Δημοφιλείς στοιχηματικοί όροι

Το στοίχημα είναι ένα ιδιαίτερα απαιτητικό παιχνίδι που απαιτεί συγκέντρωση και συνεχή ενημέρωση από την πλευρά των παικτών. Στο στοίχημα, εκτός από τη γνώση των γενικών κανόνων που το διέπουν ως παιχνίδι χρειάζεται και η γνώση της στοιχηματικής ορολογίας για να μπορέσεις να κατανοήσεις καλύτερα τα είδη στοιχημάτων και τις επιλογές που ανοίγονται μπροστά σου. Αν θες να μάθεις τα πάντα για το στοίχημα και τους δημοφιλείς στοιχηματικούς όρους είσαι στο κατάλληλο σημείο.
dimofileis stoiximatikoi oroi novibet

Δημοφιλείς Στοιχηματικοί Όροι

Η ορολογία που χρησιμοποιείται στο παιχνίδι είναι πλούσια και έχει να κάνει τόσο με το είδος των πονταρισμάτων αλλά και με τις εφαρμογές που έχει ο παίκτης στη διάθεσή του. Αν κάποιοι από αυτούς τους όρους σου φαίνονται άγνωστοι θα ήταν καλό να τους αναζητήσεις στο διαδίκτυο. Είναι δεδομένο πως θα σε βοηθήσουν να εξελίξεις το παιχνίδι σου και κυρίως να καταλάβεις τις στοιχηματικές αγορές που θα συναντήσεις στο μέλλον. Εμείς βρισκόμαστε πλάι στον παίκτη διατηρώντας μία σελίδα ειδικά σχεδιασμένη με στόχο να παρουσιάσουμε όσο περισσότερους στοιχηματικούς όρους μπορούμε. Μία επίσκεψη στο Στοιχηματικό Λεξικό θα σε πείσει για την ανάγκη να γνωρίζεις την αργκό του παιχνιδιού.

Τι είναι το κουπόνι στοιχήματος;

Οι bookmakers στο σύνολό τους φροντίζουν επιμελώς να παρουσιάζουν στους παίκτες το ημερήσιο πρόγραμμα των αναμετρήσεων που μπορούν να στοιχηματίσουν. Πρόκειται λοιπόν για το κουπόνι στοιχήματος που είναι σωστά δομημένο με βάση την ώρα έναρξης των αγώνων. Μία εξαιρετικά δύσκολη εργασία αν αναλογιστεί κανείς πως διεξάγονται καθημερινά χιλιάδες αναμετρήσεις στο σύνολο των αθλημάτων. Ο τρόπος που παρουσιάζεται ένα κουπόνι από τους bookmakers είναι διαφορετικός και έχει να κάνει με την στρατηγική και το marketing που εφαρμόζει η εκάστοτε εταιρία.

Τι είναι τα ειδικά στοιχήματα;

Τα στοιχήματα διαχωρίζονται σε δύο μεγάλες κατηγορίες. Τα βασικά πονταρίσματα όπως η ανάδειξη νικητή ( 1,Χ,2) και τα ειδικά στοιχήματα που αφορούν όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες. Τα ειδικά στοιχήματα που συνοδεύουν κάθε αναμέτρηση είναι πολλά σε αριθμό και επί της ουσίας προσδίδουν μεγάλο ενδιαφέρον στο παιχνίδι σας.

Τι είναι τα μακροχρόνια στοιχήματα;

Τα μακροχρόνια στοιχήματα είναι πονταρίσματα σε στοιχηματικά γεγονότα τα οποία θα γίνουν στο μέλλον άλλα όχι στο άμεσο. π.χ. στην αρχή της σεζόν όταν κάποιος στοιχηματίζει ποιός θα πάρει το πρωτάθλημα Αγγλίας ή πριν την έναρξη του Μουντιαλ όταν κάποιος στοιχηματίζει ποίος θα είναι ο νικητής της διοργάνωσης.

Τι είναι ενισχυμένες αποδόσεις;

Ανά τακτά χρονικά διαστήματα οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν υψηλότερες αποδόσεις σε συγκεκριμένες αναμετρήσεις. Η προωθητική αυτή ενέργεια δίνει ένα έξτρα κίνητρο στον παίκτη να επιλέξει τους αγώνες για τα στοιχήματά του. Οι ενισχυμένες αποδόσεις είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς καθώς σημαίνουν ακόμα μεγαλύτερα κέρδη σε περίπτωση σωστής πρόβλεψης.

Τι είναι το livescore stoixima;

Το Livescore είναι μία εφαρμογή που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε την εξέλιξη των αναμετρήσεων όσον αφορά το σκορ σε πραγματικό χρόνο. Εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο στα χέρια των παικτών καθώς προσφέρει παράλληλα ενημέρωση για στατιστικά στοιχεία, βαθμολογίες και προβλέψεις με βάση τα μεταξύ τους παιχνίδια. Στο livescore στοίχημα μπορείς να δημιουργήσεις τη δική σου λίστα με αγαπημένες ομάδες όπου και θα ενημερώνεσαι σχετικά κάθε φορά που αυτές αγωνίζονται. Σο livescore στοίχημα υπάρχει αναλυτικά το πρόγραμμα αναμετρήσεων κάθε μέρας και ένας μακρύς κατάλογος αθλημάτων για να παραμένετε πάντα ενημερωμένοι για τις εξελίξεις.

Τι είναι τα esports;

Τα esports αποτελούν τη νέα τάση στο διαδικτυακό στοίχημα. Πρόκειται για video games που έχουν μεταφερθεί με επιτυχία στον χώρο του online στοιχήματος και αποτελούν δημοφιλή προορισμό για μεγάλο αριθμό παικτών. Μία νέα μορφή αθλητικής δραστηριότητας όπου οι παίκτες ανταγωνίζονται μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών ή παιχνιδομηχανών. Στη διάρκεια του έτους διεξάγονται σπουδαία πρωταθλήματα esports με τεράστια έπαθλα για τους νικητές. Δημοφιλέστερα esports τα DotA 2 (Defense of the Ancients 2), League of Legends (LoL), Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO), FIFA και Starcraft 2. Οι στοιχηματικές επιλογές είναι πολλές για κάθε αναμέτρηση στα esports απογειώνοντας το ενδιαφέρον των παικτών. Αναλυτικό πρόγραμμα και πληροφορίες για τα πονταρίσματα στα esports θα βρείτε στη σελίδα μας.

Τι είναι η διπλή ευκαιρία;

Η διπλή ευκαιρία είναι ένα ειδικό στοίχημα ιδιαίτερα δημοφιλές στο κουπόνι του στοιχήματος. Πρόκειται για ένα από τα πιο παλιά είδη στοιχημάτων όπου μπορείς να επιλέξεις ταυτόχρονα δύο αποτελέσματα για μία αναμέτρηση ( 1Χ – 2Χ – 12 ). Οι αποδόσεις στα συγκεκριμένα στοιχήματα είναι αρκετά μικρές καθώς οι πιθανότητες να επιβεβαιώσετε τις προβλέψεις σας είναι αισθητά αυξημένες. Η διπλή ευκαιρία ενδείκνυται για υψηλά πονταρίσματα όπου χρειάζεστε τις πιθανότητες με το μέρος σας. Αξία αποκτά το στοίχημα της διπλής ευκαιρίας για αυτούς που κυνηγάνε τις εκπλήξεις και θέλουν να καλύψουν την ισοπαλία ή την νίκη των αουτσάιντερ.

Τι είναι το Goal/No Goal;

Το Goal/No Goal είναι ένα από τα δημοφιλέστερα ειδικά στοιχήματα στις μέρες μας. Εδώ ποντάρετε στο αν θα σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες σε μία αναμέτρηση ( Goal/Goal) ή αν κάποια από τις δύο δεν καταφέρει να βρει δίχτυα (Goal / No Goal). Μοιρασμένες οι αποδόσεις τις περισσότερες φορές γεγονός που προσελκύει το ενδιαφέρον. Για να είστε ανταγωνιστικοί στο συγκεκριμένο ποντάρισμα θα πρέπει να έχετε μελετήσει καλά τα στατιστικά στοιχεία για κάθε ομάδα και κυρίως την έφεση ή όχι στο σκοράρισμα.

Τι είναι η γκανιότα;

Η γκανιότα είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους όρους στο online στοίχημα. Πρόκειται για το ποσοστό κέρδους που εξασφαλίζει ο bookmaker ανεξάρτητα από την έκβαση κάθε αναμέτρησης. Επιλέγετε πάντα στοιχηματικές εταιρίες που προσφέρουν χαμηλή γκανιότα στο παιχνίδι προκειμένου να εξασφαλίζετε υψηλότερες αποδόσεις στα στοιχήματά σας. Πολύ σύνηθες το γεγονός οι στοιχηματικές εταιρίες να προσφέρουν αναμετρήσεις με 0% γκανιότα δίνοντας έξτρα κίνητρο στους παίκτες να τις επιλέξουν. Παίξε με σύμμαχο τις αποδόσεις και επωφελήσου από τη χαμηλή γκανιότα που προσφέρει η Novibet!

Τι είναι το cash out;

Το cash out είναι από τις δημοφιλέστερες εφαρμογές στις στοιχηματικές πλατφόρμες. Με τη συγκεκριμένη λειτουργία μπορείτε να διευθετήσετε ένα στοίχημα πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης. Έχετε τη δυνατότητα να κλείσετε ένα κουπόνι με περισσότερες από μία αναμετρήσεις. Το ποσό που σας προσφέρει ο εκάστοτε bookmaker εξαρτάται από την εξέλιξη των αναμετρήσεων και διαφοροποιείται με το πέρασμα του χρόνου. Κάνε cash out ένα στοίχημα για να αποφύγεις τις ανατροπές των τελευταίων λεπτών. Άμεση εξαργύρωση μπορείς να κάνεις και σε περίπτωση που ένα στοίχημα στραβώνει στην εξέλιξή του επιστρέφοντας στο ταμείο σου έστω και ένα μικρό μέρος από το αρχικό ποντάρισμα.

Τι είναι το OVER/UNDER 2,5;

Το στοίχημα Over / Under 2.5 είναι μία δημοφιλής επιλογή για τους παίκτες του στοιχήματος. Το συγκεκριμένο ποντάρισμα το συναντάμε κατά κόρον στις αναμετρήσεις του ποδοσφαίρου αλλά ενδεχομένως να το δείτε και σε άλλα αθλήματα σε κάποια παραλλαγή του. Χωρίς να σας ενδιαφέρει το τελικό αποτέλεσμα εδώ ποντάρετε στο αν θα σημειωθούν περισσότερα ή λιγότερα από 2.5 goal στην κανονική διάρκεια της αναμέτρησης. Ελκυστικές αποδόσεις σε ένα ποντάρισμα που δεν χρειάζεται μεγάλη εμπειρία για να το προσθέσεις στο παρολί σου.

Τι είναι το Draw no Bet;

To Draw No Bet είναι ένα στοίχημα που παρουσιάζει σημαντικές ομοιότητες με το Asian Handicap. Εδώ ψάχνουμε τον νικητή της αναμέτρησης ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας το ποντάρισμα επιστρέφεται ακέραιο στον παίκτη. Υπάρχουν παραλλαγές όπου αναζητούμε την ισοπαλία και τον νικητή σε εξίσου σημαντικές αποδόσεις.