el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Οδηγός Cash Out: Τι είναι & πως χρησιμοποιώ το Auto-Partial-Stop Loss

Τι είναι το Cash Out; Ποιες είναι οι διαφορετικές εκδοχές του; Διαβάστε τον οδηγό για να χρησιμοποιήσετε το Auto (Αυτόματο), Partial (Μερικό) και Stop Loss (Περιορισμός Απώλειας) στη Novibet.

Τι είναι το Cash Out

Είναι η δυνατότητα να διευθετήσεις (κλείσεις) το στοίχημά σου, πριν ολοκληρωθεί/ολοκληρωθούν ο/οι αγώνας/αγώνες που έχεις ποντάρει.

Το προσφερόμενο ποσό του Cash Out μεταβάλλεται, ανάλογα με την εξέλιξη του αγώνα/των αγώνων και τον υπολειπόμενο χρόνο μέχρι τη λήξη του/τους.

Πως λειτουργεί το Cash Out

Κάτω από κάθε ανοιχτό στοίχημά σου, εμφανίζεται η μπάρα του Cash Out

Πατώντας το κουμπί του Cash Out, μπορείς να «κλείσεις» άμεσα το στοίχημά σου, με το προσφερόμενο εκείνη τη στιγμή ποσό.

Πατώντας το γρανάζι, οδηγείσαι στις τρεις εναλλακτικές επιλογές: Αυτόματο Cash Out (Auto Cash Out), Μερικό Cash Out (Partial Cash Out) και Περιορισμός Απώλειας (Stop-Loss Cash Out).

Αυτόματο Cash Out (Auto Cash Out)

Τι είναι: Είναι η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί αυτόματο Cash Out στο στοίχημά σου, όταν η αξία του φτάσει στο ποσό που θα έχεις προεπιλέξει.

Πως ορίζω το Auto Cash Out

Πατώντας το κουμπί δίπλα στην ένδειξη “Αυτόματο Cash Out”, σου δίνεται η δυνατότητα να συμπληρώσεις το ποσό που επιθυμείς.

Πατάς το κουμπί Εφαρμογή

Αν και όταν το ύψος του Cash Out φτάσει, κατά τη διάρκεια του αγώνα/των αγώνων, στο ποσό που έχεις επιλέξει, τότε το στοίχημά σου θα διευθετηθεί αυτόματα με αυτό το ποσό (Aυτόματο Cash Out).

Μερικό Cash Out (Partial Cash Out)

Τι είναι: Είναι η δυνατότητα να κάνεις Cash Out μέρος του στοιχήματός σου, αφήνοντας ενεργό το υπόλοιπο ποσό.

Πως κάνω Partial Cash Out

Πατώντας το κουμπί δίπλα στην ένδειξη “Μερικό Cash Out”, σου δίνεται η δυνατότητα να μετακινήσεις την μπάρα στο ποσό που επιθυμείς να γίνει άμεσα Cash Out.

Πατάς το κουμπί Εφαρμογή και πραγματοποιείται το Cash Out. Το υπόλοιπο ποσό του πονταρίσματός σου, παραμένει ενεργό στον αγώνα/στους αγώνες.

Παράδειγμα: Εχεις ποντάρει 15€ στον αγώνα Μπαρτσελόνα – Ρεάλ. Κατά τη διάρκειά του, επιλέγεις να κάνεις Μερικό Cash Out τα 5€. Τα υπόλοιπα 10€ του πονταρίσματός σου, παραμένουν ενεργά στον αγώνα, στην απόδοση που είχες ποντάρει.

Περιορισμός Απώλειας (Stop-Loss Cash Out)

Είναι η δυνατότητα να πραγματοποιηθεί αυτόματο Cash Out στο στοίχημά σου, όταν η αξία του πέσει κάτω από το χαμηλότερο όριο που θα έχεις προεπιλέξει.

Πως ορίζω το Stop-Loss Cash Out

Πατώντας το κουμπί δίπλα στην ένδειξη “Περιορισμός Απώλειας”, σου δίνεται η δυνατότητα να συμπληρώσεις το ποσό που επιθυμείς

.

Αν και όταν το ύψος του Cash Out πέσει, κατά τη διάρκεια του αγώνα/των αγώνων, κάτω από το ποσό που έχεις επιλέξει, τότε το στοίχημά σου θα διευθετηθεί αυτόματα με το προσφερόμενο -εκείνη τη στιγμή- ποσό (Περιορισμός Απώλειας).

Οταν η υπηρεσία Cash Out δεν προσφέρεται για οποιονδήποτε λόγο, εμφανίζεται η ένδειξηCash Out μη διαθέσιμο”

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ