ είναι στην ευχάριστη θέση να μην έχει αγωνιστικά προβλήματα. Ο Λουτάρο επέστρεψε και σκόραρε στο τελευταίο, ωστόσο, ο Ιντσάγκι σκέφτεται το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Κορέα, που έχει βρει ρυθμό με τον Τζέκο.

Στην άμυνα όλα δείχνουν επιστροφή του Ντε Φράι, ενώ στο κέντρο έτοιμος είναι και ο Μπαρέλα, που θα «κουμπώσει» στον άξονα δίπλα στους «ακούνητους» Μπαρέλα και Μπρόζοβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Χαντάνοβιτς – Σκρίνιαρ, Ντε Φράι, Μπαστόνι – Ντάμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Πέρισιτς – Τζέκο, Κορέα

inter milan4 novibet

Μίλαν: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 19/04/2022

Ο Πιόλι για ακόμη ένα ματς δεν έχει το «άγχος» για τη στελέχωση της ενδεκάδας του, γιατί ουσιαστικά οι επιλογές του είναι μετρημένες! Παραμένει στα πιτς ο Ιμπραΐμβοτς, όπως και οι Κιάερ, Ρομανιόλι, Φλορέντσι και Καστιγέχο. Στα θετικά οι επιστροφές των Μπενασέρ και Ρέμπιτς, που πήραν χρόνο στο τελευταίο απέναντι στην Τζένοα.

Στην επίθεση σε ακόμη ένα ματς θα βρεθεί ο Ζιρού, έχοντας πιο πίσω του τους Λεάο και Μεσίας. Στις τελευταίες του δοκιμές σκέφτηκε και το 4-3-3 με τον Σαλεμάκερς να μπαίνει αντί του Μεσίας, σε ένα ελαφρώς πιο συντηρητικό σχέδιο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μενιάν – Καλάμπρια, Καλουλού, Τομόρι, Ερνάντες – Μπενασέρ, Κεσί – Μεσίας, Ντίας, Λεάο – Ζιρού

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ