el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: Προγνωστικά, Ανάλυση και Παρουσίαση 07/10/2021

Μία πρώτη αντίδραση για το κακό ξεκίνημα σε όλα τα… μέτωπα θα προσπαθήσει να βγάλει ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης (07/10, 21:00) απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, σε αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ.

Το ενθαρρυντικό για τον Δημήτρη Πρίφτη και τους παίκτες του είναι ότι αυτή τη φορά θα έχουν στο πλευρό τους, τους φιλάθλους τους, παίρνοντας μία έξτρα ώθηση για το δύσκολο παιχνίδι με την Φενέρ του άλλοτε προπονητή τους Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος ως γνωστόν δεν είχε αποχωρήσει και με τον καλύτερο τρόπο από τον Παναθηναϊκό.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες και κορυφαίες αποδόσεις το παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Φενέρμοαχτσε γίνεται πιο συναρπαστικός.


Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: Τι έκαναν στην πρεμιέρα ;

Οι «πράσινοι» πήγαν ως αουτσάιντερ στο Πριγκηπάτο και με την soft εμφάνιση που έκαναν επιβεβαίωσαν όσους υποστήριζαν πριν το τζάμπολ ότι τους περιμένει δύσκολη βραδιά κόντρα στη παρέα του Μάικ Τζέιμς.

Το τελικό 75-63 υπέρ της Μονακό μάλλον κολακεύει τον Παναθηναϊκό, καθώς σε κανένα σημείο του ματς δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός.

Εχασε στις τρεις πρώτες περιόδους, ενώ στην τελευταία (19-19 το επιμέρους σκορ) οι Γάλλοι του Ζβέζνταν Μίτροβιτς άφησαν το πόδι από το γκάζι έχοντας πετύχει τον στόχο τους που δεν ήταν άλλος από το να κατακτήσουν το πρώτο ροζ φύλλο της ιστορίας τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Μοναδικοί διψήφιοι για τον Παναθηναϊκό οι Παπαπέτρου (16 π.) και Μέικον (13 π.), το πάλεψε ο Παπαγιάννης (8 π., 11 ρ.).

Από την άλλη πλευρά, η Φενέρμπαχτσε ζορίστηκε περισσότερο από όσο μάλλον και η ίδια περίμενε απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στο παιχνίδι που έγινε στην Πόλη.

Τελικά έκαμψε την αντίσταση των Σέρβων (61-57), με τον Τζόρτζεβιτς να βλέπει μόλις έναν παίκτη του να σημειώνει πάνω από 10 πόντους και συγκεκριμένα τον Πιερ (13 π. σε 28 λεπτά συμμετοχής). Οχτώ πόντους και 9 ριμπάουντ πρόσθεσε ο αθλητικός ψηλός Ντέβιν Μπούκερ, ενώ ο βασικός πόιντ γκαρντ των Τούρκων, Χένρι έμεινε χαμηλά σε πόντους (4), όμως πρόσφερε στους υπόλοιπους τομείς (6 ασίστ, 5 κλεψίματα, 4 ριμπάουντ).

Σταθερή αξία στη ρακέτα ο Τσέχος Γιαν Βέσελι (8 π., 5 ρ., 3 κλεψ.).


Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: Προγνωστικά & Απουσίες 07/10/2021

Ο Παναθηναϊκός μπήκε με το χειρότερο τρόπο σε Ευρωλίγκα και Basket League (έχασε από το +19 στη Θεσσαλονίκη από τον Αρη!), ωστόσο το μοναδικό αισιόδοξο «σημάδι» για τον κόουτς Πρίφτη είναι ότι δεν προέκυψαν αγωνιστικά προβλήματα, κάτι που σημαίνει ότι οι «πράσινοι» θα μπουν πάνοπλοι στη μάχη με τους Τούρκους.

Οσο για την Φενέρμπαχτσε, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ξεκούρασε αρκετούς βασικούς στο ματς πρωταθλήματος με την Πέτκιμσπορ (επικράτησε δύσκολα με 71-63).Δεν πάτησαν ξανά παρκέ οι Μπαρτέλ (PF) και Γκούντουριτς (G), «είναι αμφίβολοι για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ» δήλωσε ο Τζόρτζεβιτς.

Ο Πρίφτης χαρακτήρισε «ντροπή» την ήττα της ομάδας του από τον Αρη και γνωρίζει πολύ καλά ότι αν και βρισκόμαστε μόλις στο ξεκίνημα της σεζόν τα περιθώρια έχουν αρχίσει και στενεύουν. Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού είναι απογοητευμένοι και περιμένουν μία καλή εμφάνιση της ομάδας τους για να… πιαστούν από αυτήν.

Για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Φενέρμπαχτσε ξεχωρίζουν προγνωστικά στοιχήματος σε ελκυστικές αποδόσεις.

Πρόωρος «τελικός» για πολλούς λόγους το ματς της Πέμπτης για τον Παναθηναϊκό, η λογική λέει ότι οι παίκτες του Πρίφτη θα τα δώσουν όλα στο παρκέ. Κρατάμε το +4,5 π. των «πράσινων» σε απόδοση 1.90 στη Novibet.

Παράλληλα, ο Ιωάννης Παπαπέτρου καλείται να βγει μπροστά, σε απόδοση 1.80 το Over 14.5 π. του Ελληνα φόργουορντ.

Επίσης, μας αρέσει και το Over 8.5 π. του Οκάρο Γουάιτ (σε απόδοση 1.87), με τον 29χρονο φόργουορντ να… πίνει νερό στο όνομα του Πρίφτη (ο Αμερικανός θα παίξει και για τον προπονητή του!).

Στην αντίπερα όχθη, ενδιαφέρον παρουσιάζουν το Over 6.5 ασίστ του «εγκεφάλου» της Φενέρ Π. Χένρι (13 μοίρασε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος) σε απόδοση 1.87, όπως και το Over 1.5 τρίποντα (σε απόδοση 1.75) του Ιταλού φόργουορντ, Πολονάρα, ο οποίος προσπαθεί να ανεβάσει… ταχύτητα.


Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: Ανάλυση & Στατιστικά 07/10/2021

Οι δύο μονομάχοι είχαν ένα κοινό σημείο στα ματς που έδωσαν στην πρεμιέρα της νέας Euroleague: τα… έσπασαν έξω από τα 6.75 μ. Με 4/20 τρίποντα (20%) τελείωσε το παιχνίδι στο Πριγκηπάτο ο Παναθηναϊκός, 4/18 είχε η Φενέρ κόντρα στον Αστέρα (22.2%).

Κάτω από τη βάση και στον τομέα των ελευθέρων βολών: 5/10 οι «πράσινοι» και 50%, 9/14 οι Τούρκοι και 64.3% σε παιχνίδι που έγινε στο «σπίτι» τους.

Επίσης, ο βασικός πόιντ γκαρντ των «πράσινων» Κέντρικ Πέρι ολοκλήρωσε το ματς με τη Μονακό χωρίς να σκοράρει (0/6 δίποντα, 0/4 τρίποντα) και φυσικά αυτό είναι ένα μεγάλο «αγκάθι» για τον κόουτς Πρίφτη.

Από την άλλη βέβαια και ο Ντε Κολό ήταν σε… ρηχά νερά στην πρεμιέρα (1/6 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 1/2 βολές), όμως ο Γάλλος σταρ της Φενέρ δύσκολα κάνει… back-to-back κακές εμφανίσεις.


Διαβάστε ακόμα… 

Ουσιαστική & Εγκαιρη Συνδρομή από τη Novibet & τον Γιάννη Αντετοκούνμπο


Ευρωλίγκα σεζόν 2021/22: Προγνωστικά και Ειδικά Στοιχήματα

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ