el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γιουβέντους – Φιορεντίνα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 20/04/2022

Η προσοχή των Ιταλών στρέφεται πλέον στο Κύπελλο, όπου μεσούσης της Μεγάλης Εβδομάδας έχουν τον επαναληπτικό του ημιτελικού της Γιουβέντους με τη Φιορεντίνα. Η Γιουβέντους είχε νικήσει στον πρώτο αγώνα στη Φλωρεντία και τώρα που παίζει στην έδρα της, θέλει να τελειώσει την πρόκριση.

Οι «βιόλα» όμως είναι σε τρομερή κατάσταση και έχουν πολύ μεγάλα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα. Έχουν σκαρφαλώσει μέχρι την 6η θέση της βαθμολογίας και πλέον έχουν το μυαλό τους για ακόμη ψηλότερα. Βέβαια, τώρα έχει πολύ δύσκολη αποστολή, σε μία έδρα όπου μόνο φιλική δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

Με 400+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις το μεγάλο παιχνίδι στο «Αλιάνζ Στάντιουμ» ανάμεσα στη Γιουβέντους και στη Φιορεντίνα γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

 


Γιουβέντους – Φιορεντίνα: Ανάλυση & Παρουσίαση 20/04/2022

Η Γιουβέντους δε διανύει την καλύτερη περίοδό της, το τελευταίο διάστημα. Τα αποτελέσματα δεν είναι καλά και δείχνει να έχει χάσει τη… σπιρτάδα των προηγούμενων εβδομάδων.

Αυτό φαίνεται τόσο από την εικόνα της, όσο και από τα αποτελέσματά της. Στο Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, η Γιουβέντους υποδέχθηκε την Μπολόνια και υποχρεώθηκε στην ισοπαλία με 1-1. Αυτό ήταν το δεύτερο άσχημα αποτέλεσμα στα τελευταία τρία ματς για την ομάδα του Μάσιμο Αλέγκρι.

Πριν από δύο αγωνιστικές είχε προηγηθεί η ήττα από την Ίντερ και μάλιστα εντός έδρας. Ακολούθησε η εκτός έδρας επικράτησε επί της Κάλιαρι, αλλά τώρα, ήρθε η ισοπαλία με την Μπολόνια και πάλι εντός έδρας για να κόψει τα… πόδια των «μπιανκονέρι».

juventus fiorentina2 novibet

Πλέον, η διαφορά από την τρίτη θέση, στην οποία βρίσκεται η Νάπολι, πήγε στους τρεις βαθμούς. Όλα δείχνουν ότι η Γιουβέντους θα πρέπει να συμβιβαστεί με απλά την έξοδο στο Champions League και τίποτα περισσότερο. Βέβαια υπάρχει και το Κύπελλο, όπου θα μπορούσε να δώσει ένα τίτλο στη «βέκια σινιόρα».

Όσον αφορά το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Μπολόνια, η Γιουβέντους έδειξε κάποια καλά στοιχεία, αλλά δεν έφταναν. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Αρναούτοβιτς στο 52’ και η Γιουβέντους πήρε την ισοπαλία με γκολ του Βλάχοβιτς στο 90’.

Πάντως, οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά και δύο δοκάρια και θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί στο σκορ, όπως και να είχαν ισοφαρίσει νωρίτερα. Τώρα η προσοχή του Αλέγκρι στρέφεται στη Φιορεντίνα και στον επαναληπτικό του 1-0 υπέρ της Γιουβέντους, μέσα στο «Αρτέμιο Φράνκι».

Η Φιορεντίνα, μπορεί να μην είναι φαβορί στο Τορίνο με τη Γιουβέντους, αλλά θα μπει στο «Αλιάνζ» για να διεκδικήσει τις όποιες πιθανότητες της αναλογούν. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι θα πάει στην αντίπαλη έδρα με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Ποιες είναι αυτές; Το αήττητο σερί έξι αγώνων που τρέχει στο πρωτάθλημα, το οποίο μάλιστα άρχισε μετά την εντός έδρας ήττα από τη Γιουβέντους για το Κύπελλο. Από τις 2 Μαρτίου (όταν έγινε το 0-1 με τη Γιουβέντους) και μετά οι «βιόλα» μετρούν έξι ματς αήττητοι με δύο ισοπαλίες και τέσσερις νίκες.

Μάλιστα σε αυτό το διάστημα, έχουν πάρει εκτός έδρας ισοπαλία από την Ίντερ, ενώ έχουν νικήσει εκτός έδρας τη Νάπολι με 3-2. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχθηκαν τη Βενέτσια, την οποία επίσης νίκησαν με 1-0.

Η εικόνα της ομάδας του Βιτσένζο Ιταλιάνο ήταν αρκετά καλή. Δημιούργησε πολλές προϋποθέσεις μπροστά στην αντίπαλη άμυνα και έφτασε αρκετές φορές κοντά στο γκολ. Εν τέλει το βρήκε με τον Τορέιρα στο 30’, ενώ θα μπορούσε να είχε σημειώσει κι άλλα τέρματα στη συνέχεια.

juventus fiorentina3 novibet

Με αυτό το αποτέλεσμα ανέβηκε στην 6η θέση. Είναι ένα βαθμό πίσω από τη Ρόμα, με την οποία έχουν επίσης 32 αγώνες και ισόβαθμή με τη Λάτσιο, η οποία πάντως έχει ένα ματς περισσότερο (33).

Τώρα καλείται να κάνει την υπέρβαση μέσα στο Τορίνο, για να πάρει αυτή την πρόκριση στον τελικό. Πάντως μέχρι στιγμής τα πηγαίνει πολύ καλά εκτός έδρας στο Κύπελλο. Έχει προκριθεί επί της Νάπολι στους «16» με 5-2 στην παράταση και με 3-2 επί της Αταλάντα στα προημιτελικά. Και οι δύο προκρίσεις ήταν εκτός έδρας.


Γιουβέντους – Φιορεντίνα: Στατιστικά & Προϊστορία 20/04/2022

  • Το αντίστοιχο παιχνίδι πρωταθλήματος στο Τορίνο είχε λήξει με νικήτρια τη Γιουβέντους με 1-0. Το μοναδικό γκολ είχε πετύχει ο Κουαδράδο στο 91’.
  • Αντίστοιχη κατάληξη είχε και το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για το Κύπελλο, που έγινε στη Φλωρεντία. Νίκησε και πάλι 1-0 η Γιουβέντους με αυτογκόλ του Βενούτι στο 91’.
  • Πάντως η τελευταία φορά που οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για το Κύπελλο στην έδρα της Γιουβέντους, η νίκη πήγε στη Φιορεντίνα.
  • Ήταν το πρώτο παιχνίδι για τα ημιτελικά και οι «βιόλα» νίκησαν 2-1 μέσα στο Τορίνο. Ωστόσο, η πρόκριση πήγε στη Γιουβέντους, αφού επικράτησε στη Φλωρεντία με 3-0.
  • Φυσικά το μεγάλο θέμα συζήτησης θα είναι και πάλι ο Ντούσαν Βλάχοβιτς, ο οποίος άφησε τον Ιανουάριο τη Φιορεντίνα και φόρεσε τη φανέλα της Γιουβέντους.
  • Κατ’ επέκταση έγινε μισητός στα μάτια των οπαδών των «βιόλα», οι οποίοι του επεφύλαξαν άσχημη υποδοχή στο «Αρτέμιο Φράνκι».
  • Η προϊστορία στο Κύπελλο είναι υπέρ των γηπεδούχων. Έχουν γίνει πέντε παιχνίδια στο Τορίνο, από το 1959 και μετά και η Γιουβέντους έχει τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.
  • Συνολικά όμως στην έδρα της, η Γιουβέντους έχει τον πρώτο λόγο. Στα οκτώ πιο πρόσφατα ματς έχει επτά νίκες και μία ισοπαλία, ενώ η συνολική προϊστορία είναι στο 61-22-8 σε όλες τις διοργανώσεις. Δηλαδή σε 91 ματς έχει 83 αήττητη.
  • Εντός έδρας η Γιουβέντους μετράει πέντε Under στα έξι πιο πρόσφατα ματς, σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Αντίθετα, η Φιορεντίνα έχει οκτώ Over στα έντεκα τελευταία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Επιπλέον έχει δέκα από τα έντεκα ματς, τα οποία έρχονται Goal, δηλαδή σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

juventus fiorentina4 novibet


Γιουβέντους – Φιορεντίνα: Προγνωστικά 20/04/2022

Η Γιουβέντους μπορεί να έχει δύο άσχημα αποτελέσματα στα τρία πιο πρόσφατα ματς, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν έχει απωλέσει τη δυναμική της. Ακόμη και στην ισοπαλία με την Μπολόνια, έχασε αρκετές ευκαιρίες, ενώ είχε και δύο δοκάρια. Θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, κόντρα στη Φιορεντίνα, ώστε να κλειδώσει την πρόκριση.

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.87

Η αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων δεν είναι στα καλύτερά της το τελευταίο διάστημα και δέχεται σχετικά εύκολα το γκολ. Από την άλλη, η Φιορεντίνα σκοράρει στα δέκα από τα έντεκα τελευταία της παιχνίδια που έχει δώσει εκτός έδρας. Δηλαδή έχει δέκα στα έντεκα Goal.

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ GOAL ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.88

Τέλος, για όσους επιθυμούν ένα fun bet, αξίζει την προσοχή μας το Χ ημίχρονο, άσος τελικό. Η Γιουβέντους θα είναι προσεκτική στο πρώτο ημίχρονο, όπου περιμένουμε ένα πιο κλειστό παιχνίδι, αλλά μπορεί να πάρει τη νίκη στο δεύτερο μισό του αγώνα.

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5.00


Γιουβέντους: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 20/04/2022

Μακροχρόνια και δεδομένα είναι τα προβλήματα για τον Μάσιμο Αλέγκρι. Δεδομένη είναι η απουσία των μέσων ΜακΚένι, Λοκατέλι, αλλά και των επιθετικών Κιέζα, Ακέ, Κάιο Ζόρζε.

Δύσκολα θα προλάβει και ο Αρτούρ, ο οποίος έμεινε εκτός και από το πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Μπολόνια.

Ο Βλάχοβιτς είχε κάποιες ενοχλήσεις, αλλά οι πιθανότητες να προλάβει είναι υπέρ του, άρα θα βρίσκεται και στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Στσέζνι – Ντανίλο, Ντε Λιχτς, Μπονούτσι, Σάντρο – Ραμπιό, Ζακάρια, Κουαδράδο – Ντιμπάλα, Μοράτα, Βλάχοβιτς.

juventus fiorentina5 novibet


Φιορεντίνα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 20/04/2022

Συγκεκριμένα είναι τα προβλήματα για τον Βιντσένζο Ιταλιάνο. Ο μέσος Μποναβεντούρα παραμένει εκτός καθότι τραυματίας.

Ο Οντριοθόλα αναμένεται να είναι 100 % έτοιμος και θα είναι σίγουρα στην αποστολή, αλλά δεν θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τερατσιάνο – Βενούτι, Μιλένκοβιτς, Ιγκόρ, Μπιράγκι – Καστροβίλι, Τορέιρα, Μάλεχ – Γκονζάλες, Καμπράλ, Ικονέ.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ