el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση & Παρουσίαση 18/09/2021

Παιχνίδι για γερά νεύρα περιμένουμε το Σάββατο (20:30) ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκός στους Ζωσιμάδες για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Στα Ιωάννινα οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν παραδοσιακά αρκετά προβλήματα και τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΣ τους έχει πάρει τον αέρα. Στην πρεμιέρα της Super League οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με το δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις και φιλοδοξούν να κάνουν το δύο στα δύο.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και κορυφαίες αποδόσεις η σπουδαία αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός γίνεται πιο συναρπαστική.


ΠΑΣ Γιάννινα  – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Παρουσίαση 18/09/2021

Ο ΠΑΣ Γιάννινα την περασμένη Κυριακή πραγματοποίησε την έκπληξη της πρεμιέρας, αφού νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα με γκολ του Πέδρο Κόντε και απέδειξε ότι και φέτος είναι ικανός να κοιτάξει τους μεγάλους στα μάτια.

«Κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι αμυντικά, ενώ επιθετικά θα μπορούσαμε να είμαστε ακόμα πιο αποτελεσματικοί», τόνισε ο προπονητής του ΠΑΣ, Ηρακλής Μεταξάς μετά το σπουδαίο διπλό στη Θεσσαλονίκη, ενώ για το ματς με τον Παναθηναϊκό, συμπλήρωσε:

«Ετοιμάζω εκπλήξεις για το συγκεκριμένο ματς. Έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Υπάρχει ένα πλάνο, υπάρχει η εκτέλεση, κάνουμε αυτές τις κινήσεις μέσα στο γήπεδο, ανάλογα με τον αντίπαλο και μετά βλέπουμε το αποτέλεσμα. Γνωρίζω τα περυσιά θετικά αποτέλεσμα με τον Παναθηναϊκό, τα έχουμε συζητήσει για να μη μπουν καθόλου αυτά τα πράγματα στο μυαλό μας. Εμείς όπως δουλεύουμε και όπως μεταφέρουμε το σκεπτικό μας στα παιδιά δεν πρόκειται να μας επηρεάσουν τα περσινά αποτελέσματα».

O Ηρακλής Μεταξάς ανέλαβε το καλοκαιρι τον ΠΑΣ
ΠΑΟΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-1 (Στιγμιότυπα – Video)

Ο Άγιαξ της Ηπείρου τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί σε κακό δαίμονα του Παναθηναϊκού. Πέρυσι, ο ΠΑΣ αντιμετώπισε 4 φορές τους «πράσινους» και πανηγύρισε τρεις νίκες (2 στο Κύπελλο εντός εκτός και μια στους Ζωσιμάδες) στερώντας το δικαίωμα της διεκδίκησης ενός τίτλου.

Τελευταία νίκη του «τριφυλλιού» στα Ιωάννινα ήταν τη σεζόν 2015/16 με σκορ 0-3 με πρωταγωνιστή του Μάρκους Μπεργκ και έκτοτε μετράει μια ισοπαλία (1-1) και τρεις ήττες (1-0, 1-0, 2-1).

Ο Χατζηγιοβάνης αναμένεται να βρεθεί στην 11αδα

Ο Παναθηναϊκός την 1η αγωνιστική επικράτησε με 4-0 του Απόλλωνα στη Λεωφόρο και εκτόξευσε τον ενθουσιασμό των φιλάθλων του στα ύψη. Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Βραζιλιάνος Ματέους Βιτάλ, ο οποίος έκανε τα πάντα στη μεσαία γραμμή και δημιούργησε κινδύνους στην αντίπαλη εστία. Επίσης, με δυο γκολ έλαμψε και ο Καρλίτος, ενώ τα υπόλοιπα δύο τέρματα σημείωσαν οι Μαουρίσιο και Αλεξανδρόπουλος.

Πάντως, ο Ιβαν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του αγώνα θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τόνους προκειμένου τα μυαλά των ποδοσφαιριστών του να μην πάρουν αέρα. «Ανεξαρτήτου σκορ, το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες και σε 2-3 φάσεις που εμείς σκοράραμε. Εμείς έχουμε να κάνουμε πολλά πράγματα για να εμφανιστούμε όπως επιθυμώ μέσα στο γήπεδο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σέρβος προπονητής του «τριφυλλιού».

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ 4-0 (Στιγμιότυπα – Video)

Στο «τριφύλλι» είναι ξεκάθαρο ότι η αυτοπεποίθηση είναι στα ύψη, ενώ παράλληλα κρατάνε και χαμηλούς τόνους. Ο Γιοβάνοβιτς ενδέχεται να πραγματοποιήσει αλλαγές σε σχέση με την 11αδα της πρεμιέρας. Οι Πούγγουρας, Χατζηγιοβάνης, Παλάσιος και Αλεξανδρόπουλος διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα από τους Σάρλια, Αϊτόρ, Λούντκβιστ.


ΠΑΣ Γιάννινα  – Παναθηναϊκός: Στατιστικά 18/09/2021

  • 5 σερί νίκες εις βάρος του Παναθηναϊκού μετράει ο ΠΑΣ όταν φιλοξενεί το «τριφύλλι». Οι 2 είναι στο Κύπελλο και οι υπόλοιπες στο πρωτάθλημα.
  • Τη σεζόν 2015/16 έφυγε τελευταία φορά νικητής ο Παναθηναϊκός από τους Ζωσιμάδες με σκορ 0-3.
  • Τα 6 από τα τελευταία 10 ματς με γηπεδούχο τον ΠΑΣ έχουν λήξει Under 2,5 και No Goal.
  • 9 κίτρινες κάρτες (3 για τους «πράσινους») και μια κόκκινη βγήκαν στην πρεμιέρα του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα.
  • 5 κίτρινες κάρτες (3 για τους παίκτες του ΠΑΣ)  είχε η πρεμιέρα της ομάδας των Ιωαννίνων με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
  • Με 12 κόρνερ ολοκληρώθηκε το παιχνίδια ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΠΑΣ, ενώ σε αυτό του Παναθηναϊκού με τον Απόλλων καταλογίστηκαν μόλις 4 (1 υπέρ του «τριφυλλιού»)
  • Με το δεξί ξεκίνησε ο Καρλίτος, αφού στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος πέτυχε δυο γκολ παίζοντας στην κορυφή της επίθεση.
  • Από τη σεζόν 2018/19 έχει να ξεκινήσει νικηφόρα στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκό. Τη συγκεκριμένη σεζόν υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη οι «πράσινοι» είχαν ξεκινήσει με 5 σερί νίκες.
Ο Αλεξανδρόπουλος σκόραρε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος

 

ΠΑΣ Γιάννινα  – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 18/09/2021

Για την αναμέτρηση ανάμεσα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Παναθηναϊκό ξεχωρίζουν προγνωστικά στοιχήματος σε ελκυστικές αποδόσεις.

Το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες, ενώ δεν περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι.

ΤΟ Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Βίταλ στην πρεμιέρα ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης του Παναθηναϊκού και άγγιξε το γκολ.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ (ANYTIME) Ο ΒΙΤΑΛ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5.50

Ο ΠΑΣ ενδέχεται να πάει το ματς στη δύναμη και ίσως αυτό το πληρώσουν με κάρτες.

Ο ΠΑΣ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.75 ΣΤΗ NOVIBET


ΠΑΣ Γιάννινα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/09/2021

Ο προπονητής του ΠΑΣ, Ηρακλής Μεταξάς, δεν αντιμετωπίζει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, αφού έτοιμοι είναι και οι Μπρένερ, Καραγιάννης για να δώσουν λύσεις μεσοεπιθετικά.

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Ντομίνγκεθ, Καραχάλιος, Σνάιντερ, Γκαρντάφσκι. Περέα, Κόντε

Παναθηναϊκός Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 18/09/2021

Τρεις κινήσεις (Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης) αναμένεται να κάνει ο Γιοβάνοβιτς για να φρεσκάρει την 11αδα του. Μεσοεπιθετικά τα πάντα θα ξεκινούν από τα πόδια του Βιτάλ, ενώ ο Καρλίτος μετά τα δυο γκολ στην πρεμιέρα δεν κουνιέται από την 11αδα. Ο Παλάσιος όλα δείχνουν ότι θα έρθει από τον πάγκο, ενώ εκτός αποστολής έμεινα οι τραυματίες Κουρμπέλης, Σένκεφελντ, Σιδεράς.

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ, Πούγγουρας, Χουανκάρ, Πέρεθ, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Χατζηγιοβάνης, Βιτάλ, Καρλίτος.


 

Διαβάστε ακόμα… 

Ουσιαστική & Εγκαιρη Συνδρομή από τη Novibet & τον Γιάννη Αντετοκούνμπο


Αρχίζει το Ματς: Νέα Καμπάνια από τη Novibet, σε συνεργασία με τη 4 Wise Monkeys

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ