el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 14/04/2022

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Μαρσέιγ στην Τούμπα (22:00) στο δεύτερο ματς των δύο ομάδων για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» θέλει να δώσει συνέχεια στο ευρωπαϊκό του ταξίδι. Για να τα καταφέρει καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 στο «Βελοντρόμ». Εκεί, οι Μασσαλοί εκμεταλλεύτηκαν το δυνατό ξεκίνημα. Βρήκαν δίχτυα νωρίς-νωρίς με τον Ζέρσον (13’) και με μια «φωτοβολίδα» του Παγέ (45’) έδειχναν πως θα έχουν εύκολο έργο. Ωστόσο, η αντίδραση της ομάδας του Λουτσέσκου στο δεύτερο ημίχρονο και το γκολ του Ελ Καντουρί (48’) κράτησαν ανοιχτή την υπόθεση πρόκρισης.

Κατάμεστη θα είναι η Τούμπα αποκλειστικά από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, που εξάντλησαν μέσα σε λίγες ώρες όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια που διατέθηκαν την Τρίτη. Σε αυτά προστέθηκαν και τα «μαγικά χαρτάκια» της Θύρας 8, ύστερα από το μπλόκο της UEFA στους οπαδούς της Μαρσέιγ, που έπειτα από τα μεγάλης έκτασης επεισόδια στο πρώτο ματς αποφασίστηκε να μην ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη.

Με 450+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Μαρσέιγ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς στην Τούμπα παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa Conference League!

 


ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ: Ανάλυση & Παρουσίαση 14/04/2022

Από Μαρσέιγ σε Μαρσέιγ ο ΠΑΟΚ! Την Κυριακή η ομάδα είχε ρεπό από τις υποχρεώσεις της στα πλέι-οφ της Super League, καθώς λόγω των αναμετρήσεων στη φάση των προημιτελικών αναβλήθηκε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 4η αγωνιστική.

Έτσι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε την ευκαιρία να δουλέψει σε τρία «καυτά» μέτωπα. Αρχικά, στην ανάκτηση των δυνάμεων. Στη συνέχεια στην πνευματική ηρεμία, καθώς προσπάθησε να κλείσει τα αυτιά των ποδοσφαιριστών του μετά την εικόνα στο πρώτο ματς και τέλος στην τακτική, αφού τώρα γνωρίζει καλύτερα τα τρωτά σημεία των Γάλλων, όπως φυσικά κι εκείνοι αυτά της ομάδας του!

marseille paok2 novibet

Το κλίμα εντός και εκτός αποδυτηρίων είναι καλό. Στις τάξεις του κόσμου υπάρχει μεγάλη πίστη στο ότι η ομάδα μπορεί να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση. Εντός της ομάδας ο Λουτσέσκου είδε τα πράγματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας να πηγαίνουν «ρολόι» και την «στραβή» με το πειθαρχικό παράπτωμα του Ζαμπά την πήρε πάνω του στέλνοντας τον Βραζιλιάνο στη Β’ ομάδα.

Στη Μαρσέιγ μπήκαν σε περιπέτειες που δεν υπολόγιζαν. Σίγουρα θα ήθελαν ένα καλύτερο σκορ στο πρώτο ματς, προκειμένου να έχουν περισσότερη ευελιξία στο ροτέισον, ωστόσο, τώρα ό,τι έγινε, έγινε και η ομάδα καλείται να παραταχθεί με το «μαχαίρι στα δόντια» στη Θεσσαλονίκη.

Το κλίμα στους Γάλλους είναι εξαιρετικό, αφού η ομάδα διανύει την καλύτερή της περίοδο από το ξεκίνημα της σεζόν μετρώντας επτά σερί τρίποντα σε όλες τις διοργανώσεις. Το Europa Conference απασχολεί έντονα την ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι, που μετά από χρόνια διεκδικεί ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο. Παράλληλα, πέφτει και μεγάλο βάρος στη Ligue 1 και στην κατάληψη της 2η θέσης, που δίνει απευθείας το εισιτήριο του Champions League.

marseille paok3 novibet

Την Κυριακή οι Μασσαλοί επικράτησαν «σβηστά» με γκολ των Ντιένγκ (9’) και Ουντέρ (19’ πέναλτι) 2-0 της Μονπελιέ στο «Βελοντρόμ» με τον Χιλιανό τεχνικό να δίνει ανάσες σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, καθώς αμέσως μετά την Τούμπα ακολουθεί εκτός έδρας αναμέτρηση στην έδρα της Παρί. Στη βαθμολογία η Μαρσέιγ πετυχαίνει μέχρι στιγμής τον στόχο της, αφού κρατάει τη 2η θέση και είναι στο +3 από τη Ρεν.


ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ: Στατιστικά & Προϊστορία 14/04/2022

  • Από δύο σερί ήττες κόντρα σε Μαρσέιγ και Παναθηναϊκό με Ακριβές Σκορ 2-1 προέρχεται ο ΠΑΟΚ.
  • Ο «δικέφαλος του Βορρά» είναι αήττητος στα τελευταία 14 ματς που έχει δώσει στην Τούμπα σε όλες τις διοργανώσεις (11-3-0).
  • Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα (3-1-1) ο εντός έδρας απολογισμός της ομάδας του Λουτσέσκου στο Conference.
  • Επτά διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μετράει η Μαρσέιγ.
  • Στο Conference οι Μασσαλοί έχουν νικήσει όλα τα ματς που έχουν δώσει (5-0-0).
  • Τέσσερα σερί Goal/Goal μετρούν οι Γάλλοι εκτός έδρας.
  • Διαιτητής θα είναι ο Ντάνι Μακέλι. Ο Ολλανδός, που ανήκει στην κατηγορία Elite της UEFA, είχε διευθύνει τον περσινό τελικό Κυπέλλου, όπου ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 του Ολυμπιακού.

marseille paok4 novibet

ΠΑΟΚ – Μαρσέιγ: Προγνωστικά 14/04/2022

Τελικός για τον ΠΑΟΚ, ευκαιρία για τη Μαρσέιγ. Και οι δύο ομάδες έδειξαν πως είναι σε θέση να δημιουργήσουν προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα και η επίτευξη ενός γκολ είναι σίγουρα στο πλάνο τους ενόψει επαναληπτικού.

Ο ΠΑΟΚ ΈΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΕΝΑ ΓΚΟΛ. ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΤΗ ΜΑΡΣΕΙΓ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΔΙΧΤΥΑ. ΤΟ G/G ΕΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ. ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 1,98 ΣΤΗ NOVIBET

Το κλίμα είναι τεταμένο ύστερα και από τα όσα συνέβησαν στο πρώτο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες έχουν δείξει πως μπορούν να παίξουν σκληρά, ενώ το πάθος δεν αποκλείεται να τους οδηγήσει και σε μαρκαρίσματα που ξεφεύγουν…

ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΕΛΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΤΩΝ. ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΑΡΣΕΙΓ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΗΜΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ… ΞΥΛΟ. ΤΟ OVER 5.5 ΣΤΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ. ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 1,89 ΣΤΗ NOVIBET

Είτε αγωνιστεί με αντεπιθέσεις, είτε σε σετ παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ θα επιχειρήσει να παίξει από τα άκρα. Η Μαρσέιγ είναι βέβαιο πως θα έχει διαστήματα που θα προσπαθήσει να πιέσει τον Πασχαλάκη και βάζοντας στο σημάδι τον σέντερ-φορ μεταφέρει αρκετά την μπάλα στη γωνία.

ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΑΚΡΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ. ΤΟ OVER 9.5 ΚΟΡΝΕΡ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ. ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ 1,95 ΣΤΗ NOVIBET


ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/04/2022

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου την εβδομάδα που είχε στη διάθεσή του δούλεψε με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του. Για το ματς κόντρα στη Μαρσέιγ δεν υπολογίζει στον τραυματία Μιχαηλίδη αλλά και στους Βαρέλα, Σάστρε και Ζαμπά, που δεν έχουν δηλωθεί.

Το βάρος από τον Ρουμάνο έπεσε όλο αυτό το διάστημα στην τακτική. Ο τεχνικός της ομάδας σκέφτεται ένα πιο ευέλικτο σχήμα με περισσότερη ένταση και ταχύτητα. Γι αυτό και όλα δείχνουν πως καταλήγει στη συνταγή του β’ ημιχρόνου του Βελοντρόμ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Λύρατζης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Βιεϊρίνια – Κούρτις, Αουγκούστο – Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Καντουρί – Άκπομ

marseille paok5 novibet

Μαρσέιγ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 14/04/2022

Η Μαρσέιγ έχει αρκετά ζητήματα ενόψει Τούμπας ενώ δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της το ματς με την Παρί που ακολουθεί. Οι Μασσαλοί αρχικά δεν θα έχουν τον Χόρχε Σαμπάολι στον πάγκο τους, καθώς αποβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι λόγω διαμαρτυριών. Ο Χιλιανός επίσης δεν μπορεί να υπολογίζει στους λόγω καρτών τους Ζέρσον, Καμαρά και Ντιένγκ. Εκτός παραμένουν οι Αλβάρο και Μπελέρντι, που πάντως δεν επηρεάζουν ιδιαίτερα.

Για ακόμη ένα παιχνίδι η Μαρσέιγ θα αγωνιστεί χωρίς τον πρώτο σκόρερ της. Ο Αρκάντιους Μίλικ παρότι έδειχνε να ανεβάζει ρυθμούς εν τέλει έμεινε εκτός αποστολής προκειμένου να είναι στο 100% για το παιχνίδι πρωταθλήματος την Κυριακή. Αγωνία, υπάρχει για τον Τσαλέτα-Τσαρ, που ταλαιπωρήθηκε από ίωση και έχασε το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας του.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μανταντά, Ρονιέ, Σαλίμπα, Τσαρ, Κολάσινατς – Γκεντουζί, Γκεγιέ, Χαρίτ – Ουντέρ, Παγέ, Μπακαμπού

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ