el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Τσέλσι – Άρσεναλ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 20/04/2022

Η Τσέλσι υποδέχεται την Άρσεναλ (21:45) στο εξ αναβολής ντέρμπι του Λονδίνου από την 25η αγωνιστική της Premier League.

Εντελώς διαφορετικό το κλίμα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η ομάδα του Τούχελ προέρχεται από την πρόκριση στον τελικό του FA Cup κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας και θέλει να εκμεταλλευτεί το καλό κλίμα ώστε να κλειδώσει την 4άδα. Από την άλλη πλευρά, οι «κανονιέρηδες» πηγαίνουν στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με την πλάτη στον τοίχο αφού με τις τρεις σερί ήττες φρόντισαν να χάσουν το πλεονέκτημα για τις θέσεις του Champions League.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στην Τσέλσι και την Άρσεναλ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Τσέλσι – Άρσεναλ: Ανάλυση & Παρουσίαση 20/04/2022

Η ιστορία με την πώληση του club και την αβεβαιότητα που προκάλεσαν οι εξελίξεις με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς σε βάθος χρόνου δείχνει όχι μόνο να μην την επηρεάζει αλλά πως της κάνει και καλό. Η Τσέλσι βγάζει μεγάλη συσπείρωση εντός κι εκτός αποδυτηρίων και πηγαίνει για ένα θετικό φινάλε στη σεζόν. Την Κυριακή έκλεισε θέση για τον τελικό του FA Cup, όπου θα αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ. Επικράτησε 2-0 της Κρίσταλ Πάλας στο «Γουέμπλεϊ» με τον Λόφτους Τσικ να ανοίγει τον δρόμο στο 65ο λεπτό και τον Μάουντ (76’) να κλειδώνει τη νίκη.

Ο Τούχελ εννοείται πως δεν θέλει να δει σημάδια χαλάρωσης από τους παίκτες του. Το ματς αποτελεί ένα από τα ντέρμπι της πόλης και σαφώς παίζει ρόλο και το γόητρο. Φυσικά, ο Γερμανός θέλει να εκμεταλλευτεί την κακή κατάσταση του αντιπάλου και να πάρει ακόμη μία νίκη, που πιθανότητα θα «κλειδώσει» και την παραμονή της ομάδας στις θέσεις για το επόμενο Champions League. Η Τσέλσι βρίσκεται στην 3η θέση με 62 βαθμούς κι έχει ένα «μαξιλαράκι» ασφαλείας 8 βαθμών από την 5η θέση.

«Θεωρώ πως κλείνουμε την ψαλίδα με τη Σίτι και τη Λίβερπουλ, φυσικά όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Φτάσαμε στον τελικό του Λιγκ Καπ, χάσαμε στα πέναλτι, σε δύο ματς της Premier League ήρθαμε ισόπαλοι. Σε έναν τελικό τα πάντα είναι διαφορετικά. Είναι ένα ματς. Έχουμε δείξει όμως πως μπορούμε να τους ανταγωνιστούμε. Κάθε φορά κοιτάμε το πώς θα κλείσουμε τη διαφορά, στο πώς θα εξελίξουμε την ομάδα μας, η οποία είναι καλή και συνεχίζει να δουλεύει», ήταν τα λόγια του Αθπιλικουέτα ενόψει του τελικού του FA Cup κόντρα στη Λίβερπουλ.

chelsea arsenal2 novibet

H Άρσεναλ διανύει έναν μαρτυρικό μήνα και κινδυνεύει να τινάξει όλη την προσπάθειά της στον αέρα. Το Σάββατο ήταν ξανά κακή, δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση και με το 1-0 στην έδρα της Σαουθάμπτον συμπλήρωσε τέσσερις ήττες και μόλις μία νίκη από τις 16 Μαρτίου. Μάλιστα, οι τρεις είναι σερί, οπότε καταλαβαίνει κανείς πως η ψυχολογία της ομάδας έχει επηρεαστεί.

Οι «κανονιέρηδες» βλέπουν πως επέστρεψαν στην επιφάνεια και πάλι προβλήματα που έμοιαζαν να είχαν λυθεί. Η αμυντική λειτουργία βγάζει για ακόμη μια φορά ανασφάλεια, ενώ μεσοεπιθετικά η ομάδα δείχνει να έχει «μπλοκάρει» έχοντας βρει δίχτυα μόλις δύο φορές στα πέντε τελευταία, ενώ έχει δεχτεί συνολικά οκτώ γκολ!

Στις δηλώσεις του πριν το παιχνίδι ο Αρτέτα επιχείρησε να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, ζητώντας παράλληλα και τη στήριξη του κόσμου της ομάδας: «Είναι η ώρα να υποστηρίξουμε εμείς τους οπαδούς μας, που το χρειάζονται επίσης πολύ. Η πλειοψηφία όσων είναι 19-20 χρονών αυτό είναι πραγματικά που χρειάζεται. Είμαστε στην ίδια θέση, έχοντας ένα ματς λιγότερο. Πρέπει να παίξουμε την Τετάρτη και να τους ανεβάσουμε! Η αποστολή είναι δύσκολη, αλλά η ευκαιρία είναι μεγάλη».


Τσέλσι – Άρσεναλ: Στατιστικά & Προϊστορία 20/04/2022

  • Μία νίκη περισσότερη έχει η Άρσεναλ σε σύνολο 136 αναμετρήσεων για όλες τις διοργανώσεις (51-35-50). Για την Premier League οι «κανονιέρηδες» έχουν νικήσει 22 φορές, 20 είναι οι νίκες της Τσέλσι, ενώ καταγράφονται και 17 αναμετρήσεις χωρίς νικητή.
  • Στον πρώτο γύρο η Τσέλσι επικράτησε εκτός έδρας 2-0, ενώ στο περσινό πρωτάθλημα η Άρσεναλ είχε νικήσει και τα δύο ματς (3-1 και 0-1).
  • Από τρεις σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις η Τσέλσι, από τρεις σερί ήττες η Άρσεναλ. Στο 2-2-1 ο απολογισμός της ομάδας του Τούχελ στα τελευταία πέντε στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Στο 3-0-2 τα τελευταία εκτός των «κανοιέρηδων».
  • Στα 4/5 τελευταία εκτός της Άρσεναλ έχει επιβεβαιωθεί το No Goal. H Tσέλσι έχει νικήσει χωρίς να δεχτεί γκολ τα πέντε από τα τελευταία επτά ματς στο πρωτάθλημα.

chelsea arsenal4 novibet

Τσέλσι – Άρσεναλ: Προγνωστικά 20/04/2022

Ντέρμπι είναι οπότε όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά, αυτό είναι δεδομένο. Από την άλλη, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τη σταθερότητα των «μπλε» σε συνδυασμό με το ντεφορμάρισμα των «κανονιέρηδων».

Ο ΑΣΣΟΣ ΤΗΣ ΤΣΕΛΣΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ. ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ 1,88 ΣΤΗ NOVIBET.

Από εκεί και πέρα μπορούμε να εξετάσουμε και ειδικά στοιχήματα. Η Τσέλσι είναι δεδομένο πως θα ασκήσει πίεση στα άκρα της άμυνας της Άρσεναλ, που από την πλευρά της θα βρει χώρους στις αντεπιθέσεις. Παράλληλα, μην ξεχνάμε πως πρόκειται για λονδρέζικο ντέρμπι, οπότε δεν είναι δύσκολο να δούμε μαρκαρίσματα και αντιδράσεις που… ξεφεύγουν.

ΑΠΟ ΤΑ COMBO BETS ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟ OVER 9.5 KΟΡΝΕΡ & OVER 3.5 ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΟ 2,95 ΣΤΗ NOVIBET


Τσέλσι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 20/04/2022

Στην Τσέλσι υπάρχει αγωνία σχετικά με το μέγεθος του προβλήματος που αποκόμισε ο Ματέο Κόβατσιτς στον ημιτελικό με την Πάλας. Το σίγουρο είναι πως ο Κροάτης δεν θα αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Καντέ να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα δίπλα στον Ζορζίνιο. Στην επίθεση, ο Τούχελ σκέφτεται να ξεκινήσει τον Λουκάκου, ο οποίος στο πρώτο ματς «τρομοκράτησε» την αντίπαλη άμυνα. Από εκεί και πέρα παραμένουν εκτός οι Τσίλγουελ και Χάντσον-Οντόι, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μπάρκλεϊ, που ταλαιπωρείται από ίωση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μεντί – Τζέιμς, Τιάγκο Σίλβα, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα – Καντέ, Ζορζίνιο, Αλόνσο – Μάουντ, Βέρνερ, Λουκάκου

Άρσεναλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 20/04/2022

Η Άρσεναλ έχει μάθει να ζει με τις απουσίες της, συνεπώς δεν υπάρχει πανικός για τα ονόματα που υπάρχουν σταθερά στο απουσιολόγιό της. Αγωνία για τη συμμετοχή του Λακαζέτ, που θα πρέπει να παρουσιάσει αρνητικό τεστ για να μπει στην αποστολή, αφού βγήκε θετικός πριν το ματς με την Σαουθάμπτον. Αν δεν τα καταφέρει ο Ενκετιά θα πάρει τη θέση του στην κορυφή. Οριακή και η επιστροφή του Τομιγιάσου, ενώ εκτός παραμένουν οι Παρτέι και Τέρνι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ράμσντεϊλ – Σεντρίκ, Γουάιτ, Μαγκαλάες, Ταβάρες – Τσάκα, Λοκόνγκα – Σάκα, Έντεγκααρντ, Σμιθ Ρόου – Ενκετιά

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ