el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 04/05/2022

Νέα μονομαχία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό (19.00). Αυτή τη φορά στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των playoffs της Superleague, η οποία είχε αναβληθεί λόγω των υποχρεώσεων του «δικέφαλου του Βορρά» στα προημιτελικά του Europa Conference League κόντρα στη Μαρσέιγ.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου δείχνει να έχει πάρει τον… αέρα των «ερυθρόλευκων», τους οποίους την περασμένη εβδομάδα απέκλεισε από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας παίρνοντας αυτή το εισιτήριο για τον τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ύστερα από τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής το περασμένο σαββατοκύριακο, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε στο φινάλε 3-2 κόντρα στον ΠΑΣ και ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος (1-1) απέναντι στην ΑΕΚ, στους Πειραιώτες αρκεί ένας βαθμός για να κατακτήσουν και μαθηματικά τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Με 450+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιότα, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Παρουσίαση 04/05/2022

Έπαιξε ακόμη ένα ματς στα όριο, μπορεί να μη νίκησε, όμως του έμεινε και πάλι το χειροκρότημα από την κερκίδα. Το 1-1 απέναντι στην ΑΕΚ, μπορεί ουσιαστικά να έσβησε τις ούτως ή άλλως ελάχιστες πιθανότητες για τον τίτλο, όμως από την άλλη πλευρά η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πάλεψε και πάλι απέναντι στα προβλήματα απουσιών και την κούραση.

Ο Ρουμάνος τεχνικός αναγκάστηκε να παρατάξει την ομάδα του με ένα σχεδόν μη λειτουργικό σχήμα απέναντι στην Ένωση, που ήταν καλύτερη, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τη νίκη. Αυτό βέβαια δείχνει πολλά για τον χαρακτήρα που έχει φτιάξει ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα της σεζόν, όπου παίζει συνεχώς τελικούς.

Σε μια χρονιά που στο ξεκίνημά της έμοιαζε χαμένη, οι «ασπρόμαυροι» έχουν καταφέρει να σταθεροποιηθούν στη 2η θέση της βαθμολογίας, προχώρησαν μέχρι τα προημιτελικά του Europa Conference League και στις 21 Μαΐου θα διεκδικήσουν και έναν τίτλο, μέσω του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Παναθηναϊκό.

pao olympiacos4 novibet

Μέχρι το φινάλε της χρονιάς απομένουν πέντε παιχνίδια. Τέσσερα για το πρωτάθλημα και ο τελικός στο Κύπελλο. Ο Λουτσέσκου μέχρι το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό δεν θέλει να αφήσει την ομάδα του να χαλαρώσει και να πέσουν οι ρυθμοί.

Σε επίπεδο προσέγγισης δεν περιμένουμε να δούμε κάτι διαφορετικό από τον ΠΑΟΚ στη συνέχεια. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ρουμάνος ψάχνει να βρει κίνητρο για τους παίκτες του μέχρι το τέλος της σεζόν ώστε να τους κρατήσει στην… τσίτα. Ένας από τους στόχους θα μπορούσε να ήταν η επιστροφή στις νίκες, η οποία αγνοείται εδώ και επτά ματς σε όλες τις διοργανώσεις.

Σε ένα ματς που έγινε και πάλι θρίλερ ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη που χρειαζόταν για να «αγκαλιάσει» τον τίτλο. Οι ερυθρόλευκοι με τα τέρματα των Ελ Αραμπί (6’) και Γκάρι Ροντρίγκες (43’) έδειχναν πως θα έφταναν σε μία άνετη επικράτηση απέναντι στον ΠΑΣ, που δεν το έβαλε κάτω και με γκολ των Περέα (45+3’) και Σνάιντερ (80’) επέστρεψε στο ματς. Εν τέλει, η ομάδα του Μαρτίνς χρειάστηκε να «γκαζώσει» στα τελευταία λεπτά και με τέρμα του Ρόνι Λόπες στην… εκπνοή (90+8’) επέστρεψε στις νίκες.

Πλέον, σε συνδυασμό και με την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι της προηγούμενης Κυριακής απέναντι στην ΑΕΚ (1-1), χρειάζεται ακόμη ένα βαθμό για να σφραγίσει και μαθηματικά τον τίτλο. Το πρωτάθλημα έρχεται λοιπόν, όμως η συζήτηση για την προβληματική εικόνα της ομάδας έχει «φουντώσει» και ήδη ετοιμάζονται αλλαγές ενόψει της επόμενης σεζόν.

paok olympiacos3 novibet

Αμέσως μετά τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ ακολούθησε νέα συνάντηση, η τρίτη το τελευταίο διάστημα, ανάμεσα στον Πέδρο Μαρτίνς και τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Μπορεί να μην έγινε γνωστή η ατζέντα των όσων είπαν οι δύο άνδρες στο γραφείο του προπονητή, ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ παραμένει προβληματισμένος με την εικόνα της ομάδας και τη νοοτροπία ορισμένων παικτών. Έτσι, γίνεται ξεκάθαρο πως άπαντες κρίνονται και αξιολογούνται ενώ πλησιάζει το φινάλε της σεζόν για τους Πειραιώτες.

«Δεν βλέπω το ποδόσφαιρο ως μία ευκαιρία για εκδίκηση απέναντι στις ομάδες. Είναι διαφορετική διοργάνωση. Το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και η ομάδα που θα είναι πιο συνεπής και πιο σταθερή θα κερδίσει τον τίτλο. Το βλέπουμε ως ευκαιρία να κερδίσουμε τον άμεσο αντίπαλό μας και να πετύχουμε την κατακτήση του στόχου μας», ήταν τα λόγια του Μαρτίνς ενόψει της νέας αναμέτρησης των δύο ομάδων.


ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Στατιστικά & Προϊστορία 04/05/2022

  • Αυτή θα είναι η πέμπτη αναμέτρηση των δύο ομάδων τη φετινή σεζόν. Μία νίκη μετράει ο Ολυμπιακός, ενώ τα υπόλοιπα τρία ματς έχουν ολοκληρωθεί χωρίς νικητή.
  • Χωρίς νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις είναι ο ΠΑΟΚ.
  • Ο Ολυμπιακός στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας ματς δεν έχει πάρει νίκη (0-2-2).
  • Το Under 2.5 Γκολ έχει επιβεβαιωθεί στα πέντε τελευταία παιχνίδια της ομάδας του Λουτσέσκου.
  • Το 3-2 κόντρα στον ΠΑΣ ήταν το πρώτο Over 4.5 Γκολ των ερυθρόλευκων ύστερα από πέντε διαδοχικά Under 2.5

paok olympiacos2 novibet

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 04/05/2022

Ο ΠΑΟΚ δείχνει να υπερτερεί ψυχολογικά έναντι του Ολυμπιακού, που από την άλλη έχει την ευκαιρία να καθαρίσει τον τίτλο.

ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΟ GOAL/GOAL ΕΧΕΙ ΒΑΣΗ. ΤΟ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΟ 1,87 ΣΤΗ NOVIBET

Από τα ματς Κυπέλλου η ένταση είναι μεγάλη και δύσκολα δεν θα δούμε νεύρα στην Τούμπα άσχετα από την έκβαση του παιχνιδιού.

ΤΟ OVER 5.5 KΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΒΑΤΟ ΣΤΟ 1,86 ΣΤΗ NOVIBET


ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/05/2022

Ουσιαστικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου πηγαίνει με το ίδιο απουσιόλογιο στο νέο ντέρμπι της ομάδας του. Έχοντας δώσει ανάσες στο ματς με την ΑΕΚ, ο Ρουμάνος λογικά θα επαναφέρει τους Σίντκλεϊ, Λύρατζη, Κρέσπο, Ίνγκασον και Κούρτιτς. Από την άλλη πλευρά, παραμένουν σίγουρα εκτός οι Ελ Καντουρί και Τσιγγάρας, ενώ νοκ-άουτ είναι και οι Μπίσεσβαρ, Βιεϊρίνια, Ζαμπά και Αουγκούστο, που συνεχίζουν προγράμματα θεραπείας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης, Λύρατζης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Σίντκλεϊ – Κούρτις, Σβαμπ – Ζίβκοβιτς, Μίτριτσα, Άκπομ – Τσόλακ

Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/05/2022

Ο Μαρτίνς δεν συνηθίζει να κάνει σαρωτικές αλλαγές στην ενδεκάδα του και δεν πρόκειται να αλλάξει λογική στην Τούμπα. Ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο επιστροφής του Σισέ ύστερα από τη… σιωπηρή τιμωρία του, ενώ ο Μανωλάς παραμένει αμφίβολος. Αν δεν επιστρέψει στην αποστολή κανένας από τους δύο τότε παρτενέρ του Παπασταθόπουλου στην άμυνα θα παραμείνει ο Μπα. Από εκεί και πέρα θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί ο Ρόνι Λόπες, ύστερα από το γκολ που σημείωσε στο τελευταίο ματς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βαντσλίκ – Βρουσάι, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Μπουχαλάκης – Ροντρίγκες, Μασούρας, Ρόνι Λόπες – Ελ Αραμπί

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ