el
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
Αρχική Προγνωστικά Τένις

Προγνωστικά Τένις

Το τένις είναι ένα σπορ που τα τελευταία χρόνια φαίνεται πως κερδίζει τις καρδιές του κόσμου όχι μόνο σε επίπεδο αθλητισμού αλλά και στοιχήματος. Οι παίκτες αναζητούν προγνωστικά για τένις στο διαδίκτυο παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στον χώρο. Κορυφαίοι αθλητές στον κόσμο όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη εκπροσωπούν επάξια τη χώρα μας σε όλες τις διοργανώσεις δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη του τένις στην Ελλάδα. Τα μεγάλα τουρνουά που λαμβάνουν χώρα σε όλο τον κόσμο, ο μεγάλος αριθμός πονταρισμάτων και κυρίως το live streaming που συνοδεύει τους περισσότερους αγώνες έχει φέρει το τένις στις βασικές προτιμήσεις των παικτών του στοιχήματος.

Πώς να Στοιχηματίσω σε Αγώνες Τένις;

Το τένις είναι ένα άθλημα με έντονες διακυμάνσεις στο σκορ και τα συναισθήματα που προσφέρει στους φιλάθλους του. Πρόκειται για ένα γρήγορο σε εξέλιξη σπορ στο οποίο η ταχύτητα και τα αντανακλαστικά των παικτών καθορίζουν τις περισσότερες φορές το αποτέλεσμα. Εκτός από τις διοργανώσεις Grand Slam που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον των φιλάθλων υπάρχουν εκατοντάδες διοργανώσεις σε χαμηλότερο επίπεδο που κρατάνε συντροφιά στους παίκτες του στοιχήματος όλη τη διάρκεια του χρόνου. Τι πρέπει όμως να γνωρίζετε για το στοίχημα στο τένις;

  • Νικητής αγώνα: Ενδεχομένως το βασικότερο ποντάρισμα στις στοιχηματικές πλατφόρμες αν και όχι αυτό που συγκεντρώνει τους μεγαλύτερους τζίρους. Αξιοποιήστε τα στοιχηματικά νέα για τένις που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο και προβλέψτε σωστά τον νικητή του αγώνα. Τα φαβορί εδώ πληρώνουν αρκετά χαμηλά αλλά αποτελούν στήριγμα σε παρολί μεγάλης αξίας.
  • Games αγώνα over/under: Αν και το τένις είναι ένα άθλημα με πολλά και γρήγορα σε εξέλιξη πονταρίσματα, στην περίπτωση του over/under στα συνολικά games του παιχνιδιού αλλάζουν τα πράγματα. Δεδομένου ότι ένας αγώνας μπορεί να διαρκέσει αρκετές ώρες το συγκεκριμένο ποντάρισμα μπορεί να κρατήσει ζωντανό το ενδιαφέρον σας αποφεύγοντας κακοτοπιές. Over/Under πονταρίσματα σε games έχουμε και για κάθε σετ ξεχωριστά. Δημοφιλές ποντάρισμα για τους παίκτες που έχουν να επιλέξουν τις περισσότερες φορές ένα over/under 9,5 games σε αποδόσεις κοντά στο 1,80.

Όπως προαναφέραμε το τένις είναι ένα παιχνίδι στο οποίο πραγματοποιείται μεγάλος αριθμός πονταρισμάτων κυρίως στο Live στοίχημα. Εξαιρετικά τζογαδόρικο και απαιτεί αυτοσυγκράτηση για να μην κάνετε tilt από τα πρώτα λεπτά. Ιδιαίτερα δημοφιλή είναι τα πονταρίσματα στον Νικητή game όπου οι παίκτες κυνηγάνε τα break των αουτσάιντερ σε αποδόσεις πάνω από 3,00 – 3,50. Στο live betting έχετε τη δυνατότητα ακόμα να ποντάρετε στο ακριβές σκορ ενός game, τον παίκτη που θα κερδίσει κάθε πόντο αυτού και φυσικά αν το game θα φτάσει στο 40-40.

Όπως όλα τα αθλήματα έτσι και το τένις συνοδεύεται από πολλά ειδικά στοιχήματα, η τιμή των οποίων μεταβάλλεται κάθε φορά ανάλογα τα αθλητικά νέα για το τένις που προκύπτουν. Τα ειδικά στοιχήματα έχουν να κάνουν τόσο με την εξέλιξη του αγώνα όσο και με τις ατομικές επιδόσεις των παικτών, όμως σε κάθε περίπτωση οι αποδόσεις τους είναι ελκυστικές.

Προγνωστικά & Αποδόσεις στο Τένις

Τα προγνωστικά στο τένις, ειδικά όταν μιλάμε για αγώνες σε top επίπεδο, δύσκολα δεν θα επαληθευτούν. Τα φαβορί έχουν ένα πλεονέκτημα που τις περισσότερες φορές υποστηρίζουν κατά τη διάρκεια του αγώνα και τους αναδεικνύει νικητές. Τα αθλητικά νέα για το τένις έχουν μεγάλη αξία για τους παίκτες του στοιχήματος και πρέπει να λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν πριν τοποθετήσετε τα πονταρίσματά σας. Η αύξηση της δημοτικότητας του αθλήματος έχει φέρει στο προσκήνιο πολλές ιστοσελίδες τόσο ενημερωτικές όσο και στοιχηματικές για το τένις. Οι πληροφορίες που προσφέρουν είναι πολύτιμες και δεν θα πρέπει να τις αφήνετε να περνούν ανεκμετάλλευτες.

Τα πολλά και σύντομα σε διάρκεια πονταρίσματα κάνουν το τένις εξαιρετικά ενδιαφέρον. Δεν είναι όμως μόνο αυτό που ωθεί τους παίκτες να το αναζητούν σε όλες τις στοιχηματικές πλατφόρμες. Οι αποδόσεις που προσφέρονται σε pre-game όσο και σε live στοιχηματισμό είναι αρκετά μεγάλες και αξίζει να τις κυνηγήσετε. Άλλωστε όπως προαναφέραμε, σε χαμηλότερου επιπέδου διοργανώσεις η εξέλιξη ενός αγώνα είναι αμφίρροπη γεγονός που επιτρέπει πολλά break και τεράστιες στοιχηματικές ευκαιρίες σε όσους έχουν την υπομονή να τις εντοπίσουν.

Ορολογία και Στοίχημα στο Τένις

Αν είστε αρχάριος στο τένις και θέλετε να ποντάρετε σε αυτό θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικός και να εμπλουτίσετε κάπως τις γνώσεις σας με όρους που θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού σας. Έννοιες όπως Σετ, Game, break point, Deuce και πολλές ακόμα θα παίξουν σημαντικό ρόλο στα πονταρίσματά σας και οφείλετε να τις γνωρίσετε. Αν και οι περισσότερες online στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν σχετική υπηρεσία επεξήγησης είναι γεγονός πως δεν θα δυσκολευτείτε να τις εντοπίσετε με μία απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο. Ας προσπαθήσουμε ωστόσο να μυηθούμε σε κάποιες από αυτές.

  1. Σετ Αγώνα: Κάθε αναμέτρηση κρίνεται στα 2 ή τα 3 νικηφόρα Σετ από κάποιον παίκτη. Σε διοργανώσεις ATP, WTA και άλλα χαμηλότερης δημοτικότητας τουρνουά το ματς κρίνεται στα 2 Σετ ενώ τα Grand Slam στα 3 νικηφόρα Σετ.
  2. Games Αγώνα: Τα σετ του Αγώνα αποτελούνται από Games ο αριθμός των οποίων εξαρτάται από την εξέλιξη του αγώνα. Νικητής ενός Σετ αναδεικνύεται ο παίκτης που θα κερδίσει πρώτος τουλάχιστον 6 games ενώ σε περίπτωση που οι παίκτες συμβαδίζουν στο σκορ για να υπάρξει νικητής θα πρέπει να έχει διαφορά τουλάχιστον 2 games. Για παράδειγμα, αν το σκορ φτάσει στο 5-5 games νικητής θα είναι αυτός που θα κάνει το 7-5 εξασφαλίζοντας την επιθυμητή διαφορά των 2 games. Αν πάλι δεν αναδειχθεί νικητής ούτε με αυτόν τον τρόπο τότε αυτός θα κριθεί στο 13ο και τελευταίο game ενός Σετ, το λεγόμενο Tie Break.
  3. Break game και Break Point: Όταν ένας παίκτης κερδίσει το game ενώ σερβίρει ο αντίπαλός του, τότε μιλάμε για break και οι αποδόσεις είναι εξαιρετικές. Break Point εννοούμε τον πόντο που παίζεται για να κάνει ο παίκτης το Break και θα το ακούσετε πολλές φορές κυρίως στο livestreaming.
  4. Deuce ή Ισοπαλία: To Σκορ στο Τένις δεν εξελίσσεται όπως γνωρίζουμε σε όλα τα σπορ. Κάθε παίκτης στο σερβίς του πρέπει να πάρει τουλάχιστον 4 πόντους για να κερδίσει το game ενώ αν υπάρξει σκορ 40-40 θα πρέπει να εξασφαλίσει διαφορά 2 πόντων για να αναδειχτεί νικητής.

Τένις Νέα και Αγώνες

Τα νέα στο Τένις παίζουν μεγάλη σημασία στην εξέλιξη ενός αγώνα. Θα πρέπει να επικεντρωνόμαστε στις πληροφορίες της τελευταίας στιγμής οι οποίες τις περισσότερες φορές αποδεικνύονται κρίσιμες για την ανάδειξη του νικητή. Για εσάς που ασχολείστε σοβαρά με το στοίχημα στο τένις θα πρέπει να αναλύεται αρκετά τον τρόπο παιχνιδιού κάθε τενίστα και την προϊστορία μεταξύ των δύο αντιπάλων. Το είδος του τερέν ( Χόρτο, Σκληρό, Χώμα ) έχει πάλι τη δική του βαρύτητα καθώς οι παίκτες δεν είναι το ίδιο καλοί σε όλες τις επιφάνειες.

Οι καιρικές συνθήκες, η κούραση των παικτών ακόμα και ο βαθμός ετοιμότητας θα αποβούν καθοριστικά για το ποντάρισμά σας. Τα στοιχηματικά νέα στο τένις αναφέρονται πολλές φορές στο βαθμολογικό ενδιαφέρον που παρουσιάζει μία αναμέτρηση και το κίνητρο των παικτών για τη νίκη. Μην αφήσετε τίποτα να πέσει στο κενό.

Το τένις είναι ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον άθλημα με εκατομμύρια πιστούς φίλους ανά την υφήλιο. Για όσους λατρεύουν το στοίχημα, το τένις παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και αν το δοκιμάσεις μία φορά δύσκολα θα το αγνοήσεις. Η ταχύτητα που εξελίσσεται μαγεύει κυρίως αυτούς που αρέσκονται στα πολλά και σύντομα στοιχήματα ενώ τα νέα στο τένις μπορούν να σας βοηθήσουν να είστε ο μεγάλος νικητής.