el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη: Προγνωστικά, Ανάλυση 06/03/2024

Η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Κοπεγχάγη (22:00) και ετοιμάζεται να οριστικοποιήσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα κέρδισε με 3-1 στο ματς της Δανίας και είναι ξεκάθαρο πως θα αποκλειστεί μόνο με ένα τεράστιο θαύμα από τη μεριά των φιλοξενούμενων.

Αυτό δεν σημαίνει πάντως πως η μαχητική Κοπεγχάγη θα ταξιδέψει στην Αγγλία για τουρισμό, ενώ ενδεχόμενο rotation από τους γηπεδούχους ίσως δημιουργήσει νέα δεδομένα στην αναμέτρηση.

Για το ματς στο Έτιχαντ Στάντιουμ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η ρεβάνς στην Αγγλία  για τη φάση των «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Champions League!


Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη: Παρουσίαση, Ανάλυση 06/03/2024

Τα δεδομένα ήταν από την αρχή ξεκάθαρα και η Σίτι απλοποίησε το έργο της με το… καλημέρα στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

Με γκολ του Ντε Μπρούινε στο 10΄, του Μπερνάρντο στο 45’ και του Φόντεν λίγο πριν τη λήξη, η ομάδα του Γκουαρντιόλα πέρασε με το εμφατικό 3-1 από την έδρα της Κοπεγχάγης και ουσιαστικά βρίσκεται με το… 1,5 πόδι στα προημιτελικά του Champions League.

Αυτό θα της επιτρέψει ενδεχομένως να δώσει ανάσες σε κάποιους παίκτες και το rotation είναι αρκετά πιθανό, αφού ταυτόχρονα… τρέχει η μεγάλη μάχη και για την κατάκτηση του τίτλου στην Premier League. Σε λίγες μέρες ακολουθεί το τεράστιο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ (10/3) και όλα δείχνουν πως η Σίτι θα παραταχθεί με αρκετές αλλαγές σε μία ρεβάνς που δύσκολα θα… στραβώσει, με βάση το σκορ του πρώτου αγώνα και την διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Κόβασιτς,Νούνιες, Άλβαρες, Γκβάρντιολ και Ντοκού θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα για την αρχική ενδεκάδα, ενώ δεν αποκλείεται να βρουν θέση και οι πιο… μικροί του ρόστερ, όπως ο Λιούις και ο Μπομπ.

Στην άλλη μεριά, η Κοπεγχάγη θα παρατάξει στο Έτιχαντ Στάντιουμ όλα τα… όπλα της και θα προσπαθήσει να κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό με σωστό τακτικό πλάνο και έμφαση στις αντεπιθέσεις. Σημαντικές οι απουσίες των Λεράγκερ Κλάεσον, Σάντερ και Κοτσολάβα, ενώ η επικρατέστερη ενδεκάδα αποτελείται από τους Γκραμπάρα, Γιέλερτ, Βάβρο, ΜακΚένα, Ντικς, Μάτσον, Φαλκ, Γκονσάλβες, Ελιονούσι, Κορνέλιους και Λάρσον.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη: Στατιστικά και Προϊστορία 06/03/2024

  • Ο πρώτος αγώνας έληξε με 3-1 υπέρ της Μάντσεστερ Σίτι.
  • Η Μάντσεστερ Σίτι δεν έχει χάσει ποτέ από την Κοπεγχάγη: Σε πέντε συνολικά ματς μετρά 4 νίκες, ενώ ένα ματς, το πρώτο στην ιστορία τους, έμεινε ισόπαλο.
  • Η Σίτι μετρά 17 νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία 19 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις.
  • Η Σίτι είναι αήττητη στα τελευταία 29 εντός έδρας παιχνίδια της στο Champions League (27 νίκες, 2 ισοπαλίες).
  • Στα περσινά νοκ-άουτ, η Σίτι μέτρησε συνολικό σκορ 14-0 στην έδρα της.
  • Τα τελευταία τρία ματς της Κοπεγχάγης συνδυάστηκαν με 2-3 γκολ και No Goal.
  • Τα τρία από τα τέσσερα πιο πρόσφατα εκτός έδρας ματς της Κοπεγχάγης συνοδεύτηκαν με Over 2.5 γκολ.
  • Το πανόραμα του Champions League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη: Προγνωστικά 06/03/2024

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως η Σίτι είναι πολύ ανώτερη ως ομάδα από την Κοπεγχάγη και μπορεί να «κλειδώσει» εύκολα την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη των γηπεδούχων θα συνιστά μεγάλη έκπληξη, ωστόσο η Κοπεγχάγη, που δεν έχει να χάσει κάτι, είναι ικανή για να κυνηγήσει κάτι καλό στο Μάντσεστερ και να φύγει από τη διοργάνωση με ψηλά το κεφάλι.

Για το ματς στο Έτιχαντ Στάντιουμ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 ΣΤΗ NOVIBET

Όπως έδειξε στη φάση των ομίλων, αλλά και στο πρώτο ματς με την Σίτι, η Κοπεγχάγη διαθέτει την ποιότητα και το θάρρος για να κυνηγήσει ένα γκολ μέσω των αντεπιθέσεων και της ποιοτικής επιθετικής γραμμής της.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΝΤΟΚΟΥ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.62 ΣΤΗ NOVIBET

O εκρηκτικός εξτρέμ θα πάρει ξανά αρκετές πρωτοβουλίες και μπορεί να απειλήσει με το εξαιρετικό μακρινό του σουτ.

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Κοπεγχάγη έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Διαβάστε ακόμα

Champions League 2024/2025: Το νέο format, όλες οι αλλαγές

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ