el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ντόρτμουντ – Ατλετικο Μαδρίτης: Προγνωστικά, Ανάλυση 16/04/2024

Ματς «θρίλερ» υπόσχονται Ντόρτμουντ και Ατλέτικο Μαδρίτης στη ρεβάνς για τη φάση των «8» του Champions League. Το σκορ (2-1) της πρώτης αναμέτρηση υπέρ των Ισπανών έχει αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με τις δύο ομάδες να διψούν για την πρόκριση στον ημιτελικό της διοργάνωσης.

Με 1000+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση στη Γερμανία για τη φάση των «8» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Champions League!

 


Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Ανάλυση Παρουσίαση 10/04/2024

Ντόρτμουντ και Ατλέτικο υπόσχονται ένα «μπρα ντε φερ» που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και το δέλεαρ είναι ένα εισιτήριο για την ημιτελική φάση του Champions League.

Οι Γερμανοί μέσα στην καυτή τους έδρα θα κληθούν να ανατρέψουν το εις βάρους τους 1-2 και το κίνητρο είναι τεράστιο. Η Ντόρτμουντ έχει να βρεθεί σε ημιτελικό Champions League από το 2013 όταν και έφτασε στον τελικό και οι παίχτες του Τέρζιτς είναι αποφασισμένοι να (ξανα)γράψουν ιστορία.

Το Σάββατο, η Ντόρτμουντ νίκησε 1-2 στην έδρα της Γκλάντμπαχ στην 29η αγωνιστική της Bundesliga και διατηρήθηκε στην 4η θέση της βαθμολογία μαζί με τη Λειψία. Αυτό σημαίνει ότι στο εγχώριο πρωτάθλημα ζει με τον φόβο μην τερματίσει στην 5η θέση και κάτι τέτοιο θα αποδειχθεί καταστροφικό, αφού θα μείνει εκτός Champions League τη νέα σεζόν.

Η Ντόρτμουντ μέσα στην Μαδρίτη μπορεί να ηττήθηκε 1-2, αλλά από την στιγμή που έμεινε πίσω στο σκορ (2-0) κοίταξε στα μάτια την Ατλέτικο και στο φινάλε θα μπορούσε ακόμα και να ισοφαρίσει.

Το τεχνικό επιτελείο των Γερμανών στη ρεβάνς απέναντι στην Ατλέτικο πρέπει να λύσει κάποια προβλήματα. Ο επιθετικός Αλέ – λόγω τραυματισμού – δύσκολα θα αγωνιστεί, ενώ αμφίβολος είναι και ο Γκίτενς. Ο Σάντσο ξεπέρασε τις στομαχικές και αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.

Η πιθανή ενδεκάδα της Ντόρτμουντ: Κόμπελ – Ρίερσον, Χούμελς, Σλότερμπεκ, Μάατσεν – Τσαν, Σάμπιτσερ, Μπραντ – Μάλεν, Σάντσο, Φίλκρουγκ.

Στην Ατλέτικο Μαδρίτης θέλουν να γευτούν τον δέλεαρ της πρόκρισης στα ημιτελικά μετά τη σεζόν 2017. Οι Μαδριλένοι υπό τις οδηγίες του Ντιέγκο Σιμεόνε ξέρουν τον τρόπο να επιβιώνουν σε «νοκ άουτ», όμως η τελευταία τους επίσκεψη στο Ντόρτμουντ ήταν τραυματική. Συγκεκριμένα το 2018 σε φάση ομίλων ηττήθηκαν με σκορ 4-0.

Η Ατλέτικο στη LaLiga βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και το Σάββατο νίκησε 3-1 την Χιρόνα. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Γκριεζμάν, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ.

Οι Μαδριλένοι ταξίδεψαν στη Γερμανία με δύο σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Τιμωρημένος είναι ο Λίνο (αριστερός μπακ χαφ) και τραυματίας ο επιθετικός Ντεπάι. Τη θέση του πρώτου θα καλύψει Αθπιλικουέτα.

Η πιθανή ενδεκάδα της  Ατλέτικο Μαδρίτης: Όμπλακ – Ερμόσο, Χιμένεθ, Βίτσελ – Αθπιλικουέτα, Μολίνα, Κόκε, Ντε Πολ , Γιορέντε – Γκριεζμάν, Μοράτα

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης: Στατιστικά, Προϊστορία 16/04/2024

  • Τα στατιστικά της πρώτης αναμέτρησης ανάμεσα σε Ατλέτικο και Ντόρτμουντ στη Μαδρίτη. Κατοχή μπάλας 34%-66%, Σουτ στον στόχο: 9-6, Κόρνερ: 8-8, Φάουλ: 10-8, Κίτρινες κάρτες: 3-2
  • Η Ντόρτμουντ σε 9 ματς στο Champions League έχει 7 Under, 2 Over, 4 Goal και 5 No Goal.
  •  Η Ατλέτικο Μαδρίτης σε 9 ματς στο Champions League μετράει 6 Over, 3 Under, 6 Goal και 3 No Goal.
  • Μόλις μια ήττα έχει η Ατλέτικο (6 νίκες, 2 ισοπαλίες) στη φετινή της πορεία στο Champions League. Συγκεκριμένα ηττήθηκε στο Μιλάνο από την Ιντερ στη φάση των «16».
  • Η Ντόρτμουντ στα τελευταία 10 ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει 4 Over και 6 Under.
  • Η Ατλέτικο Μαδρίτης στα τελευταία 10 ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης μετράει 7 Over και 3 Under.
  • Τρεις φορές έχουν συναντηθεί στο παρελθόν Αλτέτικο Μαδρίτης και Ντόρτμουντ. Ηταν το 2018 σε φάση ομίλων Champions League. Στη Γερμανία η Ντόρτμουντ επικράτησε 4-0 και στην Μαδρίτη η Ατλέτικο απάντησε με νίκη με σκορ 2-0. Πριν μια βδομάδα οι Ισπανοί νίκησαν με 2-1 στο πρώτο ματς για την προημιτελική φάση.
  • Το πανόραμα του Champions League
  • Ενημερωθείτε για το χάντικαπευρωπαϊκό χάντικαπ και το ασιατικό χάντικαπ.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για την Γκανιότα.

Ντόρτμουντ – Ατλετικο Μαδρίτης: Προγνωστικά 16/04/2024

Οι δύο ομάδες υπόσχονται ένα σπουδαίο ματς και διεκδικούν ένα από τα τέσσερα εισιτήρια στα ημιτελικά του Champions League. Για την αναμέτρηση στη Γερμανία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η Ατλέτικο μετά το 2-1 της πρώτης αναμέτρησης έχει μικρό προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά. Το σκορ και η εικόνα των δύο ομάδων στη Μαδρίτη «φωτογραφίζει» ανοιχτό ματς και οι άμυνες θα πιεστούν.

1-1 σκορ οποιαδηποτε στιγμη σε αποδοση 2.40 

Η Ατλέτικο είναι σαφώς πιο σκληρή ομάδα και επί γερμανικού εδάφους θα παίξει και ποδοσφαιρικό «ξύλο» για να μπλοκάρει τα ατού της Ντόρτμουντ.

ατλετικο περισσοτερεσ κιτρινεσ καρτεσ σε αποδοση 1.96

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ντόρτμουντ – Ατλετικο Μαδρίτης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα

Εθνική ομάδα: Επόμενος Προπονητής, Στοίχημα


euro2024 gipeda novibet

EURO 2024: Γήπεδα, Πόλεις, Πρόγραμμα


Champions League 2024/2025: Το νέο format, όλες οι αλλαγές

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ