el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 18/04/2022

Η 5η αγωνιστική των playoffs της Super League ολοκληρώνεται με πολύ κρίσιμη αναμέτρηση στα Γιάννενα όπου ο ΠΑΣ υποδέχεται την ΑΕΚ (18:00).

Μπορεί καμία από τις δύο ομάδες να μην έχει νίκη μέχρι στιγμής στο μίνι-πρωτάθλημα, ωστόσο, η εικόνα της «Ένωσης» (0-2-2) προβληματίζει περισσότερο. Μετά την ήττα κόντρα στον Άρη, οι «κιτρινόμαυροι» βλέπουν πιο κοντά από ποτέ τον κίνδυνο της απώλειας του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Αντίθετα, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» (0-3-1) μόνο ρόλο «κομπάρσου» δεν έχει στη διαδικασία και μάλιστα διατηρεί ακόμη τις πιθανότητές του για Ευρώπη.

Στα ματς της κανονικής διάρκειας η «Ένωση» μετράει δύο νίκες. Στον Α’ γύρο πέρασε 2-1 από τους «Ζωσιμάδες», ενώ στον Β’ επικράτησε 2-0 στο ΟΑΚΑ.

Με 450+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και την ΑΕΚ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Ανάλυση & Παρουσίαση 18/04

Δείχνει χαρακτήρα ακόμη και στην κακή του ημέρα ο ΠΑΣ. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά πραγματοποίησε ένα από τα χειρότερα παιχνίδια της στους «Ζωσιμάδες» φέτος, ωστόσο, κατάφερε να κρατήσει τον Παναθηναϊκό στο 0-0.

Σε ακόμη ένα παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας στηρίχθηκε κατά βάση στην άμυνά του. Σε αντίθεση με τα προηγούμενα ο αντίπαλος δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, όμως ο Λοντίγκιν κράτησε μετά το «Βικελίδης» (0-0 με Άρη) για δεύτερο παιχνίδι ανέπαφη την εστία του. Το ζήτημα για τον ΠΑΣ ήταν πως δεν μπόρεσε να φανεί σχεδόν καθόλου απειλητικός στις λιγοστές επισκέψεις του στην αντίπαλη περιοχή και ουσιαστικά έλεγξε το παιχνίδι μόνο στο τελευταίο δεκάλεπτο, όπου έπαιζε με αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Χουάνκαρ (80’).

pas aek2 novibet

«Εγώ ως προπονητής σε αυτό το στάδιο θέλω να κάνουμε το επόμενο βήμα, ακόμα και να χάσουμε, που είναι κάτι που προφανώς δε θέλουμε, αν κάνουμε πράγματα που βγάζουμε στην προπόνηση εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος. Με ευχαριστεί που βλέπω κάποια πράγματα που κάνουμε στην προπόνηση να βγαίνουν. Όχι πάντα. Μην ξεχνάμε ότι κάνουμε μία κούρσα με διαφορετικά άλογα. Άλλα άλογα έχει η μία ομάδα, άλλα η άλλη. Προσπαθούμε και πιστεύω σε 2-3-4 εβδομάδες να δούμε κι ένα πολύ καλό παιχνίδι από τα παιδιά», ήταν τα λόγια του Μεταξά, δείχνοντας πως στοχεύει και σε μία διαφορετική αγωνιστική προσέγγιση το επόμενο διάστημα.

pas aek5 novibet

Η ΑΕΚ μεσοβδόμαδα συμπλήρωσε 98 χρόνια ζωής σβήνοντας κεράκια με αρκετά κακό κλίμα. Μπορεί ο εορτασμός να σηματοδοτεί την αντίστροφη μέτρηση για την ιστορική επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια, ωστόσο, η αγωνιστική εικόνα και ο κίνδυνος της απώλειας του ευρωπαϊκού εισιτηρίου, που είναι πλέον πιο ορατός από ποτέ, χάλασαν την ατμόσφαιρα.

H ήττα από τον Άρη στο ΟΑΚΑ (1-2) την προηγούμενη αγωνιστική άφησε τους «κιτρινόμαυρους» στην 5η θέση με 48 βαθμούς και χωρίς νίκη στα playoffs. Πλέον, οι παίκτες της ΑΕΚ καλούνται να κυνηγήσουν στη βαθμολογία, όμως σε πρώτο πλάνο έρχεται εκ νέου η κακή ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται συνολικά η ομάδα και τα ατομικά λάθη που δεν παύει να πληρώνει. «Τείνουν να γίνουν ρουτίνα τα λάθη που κάνουμε. Για να βγούμε από το αδιέξοδο πρέπει να κάνουμε νίκες. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, η ψυχολογία ίσως όχι η καλύτερη. Χρειαζόμαστε άμεσα επιστροφή στις νίκες, έχουμε χάσει πολλούς βαθμούς. Θέλω να δω ουσία στην ΑΕΚ και λιγότερα λάθη», ήταν τα λόγια του Σωκράτη Οφρυδόπουλου που «φωτογράφισε» την κατάσταση.

Στο μέτωπο του ρεπορτάζ σαφώς «τρέχει» το θέμα με τον προπονητή της επόμενης σεζόν. Την εβδομάδα που ολοκληρώθηκε ακούστηκαν, μεταξύ άλλων, τα ονόματα του Αντρέα Πίρλο, του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο και του Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο, ωστόσο, κανένας από τους δύο δεν φαίνεται να αποτελεί βασική επιλογή για τον πάγκο. Το «σαφάρι» λοιπόν συνεχίζεται με τις εκτιμήσεις των ανθρώπων της ομάδας, που φιλοδοξούσαν για φινάλε της υπόθεσης έως το τέλος του Απριλίου, να φαίνεται πως θα πέσουν έξω.


ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 18/04

  • Χωρίς νίκη και οι δύο ομάδες στα playoffs. Τρεις ισοπαλίες και μία ήττα έχει ο ΠΑΣ, στο 0-2-2 ο απολογισμός της ΑΕΚ.
  • Μόλις ένα γκολ έχει σημειώσει ο «Άγιαξ της Ηπείρου» στα playoffs. Παράλληλα, οι δύο τελευταίες του αναμετρήσεις έχουν ολοκληρωθεί με ακριβές σκορ 0-0.
  • Αήττητος στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις στους «Ζωσιμάδες» είναι ο ΠΑΣ (4-3-0). Σε όλα αυτά τα παιχνίδια έχει επιβεβαιωθεί το Under 2.5 Γκολ.
  • Η ΑΕΚ έχει κάνει το 2/2 φέτος κόντρα στον ΠΑΣ (1-2 στα Γιάννενα, 2-0 στο ΟΑΚΑ).
  • Εδώ και επτά διαδοχικές αναμετρήσεις η «Ένωση» δέχεται σταθερά γκολ (6-10).
  • Εκτός έδρας οι «κιτρινόμαυροι» έχουν να πανηγυρίσουν νίκη από τις 23 Ιανουαρίου (0-2 Ατρόμητος). Από τότε μετρούν δύο σερί ισοπαλίες και τρεις ήττες.

pas aek3 novibet

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Προγνωστικά 18/04

Με την πλάτη στον τοίχο πλέον η ΑΕΚ, ωστόσο, φέτος έχει δείξει πως έχει πάρει τον… αέρα του ΠΑΣ, ο οποίος και στο τελευταίο του παιχνίδι δεν είχε καλή εικόνα.

Η ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ. ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ 1,83 ΣΤΗ NOVIBET

Ο ΠΑΣ δείχνει πως αντιμετωπίζει μεγάλο επιθετικό πρόβλημα, αυτό έρχεται σε ισορροπία με την άμυνα της «Ένωσης», που δεν αντέχει στην πίεση. Έτσι, μοιραία δεν αποκλείεται να δούμε ακόμη ένα παιχνίδι με χαμηλό σκορ στους «Ζωσιμάδες».

ΑΠΟ ΤΑ COMBO BETS ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ & UNDER 2.5 ΣΤΟ 3,40 ΣΤΗ NOVIBET


ΠΑΣ Γιάννινα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/04

Χωρίς ουσιαστικά προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας των Ιωαννίνων. Ο Μεταξάς είδε όλους του τους ποδοσφαιριστές να προπονούνται κανονικά κι έπειτα από την επιστρφή των Σνάιντερ, Ντομίνγκεθ αλλά και Κόντε έχει στα χέρια του ολόκληρο το ρόστερ σε μία από τις… συλλεκτικές φορές της χρονιάς. Τις τελευταίες μέρες δούλεψε με έμφαση στην τακτική και δεν αποκλείεται για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό να επιχειρήσει κάτι πιο επιθετικό ο ΠΑΣ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Λοντίγκιν – Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν – Καραχάλιος, Στάνκο, Σνάιντερ, Γκαρντάφσκι – Ντομίνγκες, Περέα

pas aek4 novibet

ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/04

Στην ΑΕΚ υπάρχει αγωνία για τη συμμετοχή του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ωστόσο, ο βασικός γκολκίπερ της ομάδας όλα δείχνουν πως θα μείνει ξανά εκτός παρότι ανέβασε ρυθμούς στις τελευταίες προπονήσεις. Αμφίβολος είναι ο Άμραμπατ, λόγω ενοχλήσεων στον προσαγωγό, ενώ ο Ανσαριφάρντ θα επιστρέψει μετά το Πάσχα, λόγω του τραυματισμού που είχε στο μάτι. Σε επίπεδο ενδεκάδας θέση βασικού διεκδικεί ο Μήτογλου, με τον Βράνιες να είναι ο επικρατέστερος για να μείνει στον πάγκο. Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες αλλαγές, λόγω της κακής απόδοσης αρκετών παικτών, παρότι ο Οφρυδόπουλος κράτησε κλειστά χαρτιά ολόκληρη την εβδομάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τσιντώτας – Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμαντί – Κριχόβιακ, Σιμάνσκι – Μάνταλος, Τσούμπερ, Λιβάι – Αραούχο

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ